Städa städa städa!

2010-05-06 / 02:37:57

Hjälpte en kompis och städa lägenheten nu i helgen, vi höll på i 17 timmar på 63 kvm. Och då var det inte riktigt noga heller. Men iaf så kom jag och tänka på, hur ofta städar man hemma RIKTIGT?? Hmm.. Ne just de, man dammtorkar dammsugar å skurar typ. Idag tog jag mig ett ryck och städade 6 timmar på toaletten på övervåningen. Tog Rubbet, plockade isär fläkten och rengjorde den, avloppet i duschen är så ren att man skulle kunna surpla vatten ur den:P haha! Närå! Men det var väldigt rent=), och om man nu ska finna någonting roligt med och städa så är det väll resultatet när man städat:P, och när man vart och handlat nya saker som man får plocka fram när man städat, var och handlade igår på rusta isf, nya mattor å lite färg till hallen. JAPP! Jag ska måla om den imorn, just nu är den mörk blå å trist, så jag köpte lite ljus färg som jag hoppas på ljusar upp hallen lite, och matchande mattor till de hela. Hoppas verkligen att det blir bra, ska måla alldeles ensam:P, har nämligen aldrig målat förut (förutom på papper) ;P höhö!

Nä nu ska jag banne mig gå och knyta mig, så himla slut efter denna låååånga städdag, ändå hann vi bara övervåningen, så imorn blir det måla och storstäda köket! Ut med allting ur skåpen och torka torka & åter TORKA! Mina händer håller på att falla samman:S!
Nä nu märker jag att jag börjar svamla en massa i nattmössan:P.. Så det är bäst att jag kanske går och sussar nu!


P.S! Jag har fått tillbaka min KAMERA! Så nu blir det lite bilder i bloggen imorn:D, kan ju bjuda på en och annan bild från städningen till alla som vill se, haha! För att inte tala om måååånga pregnant pics ^^, så himla roligt och se hur Sandras mage växer och växer.
Och appropå de, nu är det bara typ 2 veckor kvar tills jag blir MOSTER! Spännande!:D!!!

















Och P.S (igen)!

Vet att typ ingen är intresserad av detta, men jag måste skriva de ändå:P, Men ni kan ju få en varning först!

                                                   LÄS INTE



Jag har bestämt mig för att låna ut Manni i sommar , han ska på hingstbete för 1 åringar. Jag känner att jag måste ta en paus ett tag från hästarna, och det kan vara bra för Manni att få komma bort och leka lite med andra i sin egen ålder, Pontus börjar (eller han har vart det hela tiden) riktigt less på han:P, han är ju tråkig och gammal och vill absolut INTE leka:P! Och dessutom så får jag och Anders chansen att bygga om hagen, vi vill ha en parkering framför huset med singel, och fräsa upp gräsmattan (hagen) bakom huset och så om nytt gräs där. Sen drar jag hagen mot grannen och uppe i skogen. Slipper ju bli så mycket lera dom ska behöva stå i då!
Pontus åker till till sin mamma medans, men jag kommer att ta hem dom snart ;). För den 31 juli då ska jag minsann på utställning med Manni om allt går som jag tänkt :)











Gnatt på er gottfolk!

/volvoloveeer
Kommentarer!
simone säger:

Godmorgon darling! Planerat in något skönt idag? Blir en heldag i göteborgs hamn för mig, pappa och bror jobbar där så det blir grillning och sådant :P

Kommenterat - 2010-05-09 / 11:18:35
URL - http://fattybom.se
Kajsa säger:

Tack! <3

Kommenterat - 2010-05-12 / 18:56:16
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se