Cruisingkväll/natt

2011-05-30 / 21:02:33
Nu orkar jag inte flytta om alla bilderna, dom hamnade nämligen baklänges. Så dom bilder som är längst ner ska vara längst upp igentligen..
Cruisingen i sollefteå är alltså detta och kvällen var hur bra som helst om du frågar mig, mycket folk, fina bilar och någorlunda bra väder.
Men på kvällen började jag fick jordens magsmärtor och illamående trots att jag nästan inte druckit någonting, kändes precis som magsjuka.
Men det gick över senare mot natten men jag kunde inte fortsätta dricka så jag fick vara nykter men hade hur trevlig som helst!!
Självklart hade jag haft roligare med lite vin ;)
Sen åt vi å tog å pallrade oss hem. När vi passerade graningen såg vi denna balla bil efter vägen, dom hade tappat däcket och bilen gick icke att laga så dom hade lite problem, är inte avundsjuk på dom dirket :P, dom bodde i timrå så dom hade en bit hem. Stackarna!!
Tror dom lämnade bilen och tog sig hem på annat sätt, allt var trasigt så däcket gick inte att sätta på igen och vi kunde ju inte göra så mycket heller mer än att skänka bort våran domkraft och lite verktyg och det gjorde vi också :)
Just nu ligger jag i sängen breve Mille medans Sandra & Stoffe tog med sheena på en jogginngrunda. Miliam är hur snäll som helst, han bara ligger här snällt och jollrar med sig själv :P.
Nä du, nu känner jag hur det lukar bajs, må gå å byta på pöjken,
På återseende!!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se