Panik å stress!

2010-04-26 / 12:14:37
Sitter hemma just nu med sorg, måste tyvärr lämna tillbaka hunden jag skulle ha tagit på foder. Det funkar inte med Tyson, det har gått ganska bra dom har väll rykt ihop någon enstaka gång å sådär, men igår bet Tyson han så Billy fick en skråma i fejjan! Känns som jag vill kunna lita på hundarna och kunna lämna dom i bilen/hemma utan att måsta skynda mig eller få ont i magen såfort jag går ut eller nått.
Men som sagt, detta känns skit alltså, för jag har under den här korta perioden fastnat för den här hunden någonting fruktansvärt, han är en stor klumpeduns som river ner allt i hans väg, men det går inte att vara arg på han mer än Max 2 minuter:P haha!

Ringde även runt till lite veterinärer idag och kollade lite priser på kastrering, och jag ska skaffa en sånt här chip till han så hans hormoner försvinner för att kolla om det är där beteendet sitter, blir han lugnare så blir det iaf en självklar kastrering, jag brukar hellst av allt inte vilja kastrera djur, katten har jag kastrerat just för hans egen skull, men hästen är jag osäker med hur jag ska göra. Man får se vad framtiden har att visa =)!

Känner mig även mycket stressad för det här med min bil, jag måste (eller jag VILL) få till den tills den sista april då jag ska vara chaffis, just nu är det ju olika färger å en sista dörr ska bytas på den sen ska den slipas tvättas rostlagas å lackas, sen är det en jävla massa inredning som ska in i bilen också.



                                               Tror ni jag hinner??
/volvoloveeer
Kommentarer!
Alex säger:

Känns skittråkigt det här med Billy men de måste ju bli så. Vad ska man göra liksom?

Skittrist verkligen:(



jag kan hjälpa dig med bilen:P

Kommenterat - 2010-04-26 / 21:17:33
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se