Dagen som gått

2011-06-03 / 01:42:49
Jaa.. Vad har vi gjort idag då?!!
Jo efter mitt förra inlägg så ringde P-man och informerade mig om att årets blandrasutställning är på lördag i matfors, så jag tog och anmälde mig dit så nu ska jag iväg å visa upp min vackra lilla Tyson <3.
(klicka här för att komma till deras hemsida)
Sen drog vi till Dalle och käkade lite tårta, hennes bror tog studenten igår =). Billy fick följa med och han är inte den smidigaste hunden att ta med sig in till folk måste jag säga :P.
Efter det så åkte jag och fröken Ljusberg och aktiverade hundarna lite med lite sök, sen for vi till hit och tränade lite också, jag satt bara vid sidan och spanade med Billy. Han gjorde ett litet utfall mot en schäfer som satt i en bil som vi gick förbi, men sen låg han lugnt och tittade på dom andra hundarna =).
Sen for jag "hem" och drog på affärn med Helena & Katrin å handlade lite smarrigt och satte oss och kikade på en film =).
Imorn planerar jag min hemresa så man hinner förbereda inför utställningen, synd att det har kört ihop sig med cruisingen som vi tänkte åka på. Måste försöka lösa det på nått sätt!
Förlåt för att det inte vart nå bilder i detta inlägg för jag glömde ju såklart kameran hemma!!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Jag då!?:(

Kommenterat - 2011-06-03 / 08:31:17
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se