MEEEN DUU.... INTE ILLA!!

2012-02-01 / 23:40:31
Med YEEEEES!!!
ÄNTLIGEN har min otroligt snälle bror fixat till en av datorena här hemma. Är så otroligt less att sitta vid den lilla datorn med den lilla lilla skärmen, trots att jag har glasögon så ser man ju knappt bilden :P. Men nu, det är ju helt fantasktist!! :)

Ikväll har det vart svårt för mig och min rygg. Om jag sitter still så gör det så fruktansvärt ont så jag måste sitta och röra mig på stolen hela tiden (som nu), och står jag upp (stilla) så gör det exakt lika ont. Ligger jag ner gör det ont. Det enda jag har gjort ikväll är och gjort en massa saker, tvättat 4 maskiner, diskat, gjort mat, dammsugat. Tro det eller ej så gör det mindre ont när jag går omkring.
Kan faktiskt inte svara på varför det är så men så är det iallafall.


Nu tror jag att jag ska ta kvällsciggen och pinka hunden sen blire sängen. Ska försöka att kliva upp imornbitti och ta mig iväg på gymmet! Är ryggen likadan så får jag väl köra annat än ryggen ;)




Gnatt!




/volvoloveeer
Kommentarer!
❤ SimSim säger:

Hej Simsare! Jag hittade dig inne på en Simsblogg och ville tipsa om min blogg. Ifall kommentaren stör dig är det bara att radera den :)



Jag har i många år samlat de bästa, nyaste och säkraste och framförallt GRATIS nedladdningarna till mitt simspel, och nu delar jag med mig av allt det jag hittat.



Jag testar allt i mitt eget spel innan jag lägger upp det i bloggen, därför kan ni alltid vara säkra på att det inte gör något mot ditt spel eller din dator!



Kika in och se om du gillar innehållet i bloggen, eller skriv en kommentar och tipsa om förbättringar, om du har hittat riktigt fina grejer eller kanske skapar egna simsprylar!



Jag tänkte att detta skulle vara intressant för dig, även om jag bara har fått upp bloggen 2 veckor sedan, så har jag redan några riktigt fina saker uppe!



Jag är en flitig bloggare och jag har spelat The Sims i över 10 år, så jag är duktig på att hitta det allra bästa till spelet...



Hoppas vi ses!

♥ SimSim



Kommenterat - 2012-02-02 / 08:30:59
URL - http://simsim.blogg.se/
Ingela säger:

Min rygg är trasig men jag ska inte gnälla eftersom jag vet att din är mycket värre än min. Men det är exakt likadant för mig. Att vara stilla är det som är sämst för ryggen för då hamnar nerver i kläm. Värst är mornarna när jag har sovit. Eftermiddagarna är bäst. Långsamma promenader är det som är bäst.

Kommenterat - 2012-02-03 / 23:52:11
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se