Barnvakt

2010-08-15 / 00:14:50
Sitter hemma hos Agneta nu och är barnvakt i ett par timmar, Agneta är på hotellet och tar nån öl å lyssnar på musik, satt nyss ute på altan och rökte och man hörde musiken hur väl som hellst hit, åå ni anar inte hur sugen jag är på å gå ut å roa mig, känns som en evighet man hittade på någonting. Ska bli så himla skönt å roligt att åka iväg på den här kryssningen den 26 :).
Så himla trött, om jag hade vart hemma nu hade jag inte vart ett dugg trött, men det är ju bara för att jag vet att jag måste vara vaken för hon kommer ju strax hem:P, men sen blir det hem och sova:D.
Imorn åker barnen hem så då blir man barnfri igen, haha låter gaska dumt att säga barnfri när jag inte ens har egna barn, men det känns ibland som att jag inte behöver skaffa egna barn för det är så himla många barn runt om mig i min närhet som har barn, det är syskon å syskonbarn å kompisars barn å syskons syskon etc etc så ibland känns det som det räcker och blir över^^!
Hästarna är fortfarande kvar hos pappa på bete men det börjar ta slut snart på betet, dom trampar ju ner så förbannat, men tanken var väll att jag ska stänga in över bäcken och på andra sidan så dom har mer gräs å skog å sådär, men det är ju så förbannat tråkigt och stänga hage.
Nä nu ska jag ta och snoka lite på andras bloggar för å döda lite tid.






Sussa gott!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Himmelida!

Du skulle komma igår men du kom inte :(

Kommenterat - 2010-08-15 / 08:38:30
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se