Förbannade fjåll

2010-08-27 / 11:06:11

Som vanligt när det har med mig att göra, kaos när vi skulle komma till båten IGEN! Började med att vi tjejer åkte min bil för att skulle hitta, men hur bra gick de då tror ni? Jo vi körde fel så vi plockade upp min dator å sökte hur pass nära vi var, 11 min stod de. Vi frågade flera olika personer om vägen och dom sa tvärtom än vad datorn visade så man ska inte följa datorn. Men den här gången  var vi inte lika vilse som i januari:P. Men vi kom fram i GOD TID till båten och behövde inte stressa.

Men nu till problemen!

Vi hade precis lastat av alla saker ur bilen och skulle köra bort till den stora parkeringen, Helena stod på andra sidan om bilen och jag på förarsidan vid bakdörren.

LYSSNA NOGA NU!! Helena kastar över nycklarna till mig som låg på taket SAMTIDIGT som jag stänger igen dörren. Vad händer??? Jo nyckeljäveln kommer i kläm och gick av på mitten!! Hopp, nu sitter jag på båten och har ingen nyckel till bilen som står på en 2 timmarsparkering med special tillstånd:P.

Å just ja, kan ju fortsätta och berätta om det som höll på å hända oss också. Ska försöka förklara:P.

När vi körde vilse där så beslutade vi att pojkarna fick köra före, när vi kom till en massa  körfält å trafikljus så vi var tvungen att slicka deras röv typ för att ingen kommer emellan oss så vi inta tappar bort varandra. Trafikljus 1 så körde dom mot orange de vill söga att vi körde mott rött, andra trafikljuset hamnade vi lite på efterkälke och det slog om till orange så vi trodde dom skulle köra, så jag gasade å dom nitade!! HMM!! Jag på bromsen å bara gled, pumpbromsa som fan och fick till slut stopp precis alltså. Lukta bränt  och svarta sträck:P haha!

Sen gick de bara några meter innan killarnas bil nästan vart inprejad in i en betongvägg.

 

 

Nu sitter vi iaf på båten och funderar på att dra på stan och köpa en fika. Men jag har så ont i ryggen, funderar på att ta rullstolen:S

 

 

FÖRBANNADE FJÅLLTRÄSK!!!!

 

 

/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se