Jag är nog helt j*vla dum i huvudet! Så måste det vara!!!

2012-01-02 / 22:40:43
Hela kvällen har det här med att sluta och röka cirkulerat i mitt huvud, hur kan man sluta med någonting när man själv inte vill det innert inne?
Om jag ska vara riktigt ärlig med er och mig själv så vet jag faktiskt inte om jag VILL! Jo jag vet hur dum i huvudet jag låter just nu när jag nyss skrev att det är 10 ggr farligare för mig att röka än "dig", och mitt hjärtfel å allt.
VARFÖR röker jag då??

Svaret är enkelt: Jag tycker om det och jag tycker att det är gott.

Jag vet folk som står och harklar sig å spottar när dom röker för dom hatar smaken och tycker att det är skitvidrigt att röka, jag undrar! VARFÖR röker du då????

Men nu ska ni få höra på nått annat sjukt som jag nyligen räknat ut. När jag går ut och tar en cigg så röker jag i snitt ca 10 min, och jag röker ca 19 cigg per dag (dvs ett paket).
I tid blir detta alltså 190 min om dagen dvs strax över 3 TIMMAR PER DAG!!!
Sen tog jag detta snäppet längre och räknade ut att jag står och röker ÖVER 22 TIMMAR I VECKAN!!!!

VAD FASEN SKA JAG GÖRA DOM 22 TIMMARNA OM INTE ATT RÖKA?????

Detta kommer bli sjukt jobbigt att sluta och det vore lättsammare om det fans någon ANNAN som också håller på att sluta eller någon som har slutat!
Någon????












Funderat på om man kanske ska bestämma sig för en dag då man ska "starta" detta projekt, kanske blir lättare då???

Såg detta klipp med "Fattybom", en jätteskön tjej från Göteborg, brukar läsa hennes blogg ibland å hon har så himla kloka funderingar å tankar ;). Kika gärna in på hennes blogg och kolla in hennes otroligt snygga bilder hon tar, hon är grym med kameran :).



T.O.M ICA STIG vet att man inte skall röka ;)







Nu ska jag fortsätta fundera på mina dumma funderingar ett tag till..
Tips och ideér mottages gjärna!!


/volvoloveeer
Kommentarer!
mariana säger:

Ja håller på att sluta Ida....tycker oxå att de är gott...men mår inte så bra av de...och alla pengar som du kan lägga på djuren som du älskar lycka till

Kommenterat - 2012-01-02 / 22:52:36
Ingela säger:

Jag har aldrig börjat så jag är helt fel person att ge råd. Men är det verkligen så gott? Är det inte så att det är cigaretterna som "säger åt dig" att det är gott för att de har dig i ett järngrepp för att de är ett gift som tagit över till belöningscentra? Hoppas att du tar beslutet och har styrkan att ta dig igenom helvetet som följer. Kram!!!

Kommenterat - 2012-01-02 / 23:08:08
sara säger:

Hopas du kklarar att sluta röka! Kram

Kommenterat - 2012-01-03 / 00:03:06
URL - http://nattstad.se/shansson
AMANDA ▲ EDHOLM säger:

Hejsan! Förlåt om jag stör, jag tänkte bara tipsa om att man kan tjäna några extra tusenlappar i månaden på sin blogg genom att ha annonser på den :). Det gör jag :). Är detta något för dig? Gå in och läs via länken längst ner här och bli medlem på sidan som rekommenderas och tjäna pengar du med! :) Är det inget för dig så är det bara att radera mig! Ha en bra dag!



http://exitdoesnotexist.blogg.se/2011/december/entry-148025300.html

Kommenterat - 2012-01-03 / 02:13:24
URL - http://exitdoesnotexist.blogg.se/
elin säger:

jag tror att du måste ha viljan till 100% om du ska sluta röka, annars går det inte! Du kan inte sluta för någon annans skull.. jag hoppas du lyckas sluta ifall det är vad du vill.

Kommenterat - 2012-01-03 / 17:45:55
Mattias Linjehon säger:

Innan jag slutade hade jag samma problem som du. Jag visste inte vad jag skulle göra och jag tyckte det var gott och kunde inte sluta eftersom rökning ändå var en så pass stor del av mitt liv. Men jag mådde ändå inte bra av det för jag rökte ett packet om dagen, och när jag inte ville ha en cigg, rökte jag en ändå bara av ren princip. Men så kom jag på att: "Näe... Jag vill ju inte ha så varför fortsätta?" och så tog jag en cigg till... Och så höll det på ett par gånger tills jag kom på att jag blev sur när jag tog mina principciggar. Så det gick ut över familjen naturligtvis oc först då kom jag på att "NU är det slut." Mår fantastiskt idag och tro mig. De där 22 timmarna kommer att gå åt till det där andra som man inte gjorde när man tog en cigg. Det är som att det bara kom av sig själv. Men kämpa på och fundera över hur många gånger du funderat över att sluta röka.



MvH

M. L

Kommenterat - 2012-01-19 / 23:13:11
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se