Sundsvallsdagen

2010-08-06 / 22:23:23
Idag har jag Dalle och Anders vart till sundsvall, började med att Anders skulle dit och hjälpa en kompis med bilen så då ringde jag Dalle och hörde om hon skulle med och hänga i birsta eller nått, å då berättade hon att hon skulle åka in och besikta bilen så vi tog hennes bil å jag hade såklart Pax på å köra eftersom det går fortast å säkrast om jag kör:P hehe! Bilen gick som väntat inte igenom så hon fick 3 fel tror jag.
Käkade på blå kiosken först, fan dom borde ha nått sånt i hammarn, supergott och billigt! :D. Sen släppte vi av Anders hos hans kompis å jag å dalle for till birsta och gick på IKEA! Jag har iaf suttir i VÄRLDENS snyggaste stol, FAAAAN vad skön den var men 1995:- är alldeles för mycket för mig (säger hon som lagt en förmögenhet på ljud i en gammal 740) :P hahaha!
Men har vart riktigt soft iaf, var så länge sen jag var med Dalle sådär en hel dag trots att hon har vart hemma hela sommarn så har jag knappt träffat henne :(, men vi vet ju att vi finns för varandra när som hellst och det är den bästa känslan man kan ha, att veta att man har vänner som finns där i vått å tort ;).





Här är den OTROLIGT skööönt fotöljen! Rekomenderar den STARKT! ;)


/volvoloveeer
Kommentarer!
Helena säger:

Sån skulle man haft =D

Kommenterat - 2010-08-07 / 21:54:28
URL - http://helenaslilla.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se