la ut lite kläder på tradera

2011-03-08 / 10:01:29

Imorse väckte Billy mig i vanlig ordning halv 8 på morgonen. Han är fortfarande risig i kistan sen han var upp på bordet å rafsade åt sig det ena och det andra i lördags! Men  jag tror det går mot bättringsvägen iaf.
Idag ska jag åka och hälsa på Jenny och barnen, men innan det ska jag ta å träna lite å duscha hade jag tänkt.
Igår kom även Bubben hit med bussen efter gympan så nu har jag sällskap hela veckan då, men efter det så blir det lugna veckan här (för Billys skull). Just nu ligger han på soffan och sover, det är så kontigt hur han regerar på olika människor som kommer. Vissa bryr han sig inte om alls. Han är en himla osäker hund. Men det kommer ordna sig, det känns som det!
Måste även berätta att för ett tag sen så rensade jag ur min garderob och la ut lite kläder på tradera som jag inte/aldrig kommer använda och då hittade jag en megaful klänning som jag inte ens kommer ihåg varför jag köpte?? Jag var osäker om jag ens skulle lägga ut den för inte en käft kommer ju bjuda på den men igår när jag kollade på var den uppe i 105:- (la ut den för 1:-) och det är 2 dagar kvar. Hur gick det till?? hahaha!

Nu ska jag ta och slänga i något i kaggen sen tvätta träna städa lite i duscha! =)



/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se