Frid..

2011-11-14 / 16:04:59
Stallet är verkligen en underbar plats måste jag säga. Det får mig att glömma allt som finns i huvudet för stunden. Det enda som existerar är det jag håller på med i stallet just för stunden.
Idag vart det dock en ganska kort visit till stallet, hade med mig Dessan Alva och Tobias, dom tog in Piga & Manni och ryktade dom :). Superbra träning för Manni att få vara med barn så han blir van springet och "olivet" som barn kan göra :P.
På onsdag hade jag faktiskt tänkt att ta mig bort till hundklubben, det tar emot nå fruktansvärt att gå dit eftersom jag nästan alltid bara hade med mig Billy dit, så det kommer kännas skitkonstigt & tomt utan min älskade "lilla" klumpiduns", men samtidigt kanske lite skönt. Skönt att ha en rädd och osäker hund breve sig som inte litar på nån förutom mig och Anders. Det var ju faktiskt därför han fick somna in för att han ska slippa vara rädd mer.
Även för mig är det ett himla stort ansvar att ha en sån hund som är sådär, speciellt i den storleken :(.
FAN FAN FAN vad jag saknar den jycken!!!
Men jag har ju faktiskt en till hund som jag älskar något så fruktansvärt mycket och han behöver ju träning och stimulans han med. Bara för att matte är deppig så får jag ju inte skita i den andra hunden. Han lever ju faktiskt och vill nog känna sig "behövd" och älskad han med.
<3
/volvoloveeer
Kommentarer!
Ingela säger:

Ja, nu är det bara att sätta igång träningen med Tyson och komma till tävlingsstart nånngång ;D

Kommenterat - 2011-11-25 / 18:46:50
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se