Gud ska inte få hindra mig iallafall!!!!!!!!!

2010-09-04 / 00:23:34

Nä fan du! Jag ska iväg på min sista festrunda imorn om det så är det sista jag gör, jag tar med näsduken och 2 fulla fickor med halstabletter så kan jag ju grogga på dom å vatten om inte annat:P.

Jag kör på detta när jag är sjuk ja:P

            &                   
Just nu sitter Anders med Johan & Mattias i köket å pimlar whiskey å spelar nå brädspel som jag inte alls begriper mig på, allting är på engelska å dom ids inte heller använda svenska ord när dom spelar utan det är bara en j*vla massa svengelska.




Dessan var här för ett tag sen å följde med mig å gick en kortpromenad med ponnysarna, jag kände att jag var tvungen att komma ut å röra på fläsket lite, man kan ju inte sitta inomhus i soffan hela dan under ett täcke å snora å nysa. Man känner ju i luften hur alla dåliga bakterier kommer tillbaka å attackerar mig. Det blir ju som en ond cirkel, man nysen ut en himla massa sjukbakterier sen lutar man sig tillbaka å andas in dom igen:S, NÄÄ lyssna på detta alla ni som har lätt att bli förkyld (Kajsa tex) :P.
FRISK LUFT, VILA, & En J*VLA Possetiv inställning så blir man frisk på nolltid ;). Kolla på mig:P höhö!
Jo visst, jag har fortfarande ont o halsen, men det är inget som inte lite salmiakki vics blue å pallmall MENTOL kan fixa^^ (Ser ni? Possetiv inställning) =)


                            
               

/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Himmelida!

Jag tror telefonen ringde själv i fickan för nån dag sen, sen glömde jag ringa upp igen.. Tror inte jag har tid och festa i helgen;).

Kommenterat - 2010-09-04 / 09:10:19
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se