Gårdagen!

2009-08-23 / 13:31:05
Igår for vi in till den stora staden östersund, började i brunflo med att vi skulle hjälpa Anna & Anders och flytta, men vi var inte till så mycket hjälp då dom redan hade hunnit flytta allting. Anders fick skura på diverse ställen där normallånga människor inte når.. For vidare till "pilis" och kikade på deras nya hus. Inte mycket vi kunde göra där heller mer än att Anders fick skriva upp en å annan lampa i taket.. Senare på kvällen vart vi bjudna på kams, eller dom andra åt medans jag låg i soffan och läste en serietidning. Sen drog vi vidare på Max eftersom jag var utsvulten! Träffade Mia & Coffe=).
Efter det bar det av till Kälom för att köra hem Sven, kikade lite på hans bilar drack lite kaffe å prata lite..
Sen vart det hemmåt när klockan var ca 11 på kvällen, svängde in en snabbis på raggarn för att shoppa lite dricka å godis:D, fick även pruta 4 spänn eftersom pengarna jag hade med mig in inte räckte:P..
På hemvägen fick jag en hämsk känsla, som en ruggig rysning som gick genom hela kroppen, en känsla av att en av mina bästa vänner inte mådde bra:(, tog upp telefonen för att kolla hur det var med henne, och mycket riktigt att min känsla hade vart riktig.. (läskigt).. Att man kan känna sånt ruggigt värre:S!!
När vi väl hade kommit hem klockan 12-1 nån gång, så kändes det som vi hade kört från typ göteborg. Såå trött, men ändå så hamnade vi framför en enormt lång film på tv (den onde den gode den fule) tror jag den hette.
Nje skönt vart det med sängen sen, mindre skönt imorse när jag var tvungen att kliva upp och ta ut hästarna:P..

Anders skurar skåpluggor och ovanpå där ingen annan nådde:P

Låg mest och slappade:P

Ja en massa "rat" hade han där!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Himmel och himmel och himmel!

Kommenterat - 2009-08-23 / 13:56:04
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se