Tack!

2010-08-24 / 10:37:21
                                                                       TACK!


Myskvällen var hur mysig som hellst, massor av gosaker och såklart en massa avsnitt av "Supernatural".
Imorn ska jag in till stan och besikta Anders bil så jag tänkte svänga in till Sandra och hämta den fjärde säsongen av supernatural, sen blir det inköp av den femte kan jag ju tala om. FAN vad jag gillar den serien.
Just nu sitter jag och väntar på Jossan som ska komma hit och plocka upp mig å dra på bilprovningen för att besikta hennes bil, sen ska jag minsann testa den nya tvättmaskinen som jag inte gjort än:S, Anders kopplade in den igårkväll då jag var iväg och fiskade med Helena. 3 abborrar fick jag och Helena fick en ynka liten mört:P, var det någon som visste att fiskar hade en tunga?? ^^ Eller som dessutom visste att fiskar kunde låta:/ haha det visste inte jag iaf, fick en smärre chock när vi insåg att det var fiskfan som lät:P..

IDAG kan jag säga att vi åker i ÖVERMORN! :D:DYEEEEEY! Fan vad roligt vi kommer ha på kryssningen, GRYMT alltså. Känns som en evighet sen jag festade sist, jag har ju sagt att jag inte festat sen midsommarafton, men det stämmer inte har jag sett på min bdb, det var den 10 juli då det var traktor race i krångede minsann. Men efter det har det vart tort. Jag ska handla utav bara fan på båten å göra diverse gooda drinkar:) MUMMA!!







:D
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se