Klicka!

2011-08-11 / 16:47:19

I förrgår kom lillebror Benjamin hit, och redan när han satte in foten innanför dörren så klickade det mellan Urax och han, hon följer honom överallt och lyssnar på han jättebra.
Hon har legat inne hos honom ist för inne hos oss på nätterna, och han gillar henne jättemycket redan.

Som jag skrev innan så "terrar" hon ju Billy och det kan inte fortsätta, han är ju som ni vet redan mycket osäker mot andra hundar (och människor) och jag vill inte att det här ska förvärra saken.
Jag & Anders trivs redan megabra med Urax men tyvärr för både Urax och Billys bästa så kan hon inte stanna här :(.

Men förut idag så slog det mig att Bubben kanske vill ha en hund? Men som alla vet så är det ju inte bara att "slänga runt" ett djur för och kolla om det funkar så det är en del att fundera på om det funkar med tider motionen och intresset.
Har pratat lite smått med honom och han låter ju possitiv men han är ju även realistisk och säger själv att han inte klarar av en hund helt ensammen utan mammas hjälp så det är ju mycket upp till henne.

Jag har föreslagit att vi kan börja på kurs i sollefteå så han får lära sig mer för intresset finns ju =). Skulle inte skada mig och Billy om vi började på kurs vi också, tycker sånt är megaskoj :D!






Men som sagt va så måste man planera så allt stämmer och fungerar i praktiken liksom.



Nu ska jag ta mig en funderare på hur jag ska göra med allt ikväll.. Har lovat att vi ska titta på film nu sista kvällen innan Bubben åker hem igen samtidigt som syster vill att vi ska komma å hälsa på, å samtidigt så vill K att jag ska följa med henne på bilbingo. Hmm..
Tror ändå att jag kollar på filmen med dom här som det var sagt å lovat först..
Men nu är det promenad med hundarna så ska jag visa Bubben massa lekar å aktiviterer man kan göra med hunden på promenaden :)


På återseende ;P

/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se