Igår Idag Imorn!

2010-03-07 / 12:18:02

Vaknade omkring 7 imorse av att Tillen väckte mig, men som tur var så hade Mia tagit på sig att vara barnvakt till barnen på morgonen så jag sa bara till henne att hon skulle gå och väcka Mia ist:D!
Ligger i sängen nu och är trött som ett as, funderar på och skicka hem alla ungarna idag och ta 2 "sovdagar" med Anders ^^!
Känns som det var evigheter sen vi var ensamma sist, men å andra sidan så är det så roligt när det kommer hit folk och hälsar på också^^, nu är alla syskonen här, och Mia ligger i andra rummet och sover. Det är inte ofta hon hälsar på heller så man må ju passa på och hitta på nått idag nu då! =)

Dagen igår var rätt seg, allting gick så segt först (inte alls ovanligt när det gäller mig), men var ju som sagt barnvakt igår och jag kunde ju inte hoppa in i duschen innan Agneta hade hämtat barnen, så jag var väll klat kring 9 halv 10 nån gång, sen tog det en evighet för Mia också att göra sig i ordning, så jag och Kajsa satte oss i sängen breve Mia och förade, för Mia är ju kvinna så hon kan ju göra 2 saker samtidigt, sminka sig och shotta samtidigt^^!
När vi kom ner på hotellet på hammarn så var det helt dött där, typ 10-15 pers som satt och sjöng karaoke med ca 258 i promille och det falskaste dom kunde:P, hämskt, så vi ringde tillbaka till Anders fort som satan och hängde på till bispen en sväng för att köra hem stackars Olle som hade fått i sig en och annan pilsener för mycket:(, sen MACKOR och SOOOVA zzz!!

Imorn har jag bestämt mig för att jag ska beställa ljudet till bilen, jag vet att det kommer gå på en slant men jag är villig och leva lite fattigare för att jag ska stortrivas i bilen. Ljudet är ju AO när man ska köra & åka ju^^!
Och min kamera är fortfarande trasig så ni får klara er utan bilder ett tag framöver, men det finns ju iaf tråkig text och läsa, men jag vet att det finns en hel del nyfikna rackare där ute som gillar att läsa fast det inte är ett dugg intressant *haha*, jag kom just på att man kaske ska skriva en massa massa tråkiga inlägg som handlar om absolut ingenting (typ som mina brukar göra) och se om folket fortfarande vill läsa min blogg:P haha!

Och du: (JAG KUNDE HA DÖTT) Jag tycker att du ska berätta för mig vad din blogg heter, för jag är också en sån där nyfiken rackare som vill läsa vad du har för dig på dagarna;) *BLIIINK*!
Nä nu ska jag ta och tvätta bort alla restprodukter med smink kring ögonen, sen ska jag väcka Mia och se om hon skulle ha någon mat;)


Maracas (som Mia brukar säga)

/volvoloveeer
Kommentarer!
simone säger:

sv: Tack så hemskt mycket hjärtat! :)

Kommenterat - 2010-03-07 / 13:38:16
URL - http://fattybom.blogg.se/
Pernilla säger:

Jag läser din blogg :)

Kommenterat - 2010-03-07 / 14:10:57
URL - http://pwasell.blogg.se/
simone säger:

Hallå sötaste! Hoppas du fick en riiktigt fin helg! Solig måndag iallafall, det piggar upp :P

Kommenterat - 2010-03-08 / 09:54:25
URL - http://fattybom.blogg.se/
Mia säger:

Men vad har hänt med din blogg? hahaha! ;) Har inte läst den på flera flera veckor, fick världens chock!

Ida, Maraccas, inte maracas ;)



Frän skrivstil, jag vill typ äta den!

Kommenterat - 2010-03-11 / 01:34:03
URL - http://alisess.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se