Någon som vill köpa??

2011-01-04 / 19:14:49

Bestämde mig för att göra köttgryta å ris idag så nu väntar vi på att det ska puttra klart där inne i köket =).
Tillen är jättegullig och hjälper mig med maten, inte för att det går ett dugg fortare men det är ju tanken som räknas eller hur? :)

                          

Zimba är också här i köket och "hjälper till", vanligtvis brukar han alltid knycka maten men löken ville han inte ha, han satt bara och rynkade på näsan ett bra tag efter han luktat på den:P haha!

                         


Kan även tillägga att bilhelvetet håller på göramig vansinnig!! Anders skulle ta bilfan på jobbet idag eftersom tjejernas barnstolar stod i Anders bil så tänkte jag att det var bäst att jag tog den och det finns ju VÄRME i min bil vilken kan vara en fördel när jag kör barn, men NÄÄ tror ni skiten startade?? Man måste ju tamefan ha motorvärmare batteriladdare och fan å hans moster vet allt vad denna bil behöver när det är kallare än -2 ute!!
Hur som hellst så fick jag ju ta opeln från Helvetet och köra hem barnen i, på med overaller mösser vantar å allt de där ni vet, vi såg väll ut som vi skulle ut på en skotertur ungefär.
Startar bilen och kliver ut för att skrapa rutan men inte gick de inte, Nope det är på insidan isen sitter, så samtidigt jag kör iväg så får jag sitta och skrapa rutan från is, efter 50 meter inser jag att fläkten har sagt tack å gonatt ÄVEN! Jodu bara å fortsätta att skrapa ett litet litet hål från imma och köra med rutan öppen. Och jag som trodde att min bil inte kunde bli kallare att köra, kan ni tänka er, efter 10 mil i den där så kommer det fortfarande rök ur munnen när man andas, enda fördelen med bilen är att om man ska åka långt och storhandla så är det ingen som hellst fara att varorna tinar på hemvägen=)

Någon som vill köpa??

/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Vad fina lockar hon har:).

Den går ju på Hammarn nästa vecka, jag ska se den igen med Mamma då:).

Kommenterat - 2011-01-04 / 19:56:03
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
the finger säger:

Men LAGA !

Kommenterat - 2011-01-05 / 00:35:12
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se