Ny dator..

2010-08-05 / 01:27:55
Sitter hemma hos Sandra nu, har inte haft nått internet förens nu så jag tog och promenerade ner på stan idag och köpte en ny mini laptop med mobilt bredband så nu kan jag ta med mig den överallt, synd bara att jag inte använder väska:P.
Imorn blir det hemresa, Anders kommer och hämtar mig när han är klar i svenstavik. Det har vart så roligt att vara här.
Måste erkänna att jag trodde att det skulle bli jobbigt eftersom alla påstår att det är så jobbigt med ungar, visst det är påfrestande, men kärleken vinner allt som man brukar säga. Känslan när man ligger å matar han är obeskrivligt underbar å bara ligga å mysa å prata med honom.
I början var jag nervös att jag inte skulle kunna hjälpa till med någonting typ, men det går fort att komma in i rutinerna, nu känner jag att jag skulle klara hans ensammen så nu kan Sandra ta långsemester om hon vill för jag passar han mer än gärna:D..
Tänk att man kan se en så stor personlighet i något så litet, man tyckte förut att alla småbäbisar bara äter skiter skriker å sover, men så är det inte enligt min mening, visst blir jag sugen själv på att skaffa barn ;P men jag vill faktiskt vänta. Finns en del saker jag vill göra först i livet. Men barn kommer det defenitivt att bli någongång=).
Bilder kommer inte att läggas upp nu på sötnosen:). Men de kommer imorn^^


Håll utkik!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se