Nu ska jag iväg och klippa mig!

2010-08-31 / 10:49:45
/volvoloveeer

Finns det något bättre?

2010-08-30 / 23:42:26
Än när man är nyduschad nyrakade ben, ansiktsmask, å hårinpackning å för att inte tala om nytvättade pyamasböxan å tröjan som nyss kommit från torktummlarn direkt på kroppen, varmt å gött!
Kan man ha det mysigare? Nu ska vi kika på en film=) Man får försöka lyssna lite snabbt vad dom säger på filmen mellan Anders hostattacker:P hö hö!

Sov gott!



















P.s Jag har ÄVEN en nybäddad säng ;)




























Måste bara bjuda på den här sköna videon! Han är såå jävla väck i boet alltså:P hahaha!
                                                            <3Love<3

/volvoloveeer

Såhär ser min kväll ut

2010-08-30 / 21:59:37
/volvoloveeer

Jag gillar

2010-08-29 / 19:25:43

Att göra om bilder!




Före                                    &                           Efter           






Jo jag vet att bild nr 2 är överdriven men det är roligt att bara stygga sig ibland.
Min syster Desiré som är modell! ;)

/volvoloveeer

Sjukdag!

2010-08-29 / 19:22:55
Imorse vaknade både jag och Anders med huvudvärk frossa + att Anders hade ont i halsen. Vi som var bjudna på middag å allt:(.
Men vi har tagit en slappdag, bara legat i sängen å kollat på supernatural och somnar emellanåt:P.
Så nu vet ni de =)
/volvoloveeer

Påväg hem

2010-08-28 / 19:15:52
Nu är jag påväg hem från kryssningen, den har vart helt sjukt bra egentligen. Nu kanske ni undrar varför jag skrev egentligen, isf så kan ni ju fortsätta läsa eller bläddra ner och kolla på bilderna:P

Resan i sig var rolig och SUPERNICE sällskap, och till det stora MEEN:et... Min rygg var så himla förstörd  igår så jag tillbringade min dag med å gnälla över den och tog mig inte upp ur sängen utan Dessans och Anders hjälp, den ena drog å den andra puttade på:P, nästintill sittsår i röven eftersom jag hade för ont för å stå:P.

Inte undra på alls att den gör ont när man tittar på den tänkte jag igår


Men sen gick jag runt och funderade på om det är jag som är extremt pjåskig och gnällig, jag menar jag är ganska nojjig när det gäller annan smärta:S, men som Dessan sa: -Det är väll inte så konstigt om det gör ont när du har en ryggrad som ser ut som ett frågetecken:P hahaa Tycker jag var roligt sagt.
Nått mer som var roligt sagt var när Johan trodde min "Orgasm" drink hette UTLÖSNING! Hahahha, kryssningens bästa tror jag, (eller när Dessan satte maten i halsen) haha!


Påväg in i båten

seeena sejjer!





Jag och Anders <3






Haha JAG ser ut som ett mongo på detta kort, men jag var tvungen att lägga ut den bara för att Helena var så himla snygg =)
Men jag ska lägga upp en annan bild på snyggingen också då hon är mindre snygg, men jag gör en liten bild på hon inte blir allt för arg:P haha!

Hahahehehohohöhöhoho!





Helsinki





Aja nu krånglar det med bredbandet.

Ni kommer väll ihåg vad jag sagt om TELIA förut?!!!! SKIIIIT

Blir mer när jag kommer hem skulle jag tro.

/volvoloveeer

Trådlöst!

2010-08-27 / 17:53:00
Vill börja detta inlägg med att skriva grattis till mamma Sandra som fyller 23 år idag=).
Sitter i Dessans och susannas hytt nu med en kall bacardi breezer och ska snart gå och titta på en circusparad på promenaddäck. Det känns som jag skulle kunna tänka mig och jobba på en båt, soft som fan å bara glida omkring å kolla på alla fulla människor ;).
Klockan 8 har jag Helena Johan Anders och Dessan beställt en buffé middag för 350 spänn:P, men Dessan säger att det är värt de, dom har tydligen ALLT på den där buffén, jag kommer absolut meddela hur god den var så ni blir lite avundsjuka ;) hehe!
Nyckeln hade kommit fram till Paula så hon ska komma hit imornbitti med den så får vi se om det är någon som passar ^^, (han har skickat 5 olika nycklar).
Nä nu ska jag gå vidare, bilder kommer imorn eller övermorn:).
Pöss
/volvoloveeer

Förbannade fjåll

2010-08-27 / 11:06:11

Som vanligt när det har med mig att göra, kaos när vi skulle komma till båten IGEN! Började med att vi tjejer åkte min bil för att skulle hitta, men hur bra gick de då tror ni? Jo vi körde fel så vi plockade upp min dator å sökte hur pass nära vi var, 11 min stod de. Vi frågade flera olika personer om vägen och dom sa tvärtom än vad datorn visade så man ska inte följa datorn. Men den här gången  var vi inte lika vilse som i januari:P. Men vi kom fram i GOD TID till båten och behövde inte stressa.

Men nu till problemen!

Vi hade precis lastat av alla saker ur bilen och skulle köra bort till den stora parkeringen, Helena stod på andra sidan om bilen och jag på förarsidan vid bakdörren.

LYSSNA NOGA NU!! Helena kastar över nycklarna till mig som låg på taket SAMTIDIGT som jag stänger igen dörren. Vad händer??? Jo nyckeljäveln kommer i kläm och gick av på mitten!! Hopp, nu sitter jag på båten och har ingen nyckel till bilen som står på en 2 timmarsparkering med special tillstånd:P.

Å just ja, kan ju fortsätta och berätta om det som höll på å hända oss också. Ska försöka förklara:P.

När vi körde vilse där så beslutade vi att pojkarna fick köra före, när vi kom till en massa  körfält å trafikljus så vi var tvungen att slicka deras röv typ för att ingen kommer emellan oss så vi inta tappar bort varandra. Trafikljus 1 så körde dom mot orange de vill söga att vi körde mott rött, andra trafikljuset hamnade vi lite på efterkälke och det slog om till orange så vi trodde dom skulle köra, så jag gasade å dom nitade!! HMM!! Jag på bromsen å bara gled, pumpbromsa som fan och fick till slut stopp precis alltså. Lukta bränt  och svarta sträck:P haha!

Sen gick de bara några meter innan killarnas bil nästan vart inprejad in i en betongvägg.

 

 

Nu sitter vi iaf på båten och funderar på att dra på stan och köpa en fika. Men jag har så ont i ryggen, funderar på att ta rullstolen:S

 

 

FÖRBANNADE FJÅLLTRÄSK!!!!

 

 

/volvoloveeer

Volvo!

2010-08-25 / 21:31:15


Min älskade lilla volvo! Du har tur som fick komma till krokvåg, annars hade du nog hamnat i en annan värld!
Du är världens vackraste katt som har gett dom finaste och mest personliga kissongar som jag sett eller hört om!
/volvoloveeer

FATTA!!

2010-08-25 / 16:34:46
Nu är det 14 timmar kvar tills vi åker:D. Men KAJSA! Du MÅSTE följa med!!!
HIMEEEEL!!
/volvoloveeer

HALLÅ!!!!

2010-08-24 / 20:47:32
Någon som vill följa med med på kryssningen i övermorn? Nu är det så att det är 2 stycken som har hoppat av.
Och nu är det ju så att dom hytterna är BETALDA så är det någon som vill följa med på en gratisresa till helsingfors på tordag??????



Hör av er   ;)






/volvoloveeer

Tack!

2010-08-24 / 10:37:21
                                                                       TACK!


Myskvällen var hur mysig som hellst, massor av gosaker och såklart en massa avsnitt av "Supernatural".
Imorn ska jag in till stan och besikta Anders bil så jag tänkte svänga in till Sandra och hämta den fjärde säsongen av supernatural, sen blir det inköp av den femte kan jag ju tala om. FAN vad jag gillar den serien.
Just nu sitter jag och väntar på Jossan som ska komma hit och plocka upp mig å dra på bilprovningen för att besikta hennes bil, sen ska jag minsann testa den nya tvättmaskinen som jag inte gjort än:S, Anders kopplade in den igårkväll då jag var iväg och fiskade med Helena. 3 abborrar fick jag och Helena fick en ynka liten mört:P, var det någon som visste att fiskar hade en tunga?? ^^ Eller som dessutom visste att fiskar kunde låta:/ haha det visste inte jag iaf, fick en smärre chock när vi insåg att det var fiskfan som lät:P..

IDAG kan jag säga att vi åker i ÖVERMORN! :D:DYEEEEEY! Fan vad roligt vi kommer ha på kryssningen, GRYMT alltså. Känns som en evighet sen jag festade sist, jag har ju sagt att jag inte festat sen midsommarafton, men det stämmer inte har jag sett på min bdb, det var den 10 juli då det var traktor race i krångede minsann. Men efter det har det vart tort. Jag ska handla utav bara fan på båten å göra diverse gooda drinkar:) MUMMA!!







:D
/volvoloveeer

OBSOBSOBS!!!

2010-08-22 / 19:33:35
INGA BESÖK TILL NÄSET IKVÄLL!

För jag och Anders ska ha en ensamkväll =)


Har laddat upp med ostbollar chips & dipp dricker å godis, och är påväg till bispen nu och ska hämta pizzor. Anders har lagat avgasningsröret till saaben så vi har vart i krokvåg typ hela dan. Och idag åkte mamma å barna hem så vi är helt ensammen för Ovanlighetens skull. Kommer bli såå himla skönt!
Jag kommer ÄVEN att stänga av min mobil, är det VIKTIGT så ring på hemtelefonen:)






/volvoloveeer

Se och njut!

2010-08-22 / 16:02:50
Satt och funderade på nyss hur himla vackert det är här hemma hos pappa, man "glömmer bort" det så himla lätt när man är uppvuxen här. Men det är helt fantastiskt hur fint det är här i krokvåg.
Tänkte dela med mig med några bilder på hur vackert det är här.
Se och njut! (men det är ingenting gentemot att stå här live) "Skönhet kan inte fångas på bild"
P.s Nu har jag inte bytt färgnyans eller något annat i photoshop, helt Oredigerade bilder.
Och apropå vackert så såg jag en sån himla fin kissemiss igår på hammarn. Så jag slänger upp ett par bilder på den också.
/volvoloveeer

Vart ingen fiska

2010-08-22 / 14:58:02
Istället så drar jag iväg till pappa med Anders & Tyson och fixar på ett nytt avgassystem till saaben så den förhoppningsvis går igenom besiktingen på onsdag.
/volvoloveeer

Vart ingen fiska

2010-08-22 / 14:58:02
Istället så drar jag iväg till pappa med Anders & Tyson och fixar på ett nytt avgassystem till saaben så den förhoppningsvis går igenom besiktingen på onsdag.
/volvoloveeer

Såna dagar

2010-08-22 / 12:47:48

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade känner jag, men det har vart så himla mycket med allting.

I fredags var jag Kajsa Anders och Linus till birsta och införskaffade oss en ny tvättmaskin, hittade en tvättmaskin som jag vart kär i, den hade bäst betyg av alla, en snabbtvätt på endast 14 min om man så ville, och har man ännu mer bråttom så är det en inbyggd torktumlare^^. Jag har visserligen hört från alla de håll å kanter att såna tvättmaskiner bara e skit, men vi har ju 5 års garanti:). Dock inte kopplat in den än så jag har inte testat den. Handlande även lite kläder och doppresent.  Avslutade sundsvalls dagen med mat på texas =)


Haha snyggves:P



Den här är cool:)


Mina killar ser ut att ha roligt på draken, lite roar dom små som man brukar säga:P



Även i fredags kom min mamma Ottilia och Bubben hit, men dom hade ju typ somnat när vi kom hem:P

På lördagen for vi på Miriams dop, det var jättefint å hon var så snäll så.. Hon är ju så himla söt alltså!



Sen vart det fika å present öppning, den här fick Miriam av mig iaf.


Jag tyckte att den här skulle passa på henne =).



Nu sitter jag i pyamasböxan å kollar på nån monsterfilm med Anders och funderar på om jag ska åka å feska me mamma å Bubben innan dom åker hem.





Tack å adjö!




/volvoloveeer

Trasig!

2010-08-20 / 13:21:37
Ja igårkväll gick våran tvättmaskin sönder, så nu måste vi införskaffa oss en ny! Men fick ett sms av Kajsa nyss att vi kan få köpa deras för en billig peng:D, och jag gillar när det gäller en billig peng^^! Men samtidigt så har jag tittat ut en skitbra tvättmaskin, den rymmer 8 kg och har en snabbtvätt på 14 min, och nämnvärt är också att den har inbyggd torktumlare, SKITBRA när man ska ut och inte har ett enda rent plagg vilket inte alls är Ovanligt när det gäller mig och framförhållning:P.

Idag ska morsan komma hit och syskonen för imorn bär det av till dop.
Funderar på å fiska ikväll, man måste ju som passa på nu när det är sommar eftersom jag hatar att pimpla, jag har aldrig fått ett endaste napp när jag har pimplat:(..

Nu har ni fått lite mer info om mitt otroligt händelselösa liv:P.





Adjos Amigos!
/volvoloveeer

NEEEJ!!

2010-08-19 / 12:31:39
Jag tror jag håller på att bli sjuk till kryssningen. Ont i halsen och snorig. MÅTTE jag inte bli riktigt sjuk, men jag ska minsann åka ändå=)  HA!
/volvoloveeer

Onsdag 18/8-2010

2010-08-18 / 20:52:38
Var iväg och lastade skräpet på återvinningen, bilstolar innertak kablar panelen, RUBBET! Så nu är det inte mycket kvar innan jag kan he iväg skiten, men pappa skrev nyss å frågade vart jag hade papperen på bilen, ååå jaaa.. Det vet nog bara gud:P, men jag ska försöka ta reda på vart dom är:D.
Gullade med hästarna också när jag var där, och Mannis utslag är så gott som borta nu så det känns hur skönt som helst:)






Tyson är helt galen i vatten, han skulle kunna leka i evigheter:P haha!



Haha han är såå snygg=)





Mina älsklingar mådde bra!






/volvoloveeer

Ansiktsmask

2010-08-18 / 13:07:12
Ja nu sitter jag och kollar på denna film med en mask på fejjan i hopp om att all skit ska försvinna.
Ska strax till pappa och lasta på allt, har inte hunnit så långt ännu:P.
/volvoloveeer

Fiske igår

2010-08-18 / 09:46:01
Igårkväll var jag Mia Dess Jossan å Monica och fiskade, å fisk fick vi, eller jag å Mia iaf;P, Dess åkte hem tidigt eftersom hon skulle upp å jobba å Jossan gav upp efter ett tag å Monica hade för ont i armarna för å fiska:(..
Men det var tur att vi hade Jossan med oss som tordes ta bort fisken, annars veta fan hur det skulle gå, jag och Mia hade nog stått där än idag:P haha
Idag ska jag och Linus bort till farsan å lasta på allt skrot som blev av bilen sen pojkarna höll på med volvon på en släpvagn å köra bort till återvinningen sen ska jag bara fixa det sista, ta bort rutor osv sen är det bara å skicka iväg skiten på skroten:)
Nä nu ska jag gå. 

Bye
/volvoloveeer

På hundra olika vis.

2010-08-17 / 12:48:51
Imorse kom Mia in och väckte mig typ kvart över 9 å var klarvaken å villa att jag skulle kliva upp så vi kunde åka på hammarn å köpa en fiskelina, men fattta vad trött jag var, fanns inte en chans på jorden att jag hade tagit mig upp då:P, så jag somnade om Typ HUNDRA gånger på HUNDRA olika vis, en av alla hundra gånger somnade jag med hakan i handflatan och armbågen i sängen. Hur fan kan man hålla balansen av att somna så? Vilken påminner mig om när jag bodde i stan och jag fick höra av någon att när jag sov så låg jag på rygg med ben och armar rakt ner MEN med ett ben som stod rakt upp i luften. Hur fan går det till??? Har hört att hästar har en "låsningmojeng" så dom kan låsa fast bena så dom kan stå upp och sova, men har jag också de? :P haha!
Nu tror jag att jag ska gå och hämnas på Mia som vart less förut när jag inte vaknade och gick å la sig och sov igen:P.
Tror det blir fiske idag faktiskt.
Höres!
/volvoloveeer

Hos Kajsa ikväll,,

2010-08-17 / 02:18:59
Och det var ett sånt fint litet hus med en enorm trädgård och massa bärbuskar^^, så himla mysigt där uppe men hade vart ännu mysigare om inte grannhuset stod där:P. Å garage hade dom och för att inte tala in den supergulliga gäststugan! Eller rättare sagt mitt och Anders hus^^ hehe!


Huset med garaget å olles vrålåk nu när han fått på 18":arna ^^.


Min & Anders stuga som vi ska bo i, ska flytta från näset och in där. Då kan Kajsa göra mackor till mig och komma ut med på kvällarna ;)


Mysmys



Och mer bilder hamnar som vanligt på bdb =)








Gnatt
/volvoloveeer

Främmande...

2010-08-16 / 18:43:28
Jaha nu fick man stadsfrämmande också, Mia kom förbi när jag var hos pappa å tvättade bilen, och här ska hon stanna tills på onsdag också:-).
Nyss kört p-mans husvagn till gevåg eftersom vi kommer behöva vårat garage nu, verkar som Anders ska ta hem oldsen sin från Lennart, då kanske det händer nått på den? Eller vad tror ni? ^^
Nää vet nu vad, nu ska jag minsann gå och göra sen middag (som vanligt) :P.






Nu fick vi mera besök av Linus^^!
Men nu ska jag faktiskt ta och laga middag!


På återseende (igen)
/volvoloveeer

Ingen kamera!

2010-08-16 / 12:35:00

=
Inga bilder. Den är slut på ström men jag ska ladda den när jag kommer hem. Är återigen hos pappa men ingen gräsklippning idag utan biltvättning, av min egen bil alltså:P.



På återseende

/volvoloveeer

Å vilket härligt väder det är idag, nu är det äntligen sommar^^

2010-08-15 / 17:59:56
Sitter hemma hos pappa nu och har klippt ena gräsmattan men Dessan ville så himla gärna klippa (hur man nu kan vilja de) så hon får väll klippa då, gärna för mig:P haha!
Idag är planen att vi ska grilla, man måste ju passa på innan vintern kommer, igår när jag tittade ut genom fönstret så såg första ögonblicket ut som det var vinter,och gud vilka rysningar jag fick i kroppen HUUU!
Snackade med Dalle idag också och hon kanske kommer hem igen innan hon börjar skolan så man hinner ju kanske träffa henne lite mer, fan alla börjar ju bo så himla långt ifrån mig så man hinner ju aldrig träffa sina vänner mer:S..
Aja nu kommer Jonte strax tillbaka och när han upptäcker att jag sitter vid hans dator så blir det nog ett mord här i krokvåg^^ hö hö!
Ha en skön kväll
/volvoloveeer

Barnvakt

2010-08-15 / 00:14:50
Sitter hemma hos Agneta nu och är barnvakt i ett par timmar, Agneta är på hotellet och tar nån öl å lyssnar på musik, satt nyss ute på altan och rökte och man hörde musiken hur väl som hellst hit, åå ni anar inte hur sugen jag är på å gå ut å roa mig, känns som en evighet man hittade på någonting. Ska bli så himla skönt å roligt att åka iväg på den här kryssningen den 26 :).
Så himla trött, om jag hade vart hemma nu hade jag inte vart ett dugg trött, men det är ju bara för att jag vet att jag måste vara vaken för hon kommer ju strax hem:P, men sen blir det hem och sova:D.
Imorn åker barnen hem så då blir man barnfri igen, haha låter gaska dumt att säga barnfri när jag inte ens har egna barn, men det känns ibland som att jag inte behöver skaffa egna barn för det är så himla många barn runt om mig i min närhet som har barn, det är syskon å syskonbarn å kompisars barn å syskons syskon etc etc så ibland känns det som det räcker och blir över^^!
Hästarna är fortfarande kvar hos pappa på bete men det börjar ta slut snart på betet, dom trampar ju ner så förbannat, men tanken var väll att jag ska stänga in över bäcken och på andra sidan så dom har mer gräs å skog å sådär, men det är ju så förbannat tråkigt och stänga hage.
Nä nu ska jag ta och snoka lite på andras bloggar för å döda lite tid.






Sussa gott!
/volvoloveeer

Regn regn och åter regn!

2010-08-14 / 19:17:42

Sitter inne och väntar på ingenting, har plockat å donat idag, fått besök å spelat tv spel. Det är vad jag gjort idag, och ingen bil har jag heller hemma, måste fixa hem den idag för jag tänkte att jag skulle åka och kika hemma hos Kajsa å Olle, dom har ju för fan skaffat HUUS:D:D! Vilket betyder inflyttningsferre:D wiihi! Som sagt så var det ett tag sen jag festade så jag är vekligen på humör^^, men jag får som sagt ta igen det när jag ska på kryssningen då:P!






                           




                      
Haha!





HELENA! Titta vad jag hittade på youtube =)


I förrrgår var dom här med ett gruslass på gårn, så nu slipper man ha lersörja när man sätter ut fötterna utanför bilen efter man har parkerat:P


                                                                                                                                                         



Nä nu ska jag ta å börja med maten, har blivit en sen middag nu i flera dagar i rad men tråkigt och göra middag när det inte är någon som är hemma och vill äta av den utan äter den sen, då känns det som att jag också kan vänta tills senare med och äta.


Aja ma höres senare


/volvoloveeer

Tv spel

2010-08-13 / 23:46:40
Ligger i sängen nu med Anders och spelar tv spel. GTA för att vara exakt, jag gillar det spelet, iaf om man gör en massa fusk och inte tar uppdragen på allvar så kan spelet vara riktigt roligt:P haha!
Satt och kollade på min bdb och kikade när jag festade senast och det var (om jag inte sett fel) på midsommarafton:P, var ett tag sen kan man säga:P, men jag ska ta igen de på båten^^ haha!
/volvoloveeer

Ingen kamera när man äntligen har någonting att ta kort på..

2010-08-13 / 19:49:18
Är det inte surt?
/volvoloveeer

Tvätta tvätta tvätta..

2010-08-13 / 15:57:04

Har nyss tvättat ett X antal maskiner idag, försöker tvätta upp allting som ligger nere i källarn nu, efter det tänkte jag tvätta alla täcken och kuddar som man (eller jag) inte brukar tvätta så ofta:P.
Ska strax åka bort till pappa en sväng och kolla till mina ponnysar och dona med 745:an, och Anders är på språng till sundsvall och ska införskaffa sig ett avgasningsrör till saaben sin så man kan sälja den snart. (om den nu håller till stockholm fram å back)^^.
Igår vart det iaf en wallanderfilm:D!



Nä nu ska jag fära!








                                                                                                                                                       Tjingeling

/volvoloveeer

Myskväll/natt

2010-08-13 / 00:10:12
Nu blir det myskväll/natt framför tv:n med en massa chips godis ostbollar å dricka:D, MUMMA!


                                        
/volvoloveeer

...

2010-08-12 / 20:50:26

Varför är det så himla jobbigt och städa? Hur mycket energi tar den igentligen? Det blir ju hur fint som hellst efteråt ju.. Nä nu ska jag fan ta mig i kragen och ta sista rycket=)








/volvoloveeer

Shopping!

2010-08-12 / 17:13:24

Igår for jag Bubben Dessan och Simon in till stan och for på badhuset, efter det bar det av till en kinaresturant å käkade lite food. Sen vart det shopping på stan, handlade massor (för mig är det massor) å lite smink. Gick riktigt bra faktiskt att handla, hade Dessan med mig kan ju vara därför:P, normalt brukar jag bli less efter 10 minuter men igår gick jag faktiskt en hel timme å kikade:D..

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på det jag handlade iaf.




                                   Klicka på bilderna för att se större bild!

/volvoloveeer

En bild säger mer än 1000 ord..

2010-08-10 / 20:32:26
Gillar den här bilden


/volvoloveeer

Resultatet..

2010-08-09 / 23:14:26
..

Får ni inte se riktigt än:P, nje men jag orkar inte lägga in bilder ikväll. Men jag vart nöjd över resultatet men jag passar inte i svart hår, jag tror att man måste ha väldigt fint hår för att ha svart, det ser genast tjockt och slitet ut när man har svart hår:S.
Tänkte att jag även skulle klippa mig ngn dag framöver, när jag tänker efter så har jag inte satt en sax i håret seen juni eller juli 2009:P haha!

Nä nu ska jag och Anders kolla på ett avsnitt av super natural innan vi somnar, grymt bra serie ;-)..



Och grymt snygga pojkar också ;)
/volvoloveeer

Färga håret

2010-08-09 / 15:50:43

Jossan har just vart här och färgat håret på mig, mina bröder är här och dom ville färga håret. Ena ungen ville ha blont och den andra svart så jag delar färg med dom och färgar mitt hår svart med blonda slingor var tanken, men man får väll se hur det blir^^
Nu ska jag snart skölja ur den svarta färgen, före/efterbild kommer givetvis:P..

Men passar på att lägga upp en bild på Miliam som jag för övrigt saknar :)




/volvoloveeer

Sundsvallsdagen

2010-08-06 / 22:23:23
Idag har jag Dalle och Anders vart till sundsvall, började med att Anders skulle dit och hjälpa en kompis med bilen så då ringde jag Dalle och hörde om hon skulle med och hänga i birsta eller nått, å då berättade hon att hon skulle åka in och besikta bilen så vi tog hennes bil å jag hade såklart Pax på å köra eftersom det går fortast å säkrast om jag kör:P hehe! Bilen gick som väntat inte igenom så hon fick 3 fel tror jag.
Käkade på blå kiosken först, fan dom borde ha nått sånt i hammarn, supergott och billigt! :D. Sen släppte vi av Anders hos hans kompis å jag å dalle for till birsta och gick på IKEA! Jag har iaf suttir i VÄRLDENS snyggaste stol, FAAAAN vad skön den var men 1995:- är alldeles för mycket för mig (säger hon som lagt en förmögenhet på ljud i en gammal 740) :P hahaha!
Men har vart riktigt soft iaf, var så länge sen jag var med Dalle sådär en hel dag trots att hon har vart hemma hela sommarn så har jag knappt träffat henne :(, men vi vet ju att vi finns för varandra när som hellst och det är den bästa känslan man kan ha, att veta att man har vänner som finns där i vått å tort ;).





Här är den OTROLIGT skööönt fotöljen! Rekomenderar den STARKT! ;)


/volvoloveeer

Hemma igen eller..

2010-08-05 / 20:45:55

Eller hos pappa rättare sagt:P, har vart hem en snabbis men beslöt mig för att fara hit och hälsa på hästarna och skruva fast mina slutsteg i bilen så dom slutar flyga runt när jag göra min idasvängar.
For en sväng upp te Nilsson innan vi åkte hem så Anders fick hämta på knappar till ramblen, sen for vi hem och de gick undan å med tanke på att jag var tvungen att ringa en snubbe på F-kassan så man får mina himla pengar någon gång som jag väntat på sen april. Men jag fick reda på att dom kommer strax iaf, och sen fprtätter det löpa på förhoppningsvis=).

Satt för en stund sen och kollade lite bloggar som mina kompisar har och kom och tänka på att det är alldeles för få av mina kompisar som har blogg. Ni som inte har blogg tycker jag ska skaffa en, för det är roligt och läsa^^ annars hade ni ju aldrig läst min:P.
Nu ska jag återgå till sällskapet här, sen ska jag och "jag kunde ha dött" troligtvis ta å fiska en sväng =).




/volvoloveeer

Sista dagen i stan

2010-08-05 / 12:10:14
Idag blir det hemresa, men inte riktigt ännu. Hade hoppats på att träffa lite folk innan jag ska åka hem om jag hinner. Just nu ligger Sandra och lillen i sängen och myser så då passar jag på att blogga och testa den nya datorn lite;).

Är dom inte söta tillsammans? =)






Här är min nya dator.

Men nu vaknade lillen så jag ska ta och hjälpa Sandra lite..
/volvoloveeer

Ny dator..

2010-08-05 / 01:27:55
Sitter hemma hos Sandra nu, har inte haft nått internet förens nu så jag tog och promenerade ner på stan idag och köpte en ny mini laptop med mobilt bredband så nu kan jag ta med mig den överallt, synd bara att jag inte använder väska:P.
Imorn blir det hemresa, Anders kommer och hämtar mig när han är klar i svenstavik. Det har vart så roligt att vara här.
Måste erkänna att jag trodde att det skulle bli jobbigt eftersom alla påstår att det är så jobbigt med ungar, visst det är påfrestande, men kärleken vinner allt som man brukar säga. Känslan när man ligger å matar han är obeskrivligt underbar å bara ligga å mysa å prata med honom.
I början var jag nervös att jag inte skulle kunna hjälpa till med någonting typ, men det går fort att komma in i rutinerna, nu känner jag att jag skulle klara hans ensammen så nu kan Sandra ta långsemester om hon vill för jag passar han mer än gärna:D..
Tänk att man kan se en så stor personlighet i något så litet, man tyckte förut att alla småbäbisar bara äter skiter skriker å sover, men så är det inte enligt min mening, visst blir jag sugen själv på att skaffa barn ;P men jag vill faktiskt vänta. Finns en del saker jag vill göra först i livet. Men barn kommer det defenitivt att bli någongång=).
Bilder kommer inte att läggas upp nu på sötnosen:). Men de kommer imorn^^


Håll utkik!
/volvoloveeer

Slödag!

2010-08-01 / 17:46:44
Idag är det en äkta slödag. Jag tänker inte göra NÅGONTING idag!
Igår så klev vi upp 2 på natten och då hade jag inte sovit någonting, sen kört bil i 50 mil och visat upp osv, var skit trött på vägen hem, sen när vi hade lastat av hästarna hos pappa så åkte jag hem och duschade sen till helena och johan och kollade på film, jag gick dock och la mig i sängen efter typ halva filmen och där somnade jag:P.
Sen idag sov jag till 1-halv 2 ngn gång sen har jag bara legat å kikat på film. Och det tänker jag fortsätta och göra också. Imorn ska bege mig till Sandra och bo där tills på torsdag^^ ;).



Mer bilder på Mannis utställning finns på hans blogg!








Sen släppte jag Manni och Pontus på bete hemma hos pappa.







/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se