Är det NÅGON..

2010-04-30 / 18:55:11
.. SOM SKA ÅKA TILL NÄLDEN IMORN ELLER??????
/volvoloveeer

Tyvärr inga kort!

2010-04-28 / 17:25:10
Tyvärr så har jag ju min kamera på lagning så bilder kan jag inte visa, men nu har jag färgat håret och iaf, det vart mörk brunt bsk ochh blond lugg.. Körde den här frillan för ca 4-5 år sedan så jag kände att det vardax igen:P hehe!
Just nu sitter jag hemma hos Sandra med en ansiktsmask i fejjan och känner mig skitfånig:P, det vart skitmycket färg i ansiktet när jag färgade så jag tänkte att det kanske hjälper. Glömde även tillägga att jag gjorde slingor som knappt vart några slinogr:(, skitbesviken är jag!

Saknar Billy redan, känns skittomt utan honom, ingen som river ner saker, ingen som dregglar mig i fejjan när jag vaknar på morgonen, ingen som hoppar på mig och vill leka :(.. Lämnade tillbaka honom igår när jag var till stan, var rädd när Tyson gjorde revan i ansiktet på honom, man vet ju inte vad som händer nästa gång, och det vore ju inte roligt att måsta lämna tillbaka hunden i en svart sopsäck :S!!
När jag lämnade tillbaka honom så gick han baklänges en bit och tittade på mig, jag satt i bilen och kände hur tårarna var påväg, sen hade han tydligen legat hemma gråtit, inte ens leka med hennes andra hund ville han! Han saknar säkert mig ^^ höhö!!

Nä nu funderar jag på att kanske ta med mig 2 polare å gå på pizzerian och käka, trots att jag MATVÄGRAR från det där stället:P, om glömde nämligen bort mig en gång förut, och dessum är pizzerna skitsmå och smakar weird
Jag och Anders brukar käka på pizzerian i bispen ist:D, där är det gott kan jag lova ;)!

Nä nu ska jag ta å tvätta bort masken och hoppas på att färgen i ansiktet försvinner den också:)
'


Ha en fortsatt bra dag ;)
/volvoloveeer

Panik å stress!

2010-04-26 / 12:14:37
Sitter hemma just nu med sorg, måste tyvärr lämna tillbaka hunden jag skulle ha tagit på foder. Det funkar inte med Tyson, det har gått ganska bra dom har väll rykt ihop någon enstaka gång å sådär, men igår bet Tyson han så Billy fick en skråma i fejjan! Känns som jag vill kunna lita på hundarna och kunna lämna dom i bilen/hemma utan att måsta skynda mig eller få ont i magen såfort jag går ut eller nått.
Men som sagt, detta känns skit alltså, för jag har under den här korta perioden fastnat för den här hunden någonting fruktansvärt, han är en stor klumpeduns som river ner allt i hans väg, men det går inte att vara arg på han mer än Max 2 minuter:P haha!

Ringde även runt till lite veterinärer idag och kollade lite priser på kastrering, och jag ska skaffa en sånt här chip till han så hans hormoner försvinner för att kolla om det är där beteendet sitter, blir han lugnare så blir det iaf en självklar kastrering, jag brukar hellst av allt inte vilja kastrera djur, katten har jag kastrerat just för hans egen skull, men hästen är jag osäker med hur jag ska göra. Man får se vad framtiden har att visa =)!

Känner mig även mycket stressad för det här med min bil, jag måste (eller jag VILL) få till den tills den sista april då jag ska vara chaffis, just nu är det ju olika färger å en sista dörr ska bytas på den sen ska den slipas tvättas rostlagas å lackas, sen är det en jävla massa inredning som ska in i bilen också.



                                               Tror ni jag hinner??
/volvoloveeer

Nyss hemkommen!

2010-04-23 / 20:31:26
Har nyss kommit hem från sollefteå, har hämtat min lillebror Benjamin där, lämnar in min kamera på lagning så nu kommer det vara klent med bilder igen ett tag framöver!
Ska precis till och städa för nu ser det verkligen ut som en svinstia här inne! Det luktar till och med illa, det lukar lera och hund!




Önska mig lycka till! ;)



P.s Jag har inte haft ont i magen på hela dagen idag, hoppas detta håller:D!!
/volvoloveeer

Det som inte går att laga med silvertape är trasigt!!

2010-04-23 / 20:28:51
                       
/volvoloveeer

Hahahaha!

2010-04-22 / 16:19:52

/volvoloveeer

www.bilddagboken.se

2010-04-22 / 15:49:15
(volvoloveeer)


Laddar upp bilderna sen gårdagen där ist.
/volvoloveeer

Natten=spöktid??

2010-04-21 / 23:21:08
Ligger just nu i sängen hos A, är barnvakt och jag tror att det spökar här. Det började förra gången jag var här, hade med mig Sandra då som låg vaken på morgonen och bad mig kliva upp för hon hörde en utav barnen kliva upp ovh gick in till köket å grät, men när jag klev upp så var båda barnen i sängen, och Sandra var mycket säker vid sin sak att hon hörde barnfötter springa över golvet, och dörren gnissla som den brukar göra in till flickornas rum.
Nu ikväll precis när Sandra skulle åka hem så VET jag att jag hörde en dörr öppnades (sånt där hack som blir när man drar ner ett trögt handtag) sen hörde vi båda dörrgnisslet. Jag bönade och bad på mina bara knän att hon skulle stanna, men icke! Den lilla bedragaren svek mig!!
Strax efter hon åkte så ringde jag min faster och började surra lite med henne, en kort stund efter de så hörde jag lite vagt Iiiiiidaaa... Iiiidaaa  komma från hallen, jag kollade genom hallen mot tjejernas rum, men dörren var stängd och det vart tyst. Jag fortsatte prata i telefonen och efter ett tag började det igen, Iiiiidaaaa,, Iiiiiidaaaaaaaa!!!!! Jag kollade mot hallen igen och där står en skugga, när jag tittade mer noggrant så ser jag att det är det älsta barnet. FATTA VAD RÄDD JAG BLEV!

Men hör och häpna detta är inte allt.. Man får (eller iaf jag och Sandra) en konstig känsla när man är i det här huset, och när jag hade pratat med min faster i telefonen ett tag så ber hon mig stänga av tv:n, men jag berättade att jag inte hade ngn tv på, och då sa hon men radion då?! Nää sa jag, ingan radio har jag på heller! Är det barnen som pratar då? Sa hon, nää sa jag ännu en gång, dom sover. Hon hörde en massa prata i bakgrunden hos mig när det i själva verket var knäppt tyst hos mig :S

Är inte sånt där LÄBBIGT så säg?? Huvva, nu ligger jag ju å skrämmer upp mig sjäv!

Nu vart jag röksugen och inte fan törs jag gå ut ensammen. Måste ringa ngn!!



Gnatt ghost.

/volvoloveeer

Hejsan hoppsan!

2010-04-20 / 23:52:34
Sitter just nu hemma hos Sandra och har nyss badat, eller rättare sagt duschat Billy, så nu är han en blöt Billy:P..
Han har än så länge bara rivit ner en sak, tyvärr gick den sönder :(, han är mig en klumpig hund den lille rackarn!

Ska iaf dra på en film och sen ska jag minsann inviga sängen med henne ^^!  Det ska bli fett nice att slippa sova på den där betongklumpen hon hade innan, den var inte ens värt att kallas ordet säng, fy f a n vad hämsk den var..


Nä nu blir det scrubs =)




                     Skål på er!!

/volvoloveeer

Det är tur att man inte bryr sig...

2010-04-20 / 16:23:33
Ja jag kan bara säga de just nu.. Tänk om man skulle gå runt och bry sig om allt skitsnack som går runt en, då hade man ju blivit galen:P haha! Nämen alltså, ibland fattar jag inte vad som far runt i folks huvuden? Varför ORKA ena att gå runt att bry sig om andras liv så pass mycket att man ska börja yttra sig om vad andra ska göra och inte göra! Vill jag skaffa mig en dammsugare för 300000:- så måste jag väll få göra de, eller vill jag ta ut tv:n och köra över den med bilen måste jag väll få göra de, eller skaffa mig en massa massa djur så måste jag väll få göra de! Det är MIN och min sambos ensak, och självklart mina andra djur ^^.

Nä.. Vissa människor klarar helt enkelt inte av att andra "kan" göra saker och ting utan att gå runt och prata.

Skaffa er en skvallerblaska ist å samla ihop skvallergänget å snacka skit ist ;)



Talk to the hand(s)

        
/volvoloveeer

Denna dag!

2010-04-19 / 19:08:15

Idag var jag och Jossan ute en sväng med Billy och Tyson. Gick skitbra, inget bråk eller nått. Eftersom jag åkte upp till Jossan så var jag ju tvungen att sätta dom i samma bil, så Tyson fick sitta fram med mig på golvet (Anders som körde), och Billy i baksätet. Men på hemvägen så tänkte jag (Äää what a hell!) Å tryckte in båda jyckarna i baksätet, Tyson protesterade med morr morr och åter morr, men vad hade man kunnat vänta sig? En hel kalv som tar hela hans baksäte liksom:P hehe!
Nämen det funkar rätt okej än så länge =)!

Annars idag har det inte hänt mycket, har haft min huvudvärk som vanligt och ostädat också som vanligt, så allt är i sin dagliga ordning :P!





Slänger in lite bilder på doggisarna..










Mer bilder finns som vanligt HÄR!

















Ha en fortsatt trevlig kväll!






                                                  

                                              

/volvoloveeer

Så himla vacker!

2010-04-19 / 00:24:34







Idag tog jag hem den här sötnosen. Billy heter han och är en stor liten hund i stort format helt enkelt :).
Får se hur det funkar med Tyson å så, idag när vi gick promme så funkade det kanon! Men vart ju en annan femma när vi kom hem hit på Tysons revir, men det har gått än så länge, men då har dom å andra sidan knappt hälsat, när Billy ska komma fram så ligger Tyson och muttrar någonting och vi får säga åt Tyson och hålla truten och att Billy ska gå.. Men än så länge har det ju bara gått timmar liksom, det är en hel natt nu snart och en morgondag =)!



Nä vet ni vad? Nu tänker jag ta med mig båda jyckarna upp till sovrummet och gå och lägga mig, för jag har fortfarande min sprängande huvudvärk som jag haft nu i typ 4-5 dagar eller nått sånt. Vet ej vart den kommer ifrån eller varför den är där, jag brukar ALDRIG ha huvudvärk :(.. Aja inget att göra åt..

God natt gott folk! Sov gott!

/volvoloveeer

Sitter och leker lite med bilder =)

2010-04-18 / 14:27:36
Före:



Efter:




(kunde inte spara bilden i datan, så jag fick ta kort på skärmen)








Det var Sandra som visade mig den HÄR sidan!
/volvoloveeer

Jag är orörlig :P

2010-04-18 / 11:48:26
Nu har man äntligen fått till bloggen, känns en aning pinsamt att måste ta en stilmall som ngn annan har gjort, men jag varken kan eller orkar att lära mig hur man gör;P..

Iaf dagen började med en helvetes nackspärr och huvudvärk, jag har ingen aning om vart nackspärren kommer ifrån. Har haft huvudvärk i flera dagar, kanske kan bero på ljudet i bilen, men det är ju ingen annan som fått skallebank:S..
Idag ska jag tamefan ta mig i kragen och städa här hemma, sen skulle jag har städat i garaget också så man kan fortsätta med bilen ^^ jag har bestämt att den ska vara lackad och klar tills den sista april.


Ne nu ska jag ta å klä på mig och göra nå vettigt ;)




Ha en fortsatt trevlig dag ;)



                                           <---- Klicka för större bild!
/volvoloveeer

Nuså!

2010-04-17 / 18:46:54
Nu har jag "tagit" en stilmall från den här tjejen. Den får duga ett tag ;P..
/volvoloveeer

Jag ska....

2010-04-11 / 03:06:59
Inom snart framtid så kommer jag göra om min blogg, eller bara byta den till nå gammal mall som redan finns, får se hur jag gör. Är såå otroligt less just nu på allt och alla :S. Antar att det har med våren att göra, jag som älskar våren och när sommaren närmar sig å allt, men jag blir bara nere och vill inte göra nått, och är ständigt irriterad..
Nje jag ska komma igång med bloggen längre framöver hade jag tänkt, men inte än:P..




För övrigt ligger jag i sängen nu och har megaont i magen, och jag är trött som en gnu, klockan är ju liksom mitt i natten, men det går inte att sova med världens magsmärtor heller:S.. Aja får försöka räkna får eller nått:P!!






Gnatt!!
/volvoloveeer

Såå himla härligt :D

2010-04-10 / 15:41:48
Var ute med hästarna idag, Anders och Bubben följde med också.
Det är så himla härligt när det är vår, vattnet skvalar efter vägkanterna och snön försvinner allt mer och mer med raskande fart :). Anders ville köra Pontus han också, han satt där och njöt och den lååångsamma farten min lilla ponny har ^^!

Ska fixa klart i stallet, sen ska jag ta mig någonting att äta, sen blir det av mot garaget, har ju bes på måndag..

/volvoloveeer

Morr spott & fräs:P

2010-04-05 / 11:43:57
Nu har jag fått hit Shanti (en katt, Zimbas syster). Trodde det skulle bli problem mellan Shanti och hunden, men det gick alldeles utmärkt. Men Zimba, han vill inte alls hälsa på henne, han morrar, spottar å fräser bara till na. Stackars Shanti. Men goare gatt får man nog leta efter:), en aning blyg är hon men vad kan man förvänta sig när hon är ny! Zimba sov ute hela natten den stackarn, jag trodde inte han skulle komma tebax :S..

Ne nu ska jag ta och äta mig nån "frulle", sen blir det promenad med djuren^^!


/volvoloveeer

Mysdag!

2010-04-04 / 12:26:51

Just nu ligger jag i sängen med datan och har mysdag med mig själv, så himla myspys:D..
Men jobbigt att veta att jag måste snart klä på mig och gå ner och städa, det ser ut som någon har släppt en bomb där nere:P, och sen tänkte jag mocka och ut med djuren, tänkte att jag ska sätta igång hästen min nu när snön har smält bort och våren börjar komma fram =)!

Nä nu ska jag fortsätta mysa innan jag kliver upp ^^!



Ha en fortsatt bra dag allihopa!

/volvoloveeer

Nått fel på mig? (utöver de vanliga) :P

2010-04-04 / 01:43:44
Jag kan verkligen inte ha roligt längre när jag festar och jag vet inte varför:S, var ute nu ikväll med några kompisar och jag hade trevligt när vi satt å föra å hade nice, men så fort vi kom till stället så ville jag bara hem. Varför?
Förut så hade jag haft så himla roligt, och skulle ge vad som hellst bara dom hade öppet till 5 typ, men nu vill jag som sagt bara hem.
Men när det har någonting med cruising och göra så har jag oftast skitroligt.. NÄ! Jag fattar inte vad som är fel alltså :S...

Ligger hemma i sängen nu och mår hur gott som hellst, ensammen hemma med bara hunden här breve mig =)..
Men jag måste säga att jag saknar gubben min..
Nä nu ska jag kolla på en film eller nått. Bara myysa:D
/volvoloveeer

fy fan vilken natt/dag!

2010-04-01 / 15:43:07
Åkte in till stan igår då för att hälsa på Nilsson så han fick koppla lite ljud åt mig, jag är ju inte den bästa på den delan:P
Iaf sååkte vi (jag och dess) runt 10 från pappa, var inne hela natten, kom hem klockan 06:40 imorse. Somnade typ 7 och när klockan var 07:40 ringde Agneta och sa att vi skulle åka in till stan.. Jaha bara å stiga upp, lite över en halvtimmes sömn fick ja:P..
Trött som fan är jag nu iaf och nyss hemkommen från stan :).

Sitter just nu hemma i Sandras nya lägenhet och kikar på när hon Elin och Helena hålle på att packa upp allting ur alla miljoner kartonger:p, det är ju ett antal kan jag ju berätta och ändå har hon fått upp himla mycket själv^^!

Nä nu ska jag ta och vara liite social med brudarna å lillskrutten  i Sandras mage, måste ju prata mycket med han nu när han börjat höra så han känner igen min röst när han föds ;)..


Ha en fortsatt trevlig dag! & God natt!!
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se