"Han" vill inte vara med idag!

2012-01-11 / 18:14:51
Sitter med jordens värk i fothelvete, idag har det vart en tuff dag för fröken Göransson, först blir man väckt i OTTAN av sin lillasyster som verkar vara hur pigg ssom helst på morgonen, sen innan man ens hunnt vakna till så drar vi iväg på gymmet och kör ett pass.
Efter det så spurtade vi iväg till stallet och mockade med jordens armvärk som vi fått på gymmet av alla tunga saker man far å lyfter på.
Efter mockningen så beslutar vi oss för att ta in alla hästarna och ryktar av dom å klipper svansar rensar hovar å går igenom dom helt enkelt.
När vi var klar med alla hästarna och tänkte ge oss iväg hem så ser jag hur Manni springer fram och tillbaka i hagen och biter i tråden (som det för övrigt var ström i), han ville helt enkelt ut och göra nått..
Så det var bara till och plocka ut hästen ur hagen igen och dra på han lite saker å sen beger vi oss iväg mot krokvåg, gick världens omväg bort till pappa i skoterleden, Manni fick ännu mer motion än mig för han ville hellre springa i djupsnön för där kunde man hitta lite mat :P.
Vägen hem var ett Helvete, ont i rygg & fot så funderade på om jag skulle börja inridningen på vägen hem ;) *hö hö*

Nu är jag helt slut, hade tänkt att köra ett tredje pass idag men min fossing vill inte vara med så vi håller tummarna att "han" vill vara med imorn för då planeras en resa till gymmet :)


P.s Laddarn till kameran har försvunnit därför inga bilder, men om sanningen ska fram så har jag inte Tokletat efter den heller :P


Tjoo!!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Ingela säger:

Skulle inte du ta det lugnt med träningen? :/

Kommenterat - 2012-01-11 / 18:34:02
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se