Lite snabb information...

2011-03-17 / 02:29:31
Ja jag tänkte ge lite snabb information om dagarna som gått här utan uppdatering, har haft en del att göra så jag har icke hunnit skriva.
TISDAG:
Idag åkte jag in till stan på sjukan å kollade hjärtat i vanlig ordning, det hade blivit en liten förändring men jag får nog förhoppningsvis information om det skulle vara någon större fara.
Sen träffades vi hela gänget (Katrin, Sandra, Kajsa, Helena & Emilie) i stan för en god middag på china och sen vart det bio, första gången jag såg en 3D bio och jag var inte imponerad alls, trodde det skulle vara "coolare", men men..
ONSDAG:
Idag började jag dagen med att jag skulle städa här hemma men det satte min kära syster stopp för, hon ringde nämligen precis när jag kastat ut täcket på bron på vädring och öppnat sovrumsfönstret för vädring och nyss stoppat in andra maskinen med tvätt. Då var det tydligen stopp på bilen hennes långt bort i fan närmare bestämt nästan i indal när hon var påväg till sundsvall. Så det var inte så mycket att göra åt än å åka å dra hem skiten.
Men inte nog med det så ringer ju P-man som en vilde på telefonen och vill att vi ska åka till huddiksvall och köpa en megarostig gammal jetta för 500:-, aldrig i helvete sa jag, han får nog leta sig en bil närmare tyckte jag.
Sagt och gjort han ringde igen och hade hittat en minst lika skruttig saab i sollefteå för en tusenlapp, ingenting att ha i mina ögon men han gör ju som han vill så det var bara att sätta sig i bilen å gasa iväg till sollefteå :P
Jag har ju vart så himla duktig hela veckan och klivit upp tidigt men imorn ska jag fasen ta sovmorgon om herr Billy tillåter =) men nu ska jag ta och stänga mina blå!
Men bilder kommer att komma upp troligtvis imorn, tog en del bilder i stan ju ^^
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se