Perioder

2012-09-22 / 22:11:29
Sådana har jag gott om just nu.. 
 
Ena stunden orkar jag inte lyfta ett finger här hemma, orkar inte göra mat utan tar mig nån macka och lämnar alla smulorpå bordet, tvättkorgen fylls med tvätt och diskbänken med disk. 
Nu tänker ni säkert att jag är skit-deppig, nere, deprimenad osv (det var den tanken som slog mig nu när jag sitter och skriver detta) men så så är det inte alls utan det är bara sådana perioder jag har..
 
Just nu har jag en period när jag inte kan sitta still, jag ska alltid speinga runt och småplocka på någonting, tvätta, diska, städa, träna djuren eller väntar in klockan för att hinna vara i stallet och göra så mycket som möjligt när jag är där.. 
Varför är det så?
 
 
Har ni också sådana perioder??
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
/volvoloveeer
Kommentarer!
Erika... säger:

Haha. Kände igen mig direkt då jag började läsa vad du skrivit. Antingen e jag överspeedad med energi,Gör allt möjligt,helst alltpåengångochsamtidigt... Elle typ värsta sega mega varelsen som bara ork nada. Allt känns som SToRA måsten.Ja hörru,undrars varför d e så?

Svar: Haha vad bra att det inte bara är jag som är så :P. Varför det är så undrar jag med, just nu sitter jag faktiskt och segar framför datorn för å sega ut tiden så mycket som möjligt så jag ska slippa dammsuga :P haha
volvoloveeer

Kommenterat - 2012-10-04 / 14:28:28
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se