Mer semester

2011-07-28 / 19:07:52
Ännu en dag har gått på våran semester men idag har det inte hänt någonting.
Vi befinner oss i Östhammar och hälsade på herr Johan Nilsson, när vi frågade i receptionen efter Johan Nillson så gick han ej att få tag i för han var ute på tjänsteärende, ringde han ist och han satt på sitt kontor han å inte alls var ute på tjänsteärenede! Är det så det alltså går till när man ska ha tag i folk på komunen.. Tjänsteärende!! In my ass!
Strålande solsken även denna dag och +26 grader, har hållt mig i skuggan så mycket som det bara går för jag vill inte bli mer bränd än vad jag redan är, lagomt snygga märken man har efter sportbh:n efter en dag på sommarland :P.
Åkte ut till kusten också å satt på bryggorna å fiskade, dom hoppade runt flötet men inte ett napp, det måste vara ngt fel på masken helt seriöst, köpte mask på burk på macken i mörsil och "jorden" lukar bajs så jag förstår om fiskarna inte vill äta den.
Sen vart det kinamat för oss, dock kunde jag inte äta upp eftersom det var så starkt så tårarna rann och det brann i munnen på mig.
Just nu ligger jag i bilen och tittar på en massa raggarbilar, det är raggarträff i Östhammar ikväll men jag orkar inte kliva ur bilen :(, har feber och ont i huvudet, fasiken då!!
Aja tur att det var i slutet på semester isf för början =).
Kom även på en sak när jag var på sommarland i Leksand!
Att man inte ska gå på sådana ställen som sommarland när man inte gillar folk och barn!! *haha*, fasen vilken oliv..
Nu ska jag fortsätta ligga här å softa.
Bye
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se