SÖK ETT ANNAT JOBB FÖR HELVETE!

2010-01-27 / 23:29:02
Idag var jag och Sandra på hammarn då jag hade fått en tid hos dom OTROLIGA skickliga doktorerna på hammarn (NOT). Berättade om min sjukdom och att jag har en skolios sen innan, och att jag var rädd att det hänt något med ryggen eftersom jag har vart sängliggandes sen i sändags, och ryggskott som dom trodde VET jag att det inte är då jag inte har problem alls att resa min ur sängen, eller är "stel". Känns som någonting ligger i kläm liksom. Då fick jag glatt tillbaka: Nu är det såhär att din skolios är så pass liten så den är inget ens att diskutera, och jag kan GARANTARE att dina ryggsmärtor inte alls har något med skoliosen att göra. Gå hem och vila så ska du se att det blir bättre.. TYP så lät de.. Åkte hem med min smärta och ringde genast sollefteå sjukhus, dom är så otroligt bra där borta så jag drog en vit lögn om att jag redan bafann mig i sollefteå å att jag genast måste få komma in pga mina ryggsmärtor. Det gick alldeles utmärkt så jag och Anders for iväg i snöstormen och fick vänta ett bra tag, göra en röntgen,, vänta ett tag till och VIPS så hade dom den RIKTIGA lösningen på mina smärtor. Skoliosen var ju då en faktor men den visste jag ju om eftersom jag har dagliga smärtor av den, men nu hade hela min ryggrad vridit sig och tagit med sig nån/några nerver som klämmer. Myyyysigt (INTE)! Fick några tradolan utskrivna, och imorn tänkte jag höra av mig till ortopeden och ge med mig om en operation. Dom har nämligen rekomenderat operation för några år sen, men feg och tjurig som man är så har man dröjt ut på de..


 Men hur i Helvete kan doktorn på hammarn säga att min skolios var så liten och att han kunde Garantera att smärtorna hade Ingenting med den å göra. Jävla pappskalle. Ska dit imorn och Kräva mina 150:- tillbaka (inte för att det är någon stor summa, men för lilla fattiga mig är det ganska mycket). Sen har jag god lust å stämma den jäveln. Detta är typ 4 lr 5 gången jag får fel ordenation, eller felmedicinering. Som jag brukar säga, man får mer hjälp av en bilmekaniker än dom på hammarn. USCH! Så det känns ganska jobbigt nu, hur jag ska göra med hästarna å allt. Jag kan inte låta min sambo göra hela jobbet dag ut och dag in.. Stackarn.. Någon som vill låna en söt shettisbebis?^^ Nä nu ska jag vara lite social med Sandra här, kände att jag behövde få skriva av mig lite:P.

 Jo, måste bara säga att doktorn var typ hundra år och har tydligen svårt att hålla tätt där bak så han fes Sandra nästan i fejjan. Haha!! Och inte en reaktion från han:P haha!!

Tack å adjö för mig!

GÅ INTE PÅ HÄLSOVÅRDSCENTRALEN I HAMMARSTRAND! Vem vet, du kan bli sjukare när du går än när du kom. Man ska Inte bli brydd när det gäller dom!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Men herregud! Då är det ju allvarligt.

Ja jag var ju där med mina vattkoppor, men enligt dom var det myggbett.

Kommenterat - 2010-01-28 / 07:28:22
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kajsa säger:

Men herregud! Då är det ju allvarligt.

Ja jag var ju där med mina vattkoppor, men enligt dom var det myggbett.

Kommenterat - 2010-01-28 / 07:29:15
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se