Alltmöjligtinlägg :P

2010-03-13 / 00:04:14

Följde med Sandra idag en sväng, och gud vilken mage hon fått=), snacka om att det bär iväg nu alltså:P, var ju inte direkt såå länge sen jag träffade henne, nån vecka typ! Så himla svårt att fatta alltså, sen att jag ska bli moster också=). Och till er som tror att jag skulle vara med barn så är inte det sant:P, fattar inte alls vart det ryktet kom till, men jag tyckte att det var så lustigt så jag var ju tvungen att "retas" lite när jag skrev att jag ska på ultraljud den 17:de:P, men det var ju inte ljug iaf, på onsdag ska jag in på ultraljud och kolla hjärtat. Tar med mig Sandra dit, jag fick ju följa med henne på ultraljud så då kan ju hon gära mig sälle på mitt ultraljud:P hehe!

Hur som hellst så har jag ett nytt "mål", jag ska bli klar med min bil innan den 25-27 mars, då kommer min älsklings Nilsson hem, och han är så himla gullig så han ska hjälpa mig att dra ljudet i bilen, sen tänkte jag faktiskt köra hem han i pärlan min beroende på vad det blir för väder, min gubbe har ju snott mina riktiga vinterdäck så jag kör på dubbfritt nu^^!

Imorn bär det troligtvis/förhoppningsvis till sundsvall och handlar allt ljud bilen:D, FETT nice^^!
Sitter fortfarande hemma hos pappa, var hem en sväng och mockade och tog in djuren sen åkte jag tillbaka hit och tänkte tillbringa natten här eftersom vi kommer hålla på till sena timman inatt=)..


Nä nu ska jag sluta skriva massa onödigt skit och fortsätta kolla på "Ronny & Ragge", vilka jävla dårar alltså:P haha!


/volvoloveeer
Kommentarer!
Elin säger:

Sv: Vad kul att du gillar min blogg :) jag funderade också ett tag innan vi (jag och min styvmamma) bestämde oss för att köpa jeansleggingsen ;)



Ha det bäst!

Kram Elin

Kommenterat - 2010-03-19 / 21:06:20
URL - http://asunshinelife.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se