Inte en dag för sent

2011-10-30 / 20:41:03
Äntligen kommer det bilder på min älskade lilla tjockis.
Idag har jag och Bubben tillbringat nästan hela dagen i stallet, Pontus är fortfarande halt som tusiken :(.
Upptäckte även att Manni är är hur sne som helst över korset, har ringt Monica från skyttmon så hon ska komma på onsdag och kolla på båda pållarna och se vad/om hon kan göra nått.
Även Pernilla kommer och verkar båda pållarna på onsdag också.
Här kommer lite bilder på lillplutten iaf =)
Titta vad stor han blivit :).
Tog på han diverse saker så han får vänja sig med både det ene och de andre. Han har ju inte gjort så mycket mer än vart sällskap under det året han vart borta från mig
Imorn blir jag ledig från stallet och drar mig iväg till gymmet ist, sen på kvällen blir det gympan i vanlig ordning :)..
Drar även ut på en lååångpromenad var tanken, har vart så glad i att hästen ÄNTLIGEN kommit så det har inte blivit långa promenader med dom på senaste, idag fick dom följa med Anders till pålgård och springa av sig :)
Imorse så fick Billy ett frispel och lekte som tusan med sin aktivitetsboll!





Fast jag måste ju tillägga att just nu är denne hund billigare än gratis! Han har just satt i sig en full skål med godis som Anders köpte te pojkan ikväll. Vi skulle ha en mysig filmkväll tillsammans och han sabbade såklart den!!
Anders och Simon fick åka ner och köpa nytt godis och Billy låste jag med glädje in på sitt rum och hoppas han har rejäl ångest för vad han gjorde! Antagligen har han inte det, han tycker nog att det var värt det dumhunden!!

Måtte han få rejält magont inatt!!  *Mohahahaha*



/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se