OBS! OBS! OBS!

2012-04-02 / 23:22:44
Läs EJ detta inlägg om du inte gillar gnäll!!  ;P


Som jag skrivit förut så använder jag b,l,a denna blogg för att gnälla. Jag själv tycker faktiskt att det är ett bra sätt att få ur sig en massa skit så det slipper gå ut över folk runt omkring sig, finns fler människor som borde testa detta tycker jag!
Som vanligt handlar mitt gnäll om smärtorna i min rygg, och jag VET att det finns folk som säkert har bra mycket ondare än vad jag har, men som det blev denna kväll så kan jag inte annat än å klaga!
Hur som haver så var jag och Dess på gympan, har ju vart hemma ett bra tag och väntat ut min dunderförkyldning som jag åkte på. Spänd och glad var jag över att Äntligen få åka å gympa lite var jag t.o.m idag!

Hur mycket tror ni jag pallade??

Efter bara uppvärmingen kändes det som någon huggt in en kniv i ryggen och bara stod och vred om kniven för varje rörelse jag gjorde.
Men jag gav fasen inte upp för de, inte tänker jag låta smärtan ta över någonting jag verkligen vill göra så jag fortsatte till näst sista övningen :).

Mitt i passet när vi låg och tränade mage så hör jag på mig högra öra hur Dessan ligger å kämpar klagar och svettas hur jobbigt det är medans jag ligger å svettas p,g,a smärtan. Det är så jävla frustrerande att jag inte kan ta i som alla andra, det är ju faktiskt en jädrans skön känsla när man får ta i så det verkligen bränner i musklerna, men NÄÄÄ!!!

FÖRBANNADE JÄVLANS SKITJÄVELSRYGGHELVETE!!


Kanske det finns någon som vill ha en rygg?? Ibland har tanken slagit mig att man kanske borde dra ut ryggraden, då kan den ju inte göra ont längre iaf :P *hö hö*.
Men jag får mestadels skylla mig själv som totalvägrar en operation! Iaf som mitt liv ser ut just nu.
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Tack!<3. Du ska ta det lugnt med ryggen Ida!!!

Kommenterat - 2012-04-03 / 22:53:26
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se