Dåligt med hundträning på senaste

2011-12-10 / 00:43:11
Jäklar vad det har vräkt ner snö idag, å riktig tösnö :) jag å Anders har kastat lite snöbollar på varandra idag, en sån där grejj vi måste göra varje gång det är tösnö ute :P..

Hundträningen har jag inte skrivit mycket alls om på senaste och det är för att jag har typ inte alls tränat någon hund. Jag har ingen hund att träna länge :(, Tyson tycker inte och har aldrig tyckt att det har vart roligt med lydnadsträning å sånt, å det mesta kan ju den jycken redan ^^.
Nämen allvarligt så är det inte alls roligt att träna något med en hund som inte tycker att det är roligt. Själv har jag aldrig heller vart så speciellt intresserad av detta men när jag fick Billy så vart det en massa träning, å OJOJOJ vilken kontakt han hade med en gång, har aldrig sett på maken till en sån arbetsvillig hund (om man tänker på den ras han var).
Det var alltså Billy som fick upp ögonen på mig för detta, och det känns väldigt tomt och tråkigt att inte ha en sån arbetsvillig hund längre :(. ¨
Nu låter det kanske som jag "dissar" Tyson men det gör jag absolut inte,, han är det bästaste hunden i hela världen och ärligt talat så känner jag inte att jag behöver träna så mycket med Tyson då han är ju faktiskt en grymt lydig hund som förstår det man ber om <3


Men till sommarn kanske det kommer en liten ;). Man vet aldrig ^^



God natt på er
/volvoloveeer
Kommentarer!
Mia säger:

Men skryt lagomt du rå ;)

Kommenterat - 2011-12-10 / 23:59:25
URL - http://behindgreeneyes.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se