Myselipys-kväll med mysgänget!

2012-04-07 / 14:42:16
Mening i påsk var att jag och Bubben skulle följa med Anders och Johan till Trehörningsjö å hälsa på deras vän Gjermund, men i sista sekund får jag reda på att hans Afghanhund inte går ihop med andra hundar, och jag vägrar givetvis att lämna bort mina hundar över påsken så dom fick klara sig utan oss.

Men inte hänger jag läpp för det inte, jag har haft en underbar påsk ändå, igårkväll så vart det kvällsmys med Dessan, Sven, Bubben & Joooonteeee!! Absolut inte varje dag man träffar lilla Jontis!
Vi har suttit och surrat skit, lyssnat på Amos Persson, rökt, ätit gott & skrattat i massor!

Innan "folket" kom hit så tog jag och Bubben en snabb-rusch med att städa lite smått här hemma. Ni kanske tycker (vilket jag också gör) att jag städar väldigt väldigt ofta här hemma, och ni som brukar vara här vet ju att det inte alls brukar vara särskilt städat här, hur kommer det sig??
Jo det blir nämligen så när man har en massa djur som springer in & ut ma ett! ^^

Tog även och städade råtrburen vilket verkligen var på tiden kan jag lova, slängde ut allting och dammsök + skrubbade å torkade rent överallt. Och som varje gång efter städning så gör jag alltid om buren eftersom råttor ledsnar ganska fort på sina saker och vill ha nya spännande saker och gärna lite luriga saker så de får använda hjärnan lite!

Eftersom jag oftast strävar efter att djur ska få ha en sån naturlig miljö som möjligt så inreddes buren med en stor sten som de kan klättra på och ett extra PLUS i kanten är att de slipar då ner sina klor.
Även en stor pinnhög där de kan gnaga på och kanske slipa ner sina tänder om de blir för långa. En liten gran sattes också in :).






























Den här svart/vita (Herman) är sjuk så just nu får han sitta i en egen bur några timmar varje dag :(.
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se