TRÅÅÅÅKIG!

2010-03-20 / 01:21:17
Satt hemma hos pappa ikväll och kollade igenom en massa gamla inlägg och insåg då att min blogg har blivit rätt tråkig mot för det var förut. (Vad jag tycker iaf).
Vet inte alls hur det kunde ha blivit så, om det är jag som inte orkar skriva längre eller om det bara är jag som inte har lika mycket att göra längre!

Det kan vara det att jag tyckte att det var roligt att skriva förut när man fick en massa kommentarer på inläggen, och numera får man mest: " Hej! Snygg blogg, hur är det med dig idag? Kramar //"Lisa"  (Som då "Lisa" har skickat till 30 andra bloggar också)
Just nu känns det som att dom enda som läser min blogg är dom runt omkring mig som vill "kolla vad jag gör" typ. Men å andra sidan så är det ju därför man läser & skriver blogg:P..
Nemen jag har helt enkelt tappat lusten att vara lika aktiv på bloggen som jag var förut.. Men vad gör de!? Man får ju skriva när man vill:P

För er nyfikna: Nu ska jag och Anders ha myskväll/natt (vart i garaget liite länge som vanligt), med en massa chips å NAMNAM! :D..

Ha en fortsatt trevlig natt.






P.s Hoppas ingen tog illa vid sig, tycker att det är jätteroligt att nån läser bloggen om mig och mitt helt Ointressanta liv:P..
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Nej den stickan var inte roligt! Han blev spetsad av en stor pinne och så fastnade den där:/.

Hehe, det är Olles skor också;P

Kommenterat - 2010-03-20 / 07:56:34
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
simone säger:

personligen anser jag inte att din blogg blivit tråkig, man går ju lite så in och ut i olika faser, kanske en ny sådan för dig? :)

Kommenterat - 2010-03-20 / 12:37:56
URL - http://fattybom.se
Jennie säger:

hej!

hur är allt med dej?

söt blogg!

kram

Kommenterat - 2010-03-20 / 16:44:09
URL - http://jennsiii.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se