Hundklubben

2011-06-09 / 02:18:08
Idag tog jag mig för att åka till hundklubben då det ska vara såna här onsdagsträffar som börjar klockan 6.
Jag kom dit vid 18:40 och det var inte en käft där, jag hade hoppats på att det skulle vara en hund där iaf som Billy kunde fått "öva" på.
Men vi hade rätt trevligt ändå, tränade lite kontaktövningar med Billy och lite inkallning.
Med Tyson tränade jag bara lite hinder på agilitybanan, jag har aldrig testat detta med någon hund förut så det var första gången. Vi testade hindren och den här stora rampen som dom ska balansera sig igenom och tunneln.

Rampen gick han några meter på sen vart det för läskigt och han var megasuperstressad, men efter 4 gånger så fattade han precis vad man skulle göra så då behövde man bara peka.
Hindren förstod han på en gång, inga konstigheter där inte.
Och tunneln? Tvekade en gång sen var det full rulle igenom den. Varför utnyttjade jag inte detta då han var mindre? Varför var jag inte så intresserad av detta??
En mer lättlärd hund finns inte på denna jord tror jag, det är ju för fasen han som lärt mig allting. Ibland är det synd att man snöpte bollarna av honom ändå!!


Här kommer lite bilder + en liten film hur det gick ;)


Var så roligt när vi kom fram hit för han har ju aldrig vart här när det inte vart andra hundar här så han tyckte nog att det var lite annorlunda. Annorlunda att springa lös här också antar jag :P


Det här bordet tycker Billy om att sitta på. Tror nästan han blir stolt av att sitta här. Första gången han testade att kliva upp var han en aning skeptiskt men sen så sprang han upp och ner flera gånger =)


Titta vad duktig han är =). Synd är att han vart superstressad av detta, men jag tänkte att man kanske kan vända om det hela och träna banan megasakta för att tagga ner och lära han att gå lååångsamt och ta det lugnt.
Vad tror ni om det? Tror ni det funkar??









Sen vart det BAAADA!







Ja jag vet ju att Tyson igentligen inte ska bada men inte kan jag låta han vara hemma eller sitta i bilen medans. Eller ännu mindre sitta på stranden och titta på..
Fan vad arg jag är att han ska ha sina j*vla exem.. Det är ju det bästaste som finns tycker han..


/volvoloveeer
Kommentarer!
Ingela säger:

Härligt! Bara att fortsätta träna agility med Tyson! Men jag tror att rallylydnad vore något för er. Blir en officiell tävlingsgren den 1 juli år. Att du kastrerade honom har säkert gjort att han blivit en hund som är lättare att träna. Rampen får du ta det lugnt med. Godis och lära in att gå sakta och säkert över den. Finns det inte en som är lägre som ni kan träna först på? Men visst kan han bada? Det är väl att han måste torkas efteråt som är problemet?

Kommenterat - 2011-06-09 / 08:13:14
Kajsa säger:

Balto undrar vart Tyson är, han står och sträcker på sig för att se ut genom fönstret men ser honom inte :O

Kommenterat - 2011-06-09 / 19:43:09
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se