Fredagsmys

2012-09-29 / 00:38:06
Åååå vilken lugn och skön fredag jag haft!
Dagen till ära startade med en skön tur efter Maestro med Jonte bredvid, sen vart det raka spåret till pappa. Jonte ville ju självklart umgås med dom också innan han åker hem (han bor hos mig i helgen), och på köpet fick hundarna leka av sig ordentligt med Asslan, vilken fart det är på dom där tre alltså..
Sen vart det in på affärn å inhandla lite gotta tills kvällen och väl framme i kassan så fick jag en underlig känsla av att det är NÅTT som jag glömt, men kan inte placera exakt VAD det är! Betalade och funderade lite till medans jag packade varorna då jag kom på det!
 
 
SIMON!!!!!!
 

FAN! Skulle ju hämta han vid bussen strax över 5 och klockan var närmare halv 6 när jag stod på affärn. Skyndade mig att ringa pöjken men såklart och som vanligt svarar han inte så det var bara till att mer eller mindre springa ut ur butiken för att ta räcer-volvon dit för att se om han stod där.
Och mycket riktigt så var han där, han hade endast väntat i 10 minuter sa han. Vilken jädrans TUR att jag kom på det då, hade ju lika gärna kunna kommit på detta när jag kommit hem :P
Tur man har bra minne!
 

Köpte med oss pizza/kebab på vägen hem men väl hemma så startade vi med efterrätt då Angelica Alva & Tobias förbi med en äppelpaj som Alva & tobias gjort av äpplerna som Alva pallade igår i stallet :)
 
Senare på kvällen efter en supergod och lite för mättade måltid drog pojkarna (Jonte Simon & Sven) iväg på en fisketur men fick höra sen att det vart inget fiska utan en sväng till Hammerdal fram och tillbaka :S *haha*
Under tiden satt jag hemma och bara myste med alla djuren och forskade lite i Maestros stamtavla, har nämligen upptäckt att de flesta travponnysar som finns är släkt med han på ett eller annat sätt! Men mer om det kan du läsa HÄR om du vill..
 
Nu sitter vi mest bara och slappar och inväntar att alla ska samla sig i soffan, om nu alla får plats eftersom det ligger både katter & hundar här i soffan ;)
 
 
Aja! Nu vart det ett väldigt specifikt och ingående inlägg på allt som vi gjort idag så nu fick ni veta ännu mer Onödig information som ni kommer ha 0 nytta av!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skål å välkommen åter till   OIB     (Onödigainformationsbloggen)
/volvoloveeer
Kommentarer!
Sandra säger:

Snygging ;-)

Kommenterat - 2012-09-29 / 08:48:46
URL - http://miliams.wordpress.com
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se