18 dagar kvar

2011-08-18 / 02:04:05
Idag har jag gjort både det ena och det andra så jag är supertrött och har megaont i ryggfan trots att jag stoppat i mig en massa skittabletter :(.
<--- klicka på bilden för att se större!

Men jag har iaf lyckats få en himla massa fina bilder under dagen vad som har hänt men dom kommer jag ladda upp imorn för nu ska jag sussa.
Imorn bitti blir det till att kliva upp tidigt och dra iväg till veterinärn med katta å snöpa bollan av han ^^ *mohahaha*
Just nu så sitter Anders och spelar på datan och Kricke och jag ligger i soffan och smaskar på en massa popcorn och spelar Zelda på Wii =)
YEEY!!
Kan ju också påminna om att nu är det bara 18 dagar kvar tills jag börjar med mitt projekt!!!
Ååå nu råkade jag såklart se Manne när ja kollade igenom bilderna på datorn, fasen vad jag saknar den pållen, det mest sura är att jag tappat bort numret till hon som köpte han, inte ens namnet kommer jag ihåg.
Jag har skrivit till hon som sålde han åt mig, men hon verkar bara vara en nonchalant kärring som endast vill tjäna pengar, fick skit och ingenting för hästen inkl NY sele och sulkyn! Men vad skulle jag gjort? Jag fick han ju inte såld själv, eller NU inser jag ju att jag skulle ju faktiskt ha bett om hjälp av ngn annan men det visste jag ju inte då, hon verkade ju så trevlig DÅ!!
Så fort han vart såld, och för att påminna så hade ljugit en massa om han att han tex var inriden ( 1,5 års hingst) och en massa andra saker som jag inte kommer ihåg nu, bytt grimman hade hon också gjort, jag skickade med hans fina utställningsgrimma som var en aning för stor så han skulle ha någonting att växa i,  ist så byter hon till nå beige trasigt skit som satt för trångt så han hade fått skavsår!
SKITKÄRRING!! Nu vart jag arg å!!
<--Klicka på bilderna för att se större
Jag hoppas hoppas av hela mitt hjärta att min lilla plutt har det bra nu, det är verkligen megajobbigt och inte veta hur han har det, men jag vet iaf att han inte är såld, det kan jag se
------------------>HÄR! <-------------------
Nu ska jag sova, som sagt ska jag upp tidigt så sömn måste jag ha :)
/volvoloveeer
Kommentarer!
Sandra säger:

Men usch, skitkärringen låter ju som ett jäkla as :( Men de måste ju gå o få reda på nr till den som har han på något vis? även om du inte har namn på henne?

Kommenterat - 2011-08-22 / 16:45:35
URL - http://miliams.blogg.se/
Victoria - Fotograf säger:

Svar: Tack för din fina kommentar på min blogg och vad roligt att du gillar mina bilder. :)

Kommenterat - 2011-08-24 / 14:22:51
URL - http://thevictoriaplace.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se