Oj fan!

2010-10-12 / 02:32:24
Gick in och kollade min statistik hur många som läst min blogg idag och mätaren hade gått upp som fan. Hur då??



Idag hittade jag igen mitt the sims spel som jag letat arslet av mig för att hitta, och som med allt annat som man söker så kommer det fram när man minst anar och där man minst anar:P
Har iaf suttit och spelat det ikväll, tog mig bara ca en timme att göra 2 gubbar (ja jag var noga och byggde upp två stycken som absolut inte liknar ngn annan) och när jag börjat spelat lite (ca 2 simsdagar) så slocknade hela datorn ner! VAFAN!! Sen fick jag inte inte igång skiten heller.
Jag & Anderrs misstänker att det är något fel på den stora datorn eftersom den fort blir varm och sen kan den bara slockna sådär helt apropå brödrost när den blir för varm.



Var på gympan idag också, och i slutet fick jag så fruktansvärt ont i magen och började kallsvettas å må skitilla. Undra om det kan ha någonting med och göra att jag åt makaroner till middag? Det är inte första gången som jag mår illa efter jag ätit pasta! Kanske ska ta mig ett uppehåll med det, synd bara att jag tycker det är så jävla gott!
När jag ändå håller på och klagar så kan jag berätta att jag har haft och har skitont i ryggen (mer än vanligt) och jag hoppas inte att det är som det var förra vintern när jag knappt tog mig ur sängen och låg där utan att göra Någonting i över en vecka. Huuuu!





Ni får önska mig lycka till med den biten :)
/volvoloveeer
Kommentarer!
Herbert af Hjortkloe- stolt pensionär och bloggläsare säger:

det kan vara damm i fläkten på datan! pröva kolla det för det brukar vara en anledning till att dom stängs av!

Kommenterat - 2010-10-12 / 11:58:23
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se