tiden på detta inlägg

2011-03-05 / 05:14:15
Ja notera tiden på detta inlägg :P. Allt idag har blivit sent, vart någonting konstigt imorse när vi vaknade, det konstiga var att vi inte vaknade imorse utan klockan 2 idag. Sen vart det hammarn å handla å hem å städa sen hämta upp pappa sen ställde jag mig med "middagen" klockan 22:30. God middag med kycklingfile med lime, följde ett recept jag hittade här men nästa gång ska jag halvera limen för det smakade alldeles för surt för min smak men gott ändå =).




Från det ena så mår Tyson skitbra och han är pigg å glad och såret läker fortare än vad jag trodde. Har inte "varat" någonting och han är inte där och slickar heller så han har vart utan tratten/dumstruten nu i 2 dagar. Lägger in en bild på hur stackarn såg ut första dagen när han kom då han var tvungen att ligga ner och äta :P



Jag har även "bakat" semlor =), jag köpte faktiskt färdiga bullar på affärn för ifjol så vart dom hårda som cement:P men nu vart dom lagom =)



Är fortfarande tveksam hur jag ska göra med håret?? Kommer ju ångra mig som fan om jag klipper av det och kommer vilja ha långt igen, men samtidigt är jag så himla less på håret imellanåt så fan!! Gillar inte att det är tjock som fan och risigt så man ser ju ut om ett skatbo i huvve för jämnan!!



Nu kan jag bara avsluta detta alltmöjligtinlägg med en bild på en av mina vackra hundar. (Hade bara en bild på Tyson just nu).

/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se