18 Maj

2010-05-18 / 21:36:13
Idag klev man upp i ottan för att duscha och dona med katten (den som är sjuk), ett inlägg om det kommer senare ikväll. Sen kom en kompis hit och plockade upp mig sen drog vi till sundsvall. Har vart där mest hela dagen, sen direkt hem, ta hand om djuren sen åka direkt till A och vara barnvakt. Ungarna sover såklart nu så det är lugnt och skönt:P.. Ska faktiskt gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorn också och köra barnen på dagis sen ska jag hem och städa. Det ser ut som ett bombnedslag hemma hos mig just nu, hunden har kliat sig så mycket dom här 2 dagarna, det ligger hårtussar överallt!

Nu vill jag skriva någonting mycket roligare, men jag har inte så mycket roligare. Min handläggare på FK tvingar nu mig att besöka en doktor pga ryggen och mina leder, annars blir det inga pengar. Så det ska bli spännande och höra vad en helt ny doktor säger om min "kropp & hälsa" som aldrig har träffat mig förut:P.

Har jagat en hovslagare hela dagen idag, men inget tycks ha tid med min lille fan:P Vill få han verkad imorn eller i övermorn hellst för jag vill släppa han på betet så fort som möjligt.

Nu kanske ni märker att det inte finns så mycket mer att skriva så jag återgår till tv:n:P..


Ha en fortsatt nicig kväll och hoppas att jag inte drog ner humöret på er nu:P..


/volvoloveeer
Kommentarer!
Emelie <3 säger:

tack söta du <3

allt bra?

Kommenterat - 2010-05-18 / 21:53:40
URL - http://ammis.se
simone säger:

bänkad vid tvn ikväll jag med, sköönt1

Kommenterat - 2010-05-18 / 23:07:24
URL - http://fattybom.se
Jennie säger:

sv: allt är int med mej :) idag tvättar jag. och sen ska jag göra en massa bloggdesigners. du aknske vill ha en mer personligare? för detta är väl en sådan gratis?



i helgen vet jag inte ännu vad som händer, men på fredag kommer vi att gå på fotboll och sedan grilla tillsammans med min kusin och hans familj och deras lilla knodd som är en månad nu ungefär. ja, konfirmation på lördag med ja :)



sj?

kram

Kommenterat - 2010-05-19 / 11:09:49
URL - http://jennsiii.blogg.se/
TVILLINGARNA säger:

ska du s edear john filmen? :D

Kommenterat - 2010-05-19 / 13:20:57
URL - http://lizzyochbecky.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se