Nu kan jag berätta

2011-03-13 / 23:26:53
Ja nu har jag tid att berätta vad som hände här hemma igår. Som sagt så var vi ju ute med hundarna hela dagen men sen när vi kom hem så tände Bubben upp i vedspisen och jag ställde mig med middagen, sen gick jag upp och gjorde mig i ordning för att senare åka till Kajsa men när jag kom ner för trappan så tyckte jag att det luktade konstigt, det luktade liksom som det rykte in. Jag tänkte att det var väll de då eftersom sotarn kommer snart så kanske det sitter igen så jag tänkte att veden får väll brinna ut då medans vi är hos Kajsa, inget å göra åt nu.
Men innan vi åkte så öppnade jag ugnskuckan till vedspisen (vi brukar öppna den så det kommer ut mer värme) och då bolmade det ut tjock rök och innanför all rök så såg man några vedpinnar som låg å tokglödde och ena brann lite.
Det var alltså min kära lillebror som hade lagt veden inne i ugnen tidigare under dagen för den var blöt så den skulle torka där inne var tydligen hans tanke :S. Vi sprang runt som dårar hemma och jag fick i princip kasta på luren i öran på en kompis och tänka ut någonting snabbt att ta ut veden med. Enda jag hittade i all panik var bakplåten så den fick det bli. Öppnade alla fönster och dörrar men inte hjälpte väll de, fy fasen vad det stank här hemma. Och jag luktade fan när vi åkte till Kajsa, det luktade som jag nyligen kommit från skogen där vi grillat korv typ.
Idag medans vi var borta med hundarna passade Anders på att vädra ut här hemma, all lukt gick självklart inte bort men det mesta. Det satte sig ju i gardiner, tapeter, kläderna i hallen, mattor, etc etc. Ni kan ju själva tänka er lukten.
Nu tror jag inte att herr lillebror gör om det där något mera (kan man hoppas). Rena turen bara att jag gick och öppnad ugnsluckan innan vi åkte till Kajsa. Vad hade hänt annars?? Kan ju inte vara roligt att komma hem till ett hus som står i lågor, speciellt inte när jag har 2 katter som är där inne.
Nä nu blir det natten på riktigt, gick och la mig för ca 2 timmar sedan men har inte kunnat somna ännu.
Gnatt!!
/volvoloveeer
Kommentarer!
K säger:

Tips Ida, styckesindela texten

Kommenterat - 2011-03-14 / 17:09:25
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se