skitit ner hela biljäveln

2011-01-31 / 23:05:40

Ja jo jag vet att det var ett tag sen jag uppdaterade men det har vart ganska fullt upp kan man säga :P.
Jag kan ju berätta att festen vart riktigt lyckad enligt mig själv, det var lugnt och alla såg ut å hadde trevligt sen vart det lite "tjafs" på kvällen/natten när dom flesta hade dragit sig hemmåt men det är ingenting jag tänker ta upp här i bloggen.
Lördag: Här kommer den liite mer händelserika dagen å jag säger absolut INTE att det var en bra dag men jag kan ju berätta ändå :P.
Åkte iväg runt 4 tiden hemifrån för att köra Dess till strömsund på nån fest hon skulle på, efter de att vi släppt av henne så drog jag å Sven vidare till kälom där hans mamma bor för att dra ut på tiden lite. Jag hade även tagit med Billy för jag tänkte att han skulle få träffa Svens mammas st bernhard, när vi kom fram så gick vi in för att prata lite först och efter en kort stund gick vi ut för att ta ut Billy å gissa vad han gjort?? Jo det ska jag berätta, han hade hoppat fram och (hör och äcklas) skitit ner hela biljäveln!! Dörrsidan sätet bältet osv osv! Tog ut hunden å det bara "rann" ur han :(, sen kom jag på varför!! Dagen innan hade han gjort "inbrott" i köket och vidare i soptunnan där det låg en skål med poppcorn och en massa andra delikatesser ;P hehe!
Hur som hellst så började jag på att torka ur skiten ur bilaset men det blåste så mycket att det inte gick att vara ute, vi stod ute i ca 5 min (om ens de) och när jag kom in så värkte och pulserade de i fingrarna för de gjorde så himla ont när de "tinade" upp!
Ja här tar inte historien slut om ni trodde de :P Vi bestämde oss för att skynda in till ö-sund för att låna en "Gör det själv hall" å rengöra bilen men då visade det sig att dom bara hade öppet i en halvtimme till och vi hade aldrig hunnit på den tiden så vi fortsatte mot krokvåg för att låna pappas garage. Svängde in på raggarn å köpte en massa massa rengöringsmedel och svängde mot krokvåg, det hade ju lukat bättre i bilen kan jag ju säga :P!
Vi kom till lillsjöhögen å där dog bilen!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ BILJÄÄÄVELN!!?????
Ringde till Anders så han fick komma och bogsera oss till krokvåg och där började jag på att rengöra, då ringer Dessan och ska hem.. Skickar pappa och Sven, Anders tog Audin å for hem å då gick hans bil sönder också men han kunde köra den hem som tur var. Jag stannade i garaget till ca 7 på morgonen och städade opeljävel! Skiten hade runnit under baksätet så när jag plockade bort de så hade det runnit på en hel kabelhärva så det var antagligen Billy som kortslöt bilen (bränslepumpen) för nu när vi försöker starta den så äter den säkringar och inte startar!! Så nu sitter jag och Anders utan bil :(. Dess har vart supergullig och lånat ut sin bil så att Anders kan ta sig på jobbet iaf!

Ja som ni hör så har det inte vart en rolig helg, jag fortsatte även på söndagen med att skura opel å jag tror att jag fått den riktigt ren nu =).
Men jag hatar fortfarande bilJÄVELN!!
Någon som vill köpa? :P hehe!


Har vart på gympan ikväll så jag ska slänga mig i duschen nu och invänta Anders så vi kan kika på en film sen sussa=). Jo jag skaffade ett gymkort idag så nu ska jag börja bilda muskler och få bort fettet :D hö hö!

                                         ;) Wish me luck ;)

/volvoloveeer
Kommentarer!
Anonym säger:

Men LOL...

Kommenterat - 2011-02-01 / 17:17:27
Katitzhiiii säger:

Myy goooodd :O

Kommenterat - 2011-02-01 / 22:57:08
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se