Helgen i det hela

2012-02-19 / 19:16:50
Igår vart det en heldag i birsta med Bubben, köpte väl inte allt för mycket grejjer men mycket nöjd över det lilla som jag införskaffade mig :).
Det jag köpte hittar ni på Mannis blogg..
Idag for jag till stallet för att testa en av de nya sakerna nämligen tränset till Pontus, passade precis på det minsta hålen, så himla längesen som jag gjorde någonting med honom. Å inte för att Manni är så jättestor men GUUD vad liten Pontus igentligen är :P.
ÄVEN att jag snart kommer bli sjuk, igår hälsade vi på grabbarna i sundsvall å där låg Johan å smittade, sen hemma hos far vimlar det med baciller å till råga på de så kom Anders precis hem med en röd näsa och skyhög feber, Jisses alltså!! Men eftersom jag är en sån snäll flickvän så servar jag honom med en kall handduk på pannan, alvedon & vatten om vart annat och nyss fick han ett Stort lass med glass till soffan där jag bäddade ner honom.
Så nu känner jag mig SNÄLL!! ;)
Just nu sitter håller jag på med "storkok" här hemma. Eftersom jag hatar att laga mat så får jag inte i mig så "mycket" (ofta) mat som jag ska, eller så hamnar det någe Onyttigt i magsäcken pga mitt bristande intresse på matlagning, så nu ska jag göra mat för hela veckan å frysa in..
/volvoloveeer
Kommentarer!
Mia säger:

Ja sakta men säkert ;)

Kommenterat - 2012-02-20 / 15:23:27
URL - http://graddhyllan215.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se