Fullt upp igår!

2010-06-03 / 15:13:14
Då ska jag ta och berätta lite kort om gårdagen!

Började med och att stiga upp i ottan och for in med Tyson till distriktarna i östersund för att ta reda på vad det är för läskiga sår han har där bak. Jag har oroat mig jättemycket för att det ska vara någonting smittsamt typ ringorm eller nått, men fick reda på då hos veterinären att det är "hotspot" (eksem). Jag fick ett klorhexidin shampo och en spray som jag ska spreya varje dag 2ggr. Har aldrig hört min hund skrika så högt som han gjorde igår. Jag kände hur tårarna var påväg ner för kinden på mig. Inte roligt och höra sin bebi ha så himla ont :´(.
Fick även ut en salva jag ska smeta på och smärtstillande tabletter! Stackarn, varför händer det alltid min hund någonting??

Klicka på bilderna för att se bättre


Sen när vi kom hem så for jag raka spåret och lämnade iväg Manni på betet där han ska stå, och jag måste erkänna att jag har gruvat mig nå fruktansvärt för den här resan, han har ju inte åkt transport sen jag köpte han och då fastnade han med benet så han vart rädd. Men han klev in i transporten som ingenting, stod stilla hela vägen fram och mummsade på sitt hö. När vi kom fram så trodde jag att han skulle vara väldigt "tittig & sprättig", men han bara klev lugnt och stillsamt ur transporten. Gick fram till hagen mot dom andra hästarna han ska stå med, och ingen reaktion där heller :D.
Nu känner jag min mycket lugnare tills jag ska ställa ut honom=).
Så nu står han med en shettishingst som är exakt lika gammal som han själv och ett varmblod. Det var lite roligt när vi kom dit, för jag kände igen shettisen och frågade henne vart hon fått tag i honom, och då visade det sig atg det var den hästen som jag tänkte köpa innan jag köpte Manni, men eftersom Manni stod ca 10 mil härifrån och den andra shettisen i skåne så var inte valet svårt:P..
Han kommer få det TOPPEN där borta, hur stor mark som hellst att springa på och supersnälla hästar och människor runt omkring sig:D, är supernöjd att han står där och jag vet att han kommer få det bra där:D!!

(Klicka här för att se bilder)

Värre var det när vi kom hem och lastade nästa häst (pontus) och for till Elisabeth! Där var han inte direkt välkommen:P, det första han gjorde var att rymma ur hagen såklart:P, sen fångade jag in honom och Elisabeth KG och Anders hjälptes åt att bygga en tills sträng där han rymde, släppte han igen men då sprang han bara in i hagen breve sen ut i det gröna:). Haha! Fångade han yttligare en gång och byggde runt hela hagen å sen åkte vi hem. Skrev med Elisabeth på kvällen och han hade hållt sig kvar i hagen tills dom hade tagit in dom så vi får se om han håller sig kvar i hagen där borta, annars får jag hämta hem honom också kanske han får stå där Manni står ist:)..

Nä nu ska jag ta och åka på apoteket och hämta ut Tysons smärtstillande, sen ska jag fortsätta tvätta klart 8 maskiner till minst! Huvva!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Sara säger:

Vad gör du för kul idag? =)

Kommenterat - 2010-06-06 / 13:03:51
URL - http://www.februaritjej.se
Shiko säger:

Hej!

Svara gärna på frågan i mitt senaste inlägg.

Frågan är: Vilken är din favorit?

Snickers, Mars eller Twix?



Jag är jätte tacksam för svar

/Shiko. =)

Kommenterat - 2010-06-06 / 15:02:22
URL - http://shikos.blogg.se/
simone säger:

Nej men lillen :/ Hoppas det blir bättre snart med produkterna du fick!



sv: Bilen är vänsterstyrd men jag filmen med camen i datorn, den filmar alltid spegelnvänt :P

Kommenterat - 2010-06-07 / 22:06:01
URL - http://fattybom.se
Playmates Of Sweden säger:

sjukt nice blogg ;)

Kommenterat - 2010-06-07 / 22:46:49
URL - http://playmatesofsweden.blogg.se/
Ingela säger:

Men stackars Tyson!!! Så han ser ut. Och ont har han också. Hoppas att du har fått ut produkter som kommer att hjälpa honom snabbt.

Kommenterat - 2010-06-11 / 23:00:31
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se