Påväg hem

2010-08-28 / 19:15:52
Nu är jag påväg hem från kryssningen, den har vart helt sjukt bra egentligen. Nu kanske ni undrar varför jag skrev egentligen, isf så kan ni ju fortsätta läsa eller bläddra ner och kolla på bilderna:P

Resan i sig var rolig och SUPERNICE sällskap, och till det stora MEEN:et... Min rygg var så himla förstörd  igår så jag tillbringade min dag med å gnälla över den och tog mig inte upp ur sängen utan Dessans och Anders hjälp, den ena drog å den andra puttade på:P, nästintill sittsår i röven eftersom jag hade för ont för å stå:P.

Inte undra på alls att den gör ont när man tittar på den tänkte jag igår


Men sen gick jag runt och funderade på om det är jag som är extremt pjåskig och gnällig, jag menar jag är ganska nojjig när det gäller annan smärta:S, men som Dessan sa: -Det är väll inte så konstigt om det gör ont när du har en ryggrad som ser ut som ett frågetecken:P hahaa Tycker jag var roligt sagt.
Nått mer som var roligt sagt var när Johan trodde min "Orgasm" drink hette UTLÖSNING! Hahahha, kryssningens bästa tror jag, (eller när Dessan satte maten i halsen) haha!


Påväg in i båten

seeena sejjer!





Jag och Anders <3






Haha JAG ser ut som ett mongo på detta kort, men jag var tvungen att lägga ut den bara för att Helena var så himla snygg =)
Men jag ska lägga upp en annan bild på snyggingen också då hon är mindre snygg, men jag gör en liten bild på hon inte blir allt för arg:P haha!

Hahahehehohohöhöhoho!





Helsinki





Aja nu krånglar det med bredbandet.

Ni kommer väll ihåg vad jag sagt om TELIA förut?!!!! SKIIIIT

Blir mer när jag kommer hem skulle jag tro.

/volvoloveeer
Kommentarer!
sandra säger:

Du är för fan på vippen för fin för Anders Ida.. så vacker.. fina du

Kommenterat - 2010-08-30 / 22:34:07
URL - http://emilina.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se