Natten=spöktid??

2010-04-21 / 23:21:08
Ligger just nu i sängen hos A, är barnvakt och jag tror att det spökar här. Det började förra gången jag var här, hade med mig Sandra då som låg vaken på morgonen och bad mig kliva upp för hon hörde en utav barnen kliva upp ovh gick in till köket å grät, men när jag klev upp så var båda barnen i sängen, och Sandra var mycket säker vid sin sak att hon hörde barnfötter springa över golvet, och dörren gnissla som den brukar göra in till flickornas rum.
Nu ikväll precis när Sandra skulle åka hem så VET jag att jag hörde en dörr öppnades (sånt där hack som blir när man drar ner ett trögt handtag) sen hörde vi båda dörrgnisslet. Jag bönade och bad på mina bara knän att hon skulle stanna, men icke! Den lilla bedragaren svek mig!!
Strax efter hon åkte så ringde jag min faster och började surra lite med henne, en kort stund efter de så hörde jag lite vagt Iiiiiidaaa... Iiiidaaa  komma från hallen, jag kollade genom hallen mot tjejernas rum, men dörren var stängd och det vart tyst. Jag fortsatte prata i telefonen och efter ett tag började det igen, Iiiiidaaaa,, Iiiiiidaaaaaaaa!!!!! Jag kollade mot hallen igen och där står en skugga, när jag tittade mer noggrant så ser jag att det är det älsta barnet. FATTA VAD RÄDD JAG BLEV!

Men hör och häpna detta är inte allt.. Man får (eller iaf jag och Sandra) en konstig känsla när man är i det här huset, och när jag hade pratat med min faster i telefonen ett tag så ber hon mig stänga av tv:n, men jag berättade att jag inte hade ngn tv på, och då sa hon men radion då?! Nää sa jag, ingan radio har jag på heller! Är det barnen som pratar då? Sa hon, nää sa jag ännu en gång, dom sover. Hon hörde en massa prata i bakgrunden hos mig när det i själva verket var knäppt tyst hos mig :S

Är inte sånt där LÄBBIGT så säg?? Huvva, nu ligger jag ju å skrämmer upp mig sjäv!

Nu vart jag röksugen och inte fan törs jag gå ut ensammen. Måste ringa ngn!!



Gnatt ghost.

/volvoloveeer
Kommentarer!
Mia säger:

När man ringer dig hör man sig själv jätte svagt ett tag efter man har ringt dig, märkte det igår när jag pratade med Sandra. Så det var nog det hon menade ;)

Kommenterat - 2010-04-22 / 08:11:00
URL - http://alisess.blogg.se/
Emmelist säger:

haha ja jag är rätt händig bara man vill .P



allt bra med dig då?

Kommenterat - 2010-04-22 / 10:09:56
URL - http://emmelist.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se