Den stora överraskningen!!

2011-10-26 / 22:09:56
Ja nu har väl antagligen redan läst på fejjan men jag skriver det här också.
Jag har köpt tillbaka Manni! Min ÄLSKADE lilla Manni!

Har längtat ihjäl mig efter honom, kom på sen att det var nog med all säkerhet därför jag mådde så piss där ett tag.
Jag kanske ska ta det från början..

Allting började med att jag hittade en annons på blocket på en ponny som var jätte lik Manni, men uppgifterna stämde inte, bara utseendet på hästen och stället han kom ifrån (http://www.blocket.se/gavleborg/Shettis_36234293.htm?ca=5&w=1)
Jag lyckas hitta numret till hon som köpte honom och ringde och frågade, allting gick bara bra sa hon men att hon inte haft tid att rida in honom, hon hade en 4 årig dotter som brukade sitta på han i hagen ibland och det är GRYMT imponerande tycker jag, med tanke på att ingen någonsin har blivit sutten på honom någonsin förut.
Jag frågade Elisabeth om jag fick en stallplats där eftersom hon har ju ett X antal boxar ledig där.
Hon var tvungen att fundera några dagar, vilket jag verkligen förstår.

Efter några dagar fick jag ett svar, ett JA! Jag studsade hoppade runt hela dagen, på eftermiddan ringde jag till hon som äg(de) Manni och berättade och då visade det sig att hon inte visste om hon ville ha kvar honom trots allt, för hon hade/har ju rätt i det att en snällare shettis går inte att få tag i någonstans.
Jag bröt ju självklart ihop och hade ont i magen i flera dagar, men sen hade hon bestämt sig att han ska vara hos mig. Hennes dotter hade också gått med på det, hon ville ha en färdiginriden pålle så dottern kunde vara med och rida med henne sen :).

Jag skyndade mig att bestämma att jag hämtar honom på onsdag (idag) innan hon hinner ändra sig :P..
Fick stanna till i sundsvall och handla en himla massa hästgrejjer, jag har ju inte kvar en endaste liten grejj, allt har jag gett bort eller sålt. Det slank även ner en ny bröstsele till honom ;)

När vi äntligen kom fram så fick jag mig en stor chock! Jisses vad tjock han var/är ;P.
Fixade papper och lastade hästen och for raka spåret hem, han stod som ett ljus i transporten hela vägen hem. Baklänges =)!!

När vi väl kom fram till Elisabeth var det ett å annat gnägg sen ställde jag in han i boxen eftersom det var för sent för att släppa ut han.
Hade införskaffat mig en hinkhållare och krubban skulle sänkas men det var inte gjort när vi kom, och tur i oturan var väl det för WOOW i himelen vad STOOOR han blivit. Enormt stor.
Inte bara magen alltså, när jag kom in i stallet med han så insåg jag var hög han är. Ska mäta han här nån dag så får vi se hur hög han är. Om han inte är B ponny nu så kommer han med all säkerhet att bli det. Han är ju bara 2,5 år..


Nu ska jag lägga mig i sängen och sussa, för imorn ska jag infinna mig hos Elisabeth kl 07:00 för att släppa ihop pållarna :).

Undrar ifall han kommer ihåg Pontus??

Imorn kommer iaf bilder, ev ngn film på honom så ni får se den så otroligt vackra varelse.
Synd att han är kastrerad så han inte kan sprida sin vackerhet vidare :(



// Den lyckligate tjejen i heeeela vida väääärlden!!!!!


:D



/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se