Någon som kan hjälpa mig???

2010-12-30 / 03:28:32
Ikväll har jag Dess Sven Anders å pappa tillbringat den mesta tiden i pappas garage och försökt fixa till värmen på opeln, jag fattar inte vad det är för fel på den fan?
Problemet är att jag inte får någon värme ifrån den så det är ju kallt som fan att köra den, det var ju som vi befarade att den eldrivna vattenpumpen hade lagt av men den lyckades pappa och Sven fixa till ikväll.
Termostaten är bytt och vi har rengjort hela systemet och fyllt på och gjort det ca 3-4 ggr.
Fläkten till kylarn funkar inte så bilen blir ju tokvarm på tomgången och då kommer det minsann varmluft vid ca 100 grader på tempen (enligt mätarn i bilen), men så fort man kör iväg så tappar bilen tempraturen och den ligger på ca 90 grader (enligt mätarn i bilen, hart hört att dom inte stämmer så bra på dom här oplarna).
Men att fläkten till kylarn inte funkar kan ju inte ha ngt med varmluften i bilen va?? Jag fattar ingenting??
Någon som kan hjälpa mig???





Dennis var även här och hämtade corvetten och ska ta den till stan och fixa i ordning den, får se hur de blir:P.
Nu blir det nattinatti.
zzz
/volvoloveeer

ny mobil

2010-12-28 / 15:56:55
Glömde ju skriva att jag fått en ny mobil nu ;). Fick den av Anders i julklapp, men jag tänker givetvis hjälpa till att betala den=).
Det är en sån här mobil..
Lite annorlunda att skriva med tangentbord på telefonen, också gillar jag inte touchknappar och jag är inte direkt kompis med dom om man säger så, men det löser sig nog ;), det finns inte så mycket annat att välja på idag kan jag tala om. Jag har tittat på olika telefoner länge men det är ingen som jag har velat ha förutom den här så jag hoppas att jag kommer överens med den :).
Nu ska jag ta och slänga in andra maskinen idag sen ska jag ta å fara å panta lite å göra middag!
/volvoloveeer

facebook

2010-12-28 / 13:15:14
Nu har jag rensat lite i min lista på facebook, jag tog bort alla som jag ansåg att jag inte är vän med, alltså vän som man knappt känner eller som är helt ointressant och veta deras statusuppdatering 22ggr/dan.
Just nu ligger jag och Dessan i sängen och har gosat med hundarna lite, Billy tar ju upp en hel dubbelsäng så vi fick nästan inte plats, och Tyson vart bara sur för att han tyckte inte att Billy skulle få gosa med oss:P.
Idag ska jag passa på att tvätta ett X antal maskiner tänkte jag nu innan nyår.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår om jag ska vara med Dess och åka in till stan och hälsa på alla våra fulla kompisar eller om jag ska följa med Anders & Johan till deras kompis och bara ta de lugnt??
Vad ska ni göra på nyår??



P.s Om ni vill veta hur det gick för mig och de andra på juldagen när vi var ut så får ni gå in på systers blogg, jag har ju inte vart så bra på att uppdatera känner jag, men kort finns iaf och kommer inom kort =). D.s
/volvoloveeer

massa vänner

2010-12-25 / 14:00:39
Ligger just nu i sängen hemma med Sandra & Mille, han är världens goaste bebi, han blir så glad när han ser mig=).
Har även försökt att ringa expert i sollefteå för att höra om dom har öppet idag, men dom behagar ju inte att svara eller så tutar det upptaget bara.
Ikväll blir det utgång som vanligt på juldagen med en massa vänner, satt och funderade på i förrgår det här med vänner, tänk dom som inte har några riktiga kompisar, att aldrig ha ngn som man kan ringa när som helst på dygnet om man har problem eller så. Mina vänner är så underbar <3, vad skulle jag göra utan er??
Jag skulle ju ta med mig kameran igår så jag kunde ta en en massa kort på alla presenter familjen osv.
JO jag kom ihåg den men vad jag inte om ihåg var minneskortet så det gick inte å ta några bilder:P.
Men ikväll ska jag komma ihåg ^^!
/volvoloveeer

fått en tand

2010-12-23 / 12:45:48
Imorse kom Sandra in med världens underbaraste Miliam som jag fick gosa med såhär på morgonkvisten medans mamma tog en dusch, vi låg å pratade å skrattade ett bra tag å sen bet han mig, å ont gjorde de också :P, ja den lilla goingen har ju fått en tand såg jag :D. Naaaw hur gullig som helst ju :)
Nu blir det "frunch" sen sollefteå.
/volvoloveeer

spelar Wii

2010-12-22 / 19:34:35
Nu har jag städat klart allting i här hemma, vart ju kanske inte jordens bästa städning men det får duga =).
Idag kom Sandra Stoffe och lille Miliam hit på besök och stannar kvar här sen, Sandra & Stoffe spelar Wii och P-man som också dundrade in här för ett tag sen sitter å kollar på husvagnar på datorn.
Mysigt med ljus nu när det snart är jul, fattas bara glögg ;)
Tyvärr blir det inga bilder på Miliam, dom behåller jag för mig själv så dom inte hamnar i någon annans händer.
Ha en fortsatt bra kväll!
/volvoloveeer

förgasarvolvosar

2010-12-21 / 04:50:51
Har vart hos pappa i garaget idag mest hela jävla dan och försökt komma på varför jag inte har ngn varmluft i bilen, min enda idé just nu hur jag ska få värme i den är att fjutta på bilen från helvetet å värma mig på elden.
Jag köpte en någorlunda "ny" bil för att den skulle funka bättre än mina "gamla" men inte då.
Jag lovade ju mig själv att om opeln inte funkade så skulle jag aldrig mer prova någon annan bil utan hålla mig till mina älskade förgasarvolvosar! Men det finns väll ingen som är lika blåst och dum i huvudet som jag är som köper den (som jag gjorde) så jag kommer ju aldrig få den såld så jag har råd att köpa mig en förgasarvolvo!
Nu ska jag och Anders lägga oss i sängen och kolla på böda camping och sen sova lääänge imorn, trött som ett as och ont i ryggen så det räcker och blir över!
/volvoloveeer

ska strax

2010-12-20 / 14:56:28

Idag har jag vart ute och skottat på gårn med hundarna, ska strax åka bort till pappa bara Sven har kommit hit, han har nämligen fixat en termostat till opeln så man kan ju kanske hoppas på liite varmluft iaf :).


Tänk så roligt det kan vara med snö =)


Billys vanliga dampanfall :P



Nä nu bär det av mot hammarn för inköp av glykol och pilsner! :)

/volvoloveeer

Tagen ur dassboken

2010-12-19 / 01:13:10
En sak som skiljer män från kvinnor:
När Stina Anna Maria & Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina Anna Maria & Emilia. När Fredrik Peter Krister & Mathias går ut på lunch så kallar de varandra Fetto Godzilla Clownen och snabbhuvudet.
/volvoloveeer

Lovade ju bild på bilfan!

2010-12-19 / 01:12:36




Inte många bilder heller men inte så mycke å se. Ni får ta er hit om ni ska ha ett åk, skitbra arselvärmare må ni tro ;) 

/volvoloveeer

skotta lite snö

2010-12-18 / 14:55:25

Ligger just nu i sängen under täcket med kläderna på och väntar på att det ska bli lite värme nere, jag var ner och tände upp i spisen för ett tag sen.
Sen blir det på med täckbyxerna och ut å skotta lite snö, det kan vara så dax när man inte ens kommer in med bilen längre:P.
Ikväll blir det en sväng till pappa och kolla in bilen lite, vad de är för rat jag har skaffat mig ^^.

Min lilla dator har för övrigt inte blivit frisk än, Jonte ska försöka laga den idag han hade fått samma skit på sin dator för ett tag sen och det lyckades han fixa. Jag har märkt att jag är långt ifrån ensammen om att få den här skiten i datan iaf.
Anders ligger och snarkar som fan breve mig just nu, tror jag ska väcka honom men man drar sig in till de sista även om han har bett om väckning, han har ett fruktansvärt morgonhumör :P


Nä nu, upp å hoppa :)

/volvoloveeer

Opel

2010-12-18 / 03:28:03
Nu är jag minsann opel ägare :P
Bilder=imorn. Nu blir det film i sängen med Anders sen sova :)
/volvoloveeer

billös

2010-12-17 / 14:10:40

Jag och Anders är helt billös nu, hans bil sa tack å gonatt i måndags tror jag de va och min bil sålde jag i onsdags så nu är jag på jakt efter en stor och rymlig bil som inte kostar allt för mycket peningan.



(lånad bild)






Vad tycker ni? Den här skulle väll vara lagom till mig Anders Tyson & Billy??






Ska troligtvis iväg strax och köpa mig en bil, får se hur den ser ut! Är du som sagt inte ute efter den modernaste och snyggaste bilen :P!




/volvoloveeer

Jag fattar ingenting

2010-12-17 / 14:04:22
Min dator har kajkat ihop totalt nu kan jag tala om.
Allt började igårkväll när jag satt och läste Mias blogg då det kom upp en ruta nere i hörnet som hette typ "windows tool 2.20" och den talade om att jag hade 28 virus i datorn, det var allt möjligt där, trojanska hästar maskar å fan å hans moster.
Klickade man på reparera så kom det upp att man var tvungen att betala ca 500:- och skriva i sitt kortnummer på bankomatkortet, fan heller tänkte jag och kollade upp med mitt virusskydd som jag (trodde att) jag hade.
Nähä det hade gått ut för ca 1 månad sen så det var bara till att registrera sig igen och skanna hela datorn å wips så visade det sig att jag inte hade ett enda litet skräp i datorn, men den där jävla saken kommer upp hela tiden och vill att jag ska betala och jag kan inte få den ut datorn heller!
Men det är inte allt, när jag suttit ett tag på nätet så blir hela skärmen blå och det står över hela skärmen med vita bokstäver att något är trasig med windows och att den måste starta om för säkerheten för windows.
Jag fattar ingenting av detta så jag överlåter detta till min bror som kommer hem ikväll.


Stackars Idas dator :(



                                   




/volvoloveeer

dona

2010-12-14 / 21:42:06
Nu blir det natti natti för imorn ska jag upp tidigt å dona lite ;)
Hoppas bara att bilen startar :P
/volvoloveeer

Sjukdom på G??

2010-12-14 / 14:23:37
Idag är en sån där tråkig dag! Känns som att det finns ingenting att göra fast det finns tusen saker jag borde göra.
Sen känns det inte som jag är riktigt 100 i kroppen heller, ont i magen trött och yr, undra om det kan vara någon sjukdom på G?? Hoppas inte såhär till jul å allt.
Det enda som jag har lust att göra är att träna Billy lite med klickern och sen gå ut i kylan å leka lite med dom. Absolut ingen städning har jag lust med iaf.


/volvoloveeer

Inträde till himlen?

2010-12-13 / 17:47:47
Satt och prata med Dess i telefonen för ett tag sen om att jag funderar på att gå ur svenska kyrkan, det känns inte som man "får ngt för de". Jag som har så lite pengar behöver dom nog bättre själv.
Hur som helst så säger Dess att jag inte får begravas då, jo säger jag, klart man kommer ner i marken liksom och sen vart och hur det går till känns ju lite skit i samma eftersom för jag är ju ändå död liksom.
Men då säger min kloka syster att jag inte kommer till himlen då, nähä? För att jag inte betalat penger då? Ska det kosta inträde att komma till himlen?


Ja då kära vänner, dax att börja spara pengar om ni ska upp till herren säger jag bara för dit har inte jag råd att åka!


/volvoloveeer

Sollefteå

2010-12-12 / 21:59:28
Klev upp, fick finfrämmande å sen bar det av till sollefteå :).
Väldigt långt inlägg måste jag säga:P, men jag har inte lust att skriva någonting just nu så det får bli lite bilder ist.
Hundarna fick lite leksaker idag (börjar bli beroende på dom) :P, synd att dom inte håller för Billy.
Å sista bilden..
BURR!
/volvoloveeer

Läggdags!

2010-12-12 / 01:55:35
Nu blir det sova av kan jag lova. Trött som ett as. Hoppas även på varmare imorn då det är -27 grader på Näset!
/volvoloveeer

Krokvågsbesök!

2010-12-11 / 23:56:54
Kom nyss hem från krokvåg, var hos Katrin å hälsade på en sväng, inte ofta man får träffa henne nu, och inte de andra "stadsborna" heller.
Gick en sväng i byn i det svinkalla vädret och gick in en sväng till henne med hundarna å VET NI VAD?? Billy skällde inte ut dom:P han var som kompis med dom på en gång :), älskar när det är folk som hälsar på honom å bara ÄR!
Inga som helst konstiga reaktioner hit å rädd dit, men jag kan mycket väl förstå också folk som blir rädd för honom också men blir ju inte bättre direkt.
Nu ska jag glutta lite film å äta mina efterlängtade CHIPS!
/volvoloveeer

Besök

2010-12-11 / 19:22:55
Idag kom min mor hit och min bror & syster. Har tillbringat min dag och vart hos mormor och städat och usch vad smutsigt det var där, höll på i ca 2 timmar med toaletten, inte bra för ryggen de där.
Sen när jag kom tillbaka så tog jag med mig syster upp till sängen och tittade på dagens avsnitt av julkalendern.
Nu håller jag på med maten och får hjälp av både Bubben och Anders =), helt otroligt :P hehe!
Det blir fläskfilé med klyftpotatis och champinjonsås :)
Tänkte att jag skulle slänga upp lite andra bilder också när jag ändå är igång ;)
Tingeling & Zimba har äntligen fått sina ölkartonger att ligga i uppe på kylskåpet =)
En väldig närbild på lilla Nisse (Zimba)
<3
/volvoloveeer

Konstig "morgon"

2010-12-11 / 11:52:30
Vaknade imorse ca kl 04,10 för att sparka upp min kära sambo som skulle iväg och jobba idag. Sen vart jag fast i telefonen i ca 4 timmar. TROR faktiskt att det kan vara rekord för min del :P, telefonsamtalet slutade iaf med att jag somnade och vaknade av ett Va? Hallå? Hur kan du svara Så på den frågan? Så jag beslöt mig för att ringa upp senare och sova lite. Hann sova en timme typ sen kom Anders hem och nu ligger vi i sängen och Anders ska sova lite och jag ska kolla på julkalendern hade jag tänkt :)
/volvoloveeer

Kommissarie späck!

2010-12-10 / 22:11:34
Ja den filmen är den som jag & Anders suttit å stirrat på nu den senaste timmen, jag tyckte inte att den var bra alls, men humor fans det i den iaf, riktig dålig humor:P, alltså sån där dålig humor så man inte kan hålla sig för skratt :P
Nu ska bara fortsätta och smutta på min glögg och ta det lugnt=)
/volvoloveeer

Äntligen!

2010-12-10 / 16:55:12
Internet strular för mig här hemma så nu fick jag äntligen användning för mitt mobila internet som jag står och betalar på varje månad men aldrig använder!
Har vart en snabbis uppe på näset idag med Billy & Tyson och träna lite, vart bara Billyträning och körde även lite klicker.
Vart osäker eftersom det var i förrgår jag började med klickern, men jag tog med mig den för att byta miljö än att bara vara i vardagsrummet:P, det gick iaf suveränt och tränade lite på fot stanna sitt och lite inkallning.
Sen lekte vi en himla massa i djupsnön, tar alltid med mig en boll trasleksak eller annat för att variera så att det inte bara blir godis, ibland ska ett vanligt beröm räcka också (tycker jag) :).
Slänger iaf in lite bilder så ska jag ta å dra ner på hammarn en sväng efter de!
Billy på språng!
/volvoloveeer

Samtalet från veterinären!

2010-12-10 / 11:28:20
Samtalet från veterinären kom iaf och det visade sig att han hade någon typ av allergisk reaktion, men från vad kunde dom inte säga. Vanligtvis brukar det vara från insekter som sommaren osv men att det var den här tiden på året hade dom aldrig sett.
Jag får en känsla av att detta är någonting som har med hans förra utslag att göra som han fick diagnosen "Hotspot".
Så det kan det betyda (förhoppningsvis) att han i själva verkat inte är allergisk mot vatten å fukt utan det kanske är foder eller insekter eller någonting annat
Nu har hundarna precis fått ett märgben från mig som jag köpt från Willys. Mycket billigare och godare för hunden också ser det ut att vara. Men jag skulle gissa på att det kanske inte är någonting att rekommendera för känsliga magar? Vi får se, Billy har ju en väldigt känsle mage så jag uppdaterar om detta :D!
Mumma!
/volvoloveeer

God morgon för ett bra tag sen!

2010-12-10 / 11:09:33
God morgon allihopa!
Har just vaknat från en fruktansvärd natt, smärta smärta och åter smärta, NADA sömn å usch!
Sitter jiust nu och väntar in ett telefonsamtal från en veterinär som kollade på Tysons snok så får vi höra vad hon säger om de =).
Låg och tog lite bilder igårkväll med mobilen med urusel kamera, men jag fick till en å annan gullig bild på Nisse men såklart verkar det inte gå att föra över detta till datorn! :(
Igårkväll/inatt låg jag och Tyson och kikade på ett hundprogram medans Billy sov breve mig, fattar inte att det ska vara så himla svårt att ta steget: 1, Stänga av tv:n! 2, Gå och lägga sig! Hur svårt ska det vara???
Tyson tittar på hundar!
Medans Billy får sin skönhetssömn!
/volvoloveeer

*asg*

2010-12-09 / 21:37:34
Har nyss suttit och fikat kvällsfika och tittat på "Ballar av stål" och dom är så j*vla sköna människor alltså :P
Samma sak gäller "pensionärsjävlar!

/volvoloveeer

Duktig jag då!! =)

2010-12-09 / 18:01:48
Jag skittråkigt just nu, den första dagen kan man njuta å ha de riktigt gött i soffan men en dator på magen men när det har gått nästan en hel vecka så är det inte så trevligt längre, men jag känner att det håller på att vända och bli bättre (peppar peppar).
Kollade min statistik sen jag bytte blogg å fan jag har ju mer än dubbelt så många läsare än den förra bloggen, hur kommer det sig?? Ja det är ju bara att medge då att den här bloggen ÄR bättre är den förra då :P *hehe*!
Har fortfarande inte tagit mig ner på hammarn ännu men snart så, tänkte att jag skulle få sällskap av min kära syster såfort hon har lagt sin dotter. Sen så tänkte min otroliga smarta hjärna att: Varför inte slå 2 flugor i en smäll och släppa hundarna hos syster så slipper jag gå och "vanka" med min onda rygg OCH hundarna få leka med Zenna och springa runt runt så dom blir trött :)
/volvoloveeer

Svårt

2010-12-09 / 16:19:47
Det är väldigt svårt att aktivera hundarna när man har så förbannade ont i ryggen, promenader är ju inte ens att tänka på just nu så man får försöka göra det bästa av situationen :).
Idag har dom bara fått sprungit av sig här ute på gården, lekte lite med dom (det ryggen orkade med) men dom klarar sig ganska bra själva det där med lekandet sen Tyson fick sitt chip:P.
Sen har jag fortsatt med klickern på Billy och han är inte så dum som han kan se ut ibland:P hehe!
Sen avslutade jag leken ute med att kasta ut deras favoritgodis ute i snön, och där höll dom på att böka ett bra tag och jag tror baske mig dom hittade alla godisarna :).
Nu tror jag att jag ska ta å starta upp bilen å fara ner på byn!
/volvoloveeer

Kvällsuppdatering!

2010-12-09 / 00:43:59
Ja eftersom jag ska försöka uppdatera lite mer som jag lovat så slänger jag in ett inlägg nu innan jag går till sängs :).
Imorn bitti ska jag ringa veterinären och se vad hon vill i måndags när hon försökte nå mig angående Tysons provsvar, tycker att det är lite konstigt bara att hon hör av sig eftersom jag pratat med en annan förra veckan som sa att det inte visade någonting och att dom inte kunde göra något mer, så nu har man ju gått halvnervös i veckan:S, men vi får väll se vad hon sänger imorn då :)!

Nu ikväll har jag tränat med klicker på Billy, han är ju faktiskt inte så dum som han ser ut:P hehe!
Tänkte att jag inte ska träna Tyson med detta eftersom det känns jobbigt om man har 2 hundar som reagerar till detta klickande, känns bättre om det bara är en hund som fattar vad det betyder, Tyson fattar ju allt annat som man säger ist ;).

Ligger i soffan nu med en hund på varje sida om mig och Billy säger att han måste gå ut och göra nummer 2 nu så jag slänger upp någon bild ist :)





Lite kvällsbus tidigare ikväll!


/volvoloveeer

VÄLKOMMEN!

2010-12-08 / 20:59:29



Välkommen tillbaka till den här bloggen!

Det kändes helt enkelt inte bra att skriva i den förra bloggen, det är ju jag som är "volvoloveeer" liksom:P.
Nu hoppas jag att jag ska kunna hålla lite trevligare och roligare uppdateringar i den här bloggen :)

/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se