Apropå ultraljud OVIKTIGT FÖR ER!! :P (en påminnelse till mig själv bara)

2010-02-28 / 17:03:59
17/3 ultraljud för mig!!
/volvoloveeer

Ultraljud!

2010-02-28 / 16:58:28



(Lillkillen min) ;)


(Lillen vinkar till oss) ^^





Var med S på ultraljud häromdagen, helt fantastiskt var det. En liten kille ligger det där inne som sparkar och lever rövarn för fulla muggar ^^. Man såg hur han tog sats och sparkade, han höll för öronen också:P, S kanske gormar för mycket så det har blivit som en vana för mycket:P *haha* närå men som sagt det var helt j*vla fantastiskt..
Jag är helt såld på den här killen, han har redan fått en EGEN mapp på min dator ^^!


Längtar tills den lille krabaten kommer ut så man får pussa på den :)

/volvoloveeer

Discopuppa!

2010-02-28 / 01:59:06

En kompis till mig berättade för ett tag sen vad en discopuppa är, och ikväll bevittnade jag och Sandra en ÄKTA discosnopp:P haha jävla dåre alltså:P!!

Nä nu ska jag hugga in på maten som Dennis just lagat till mooowa! :D

/volvoloveeer

Man trodde att man kände en person!

2010-02-25 / 00:27:59




Men se så fel man kan ha!


Jag har hört att det tar 10 år att lära känna en människa. Är detta sant? Isf är det många av mina kompisar som inte jag känner:P.. Man kanske kan dra en gräns liite längre ner än 10 år? Men mer än 6 år?!

Ligger i sängen nu och ska försöka och sova lite hade jag tänkt, så får ta min dag imorn till och fixa med bloggen kanske:P. Den ser verkligen inte alls bra ut nu, hur någon levande varelse ens vill gå in och läsa min blogg är ju helt otroligt:P haha! Men tydligen ville många det idag också, och alltid roligt när man ser att fler och fler personer upptäckts ens blogg, och Faktiskt stannar kvar och följer den:)

Lägg gära kommentarer och bloggadress, alltid roligt att kika in på andras bloggar och läsa =)



Ha en fortsatt bra natt era främlingar ;)

Gnatt!!


/volvoloveeer

"Ombyggnad"

2010-02-24 / 17:40:01

Jag har bestämt mig för att göra om min blogg, men jag har ingen aning om HUR jag ska göra den:S, så sjukt less på min design just nu, men det känns som jag vill bestämma mig helt hur jag vill ha den först.
Så den kommer vara rätt risig nu ett tag framöver medans jag håller på att testar mig fram om det är okej?!

Nu ska vi dra på hammarn och handla lite mat, ha en fortsatt trevlig kväll!!

/volvoloveeer

Ni kommer få stå ut med en hel del tråååkiga inlägg idag:P

2010-02-24 / 17:07:19
Jag har ju som jag nämnde tidigare, inte allt för roligt idag:P.
Hittade den här bilden, visst är det tokskön? :P



/volvoloveeer

Muppar är vi allihopa! :P

2010-02-24 / 15:11:33

Jag och Sandra sitter som vanligt som två "mähän" framför våra datorer! Idag är en sån där dag som det verkligen inte finns någonting att göra nått. För kallt för att vara ute, och för tråkigt för att göra nått inne:P.
Telia har nu också tagit bort våra kanaler, så dom enda vi kan titta på är 1 2 & 4:an. Som tur var så gjorde dom det nu, var ju bara sådär 3-4 månader jag ringde och sa upp det där, och jag nästan sätta tusen spänn på att räkningarna inte kommer se annorlunda ut. Jag tycker dom är konstiga att ha och göra med, och dom förklarar som krattor!
Funderar på att åka ner på hammarn och skramla ihop till lite pärer så man slipper äta köttet jag tagit fram som det är liksom..




Någon som har något förslag på vad man kan hitta på en sån här kall dag??

/volvoloveeer

Stirra på den här bilden i 30 sek (fokusera på dom 4 prickarna i mitten. Titta sedan på väggen och blinka med ögonen. VAD SER DU??

2010-02-24 / 14:01:55
/volvoloveeer

Jag och Sandra sitter och "youtubar":P

2010-02-24 / 12:16:51


Hittade den här fantaskiska sången om Trasdockorna!

 

Någon som kommer ihåg den??
/volvoloveeer

Fortfarande svinkallt ute!

2010-02-24 / 11:05:14

Anders väckte mig imorse när han drog iväg på jobbet och sa att det var -38 grader, jag suckade och somnade genast om:P.. När jag senare klev upp runt halv 10 så var det "bara" -34. Alltså hoppas att det blir varmare snart, annars tänker jag fan flytta ur det här förbannade landet där det aldrig kommer snö eller kyla:P..
VÄRME JAG VILL HA!!

/volvoloveeer

Semlor

2010-02-23 / 22:59:53
Just nu håller jag på att baka semlor=), det var ganska många år sen jag gjorde semlor kan jag ju tala om:P. haha!
Snart sista avsnittet på den här serien som jag håller på att följa nu också:(, måste snart beställa lite mer filmer ^^

/volvoloveeer

www.volvoloveeer.blogg.se

2010-02-23 / 19:26:40

Hade tänkt att jag skulle ta och göra om bloggen lite, men för det första har jag knappt någon aning om hur man gör, och för det andra så vet jag inte ens hur jag vill ha den:S..

/volvoloveeer

Man kan ju faktiskt göra vackra saker av is!

2010-02-23 / 13:25:56
/volvoloveeer

Riktig vinter?!?

2010-02-23 / 13:17:47
En kompis till mig hade haft -41,8 grader när han vaknade imorse. Är det ens lagligt att det ska vara så kallt?? Det är ju helt sjukt kallt. Man kan ju inte vara ute håller:(.
För mig hade kylan inte spelat någon större roll om jag inte hade haft en massa djur. Jag är ju liksom tvungen att stå ute i stallet i nästan en timme för att mocka, vare sig det är +45 grader eller -50 grader, det är ingenting jag kommer undan pga av väder och vind :P.

Nä nu ska jag ta och..



INTE GÖRA NÅTT ^^ *höhö*

/volvoloveeer

Det här var roligt :P

2010-02-23 / 13:09:56

Haha!



Visst passar han bra som tjej?? ;)
/volvoloveeer

SANDRA!! Kommer du ihåg sundsvall???? =)

2010-02-23 / 12:30:25
/volvoloveeer

Kryssning!

2010-02-23 / 12:03:29

Vi har bestämt att vi ska åka på kryssning igen, denna gång tänker vi (eller jag iaf) ta en "dubbelkryssning". Kändes alldeles för kort stund för en sån lång resa som vi måste göra bort till "fjollträsk".

/volvoloveeer

Idag ska jag...

2010-02-23 / 12:00:11
... Bara sitta inomhus och inte sätta min fot utanför dörren (nästan). Fasen vad kallt det ska vara.

Imorse när jag och Anders vaknade hade vi +10 INNE! Palla!
/volvoloveeer

VILL HA SOMMAR NUUUU!!!!

2010-02-22 / 23:34:59



Det är ofattbart att bara tänka tanken att man snart kan ligga i gräset å bara njuta! Vart ju inte så mycket av den förra sommarn pga allt regn, så jag hoppas den här sommarn kommer bli en riktig NICE sommar faktiskt ;)..
/volvoloveeer

Snaaaaark!

2010-02-21 / 17:11:54

Måste be om ursäkt att jag inte uppdaterat någonting, men jag var så förbannade less igår! Skulle ut och mocka och ryggjäveln sa ifrån som vanligt, blev så förbannade less så jag tog å knaprade lite tabletter och la mig och sov. Var så förbannade trött, det kändes som jag inte ville vakna nått mer:P, tänk vad skönt och sova i en månad i sträck. Eller varför inte gå i ide som björnarna =), sova bort hela vintern. De vore fan nått de :P hehe!

                                                   

/volvoloveeer

Dagen efter igår

2010-02-20 / 18:50:31


Tyckte att det passade så bra den här låten:P.


Iaf så gick gårdagen jättebra, var ute på krogen en sväng men kom iväg ganska sent. Sen efter krogen for vi till Dennis å sa Hej!
Var hemma i Näset ngn gång vid 6 imorse :S!




Nä nu ska jag fortsätta sitta här vid köksbordet och ha booooring. Tänkte att jag kanske skulle gå ut och mocka och ta in hästarna, men fan vad det ska vara jobbigt ibland :(. Hjälpte Mia och mocka igår, och jag säger då de, jag mockar hellre åt hennes 3 hästar än mina 2. Gud vad lättsamma boxar..

Aja som sagt nu blir det stallet för min del.
/volvoloveeer

Party party!

2010-02-19 / 21:44:06
Gick alldeles utmärkt på synundersökningen, får mina lincer nästa vecka =)!
Har vart inne i stan hela dagen och ändå vart det stress inför kvällen (tycker jag iaf) :P. Just nu sitter vi hemma hos Mia och förar, inväntar lite folk just nu! Nya skor jag har jag idag också minsann:P, och en del andra småsaker, lite smink å en parfym å lite andra smykraffs..

TYVÄRR glömde jag min kamera hemma så det blir inget fotade ikväll=inget foton på bloggen :(. Jag vet att "vissa" (inga namn nämnda) är Glad att jag glömde den hemma:P hö hö!!

Aja nu ska jag återgå till folket. Skriver när jag kommer hem inatt (har ju 12 mil hem också att vänta oss) :S!

Ha en skitbra kväll ^^!








Vad ska ni göra ikväll??
/volvoloveeer

Inte riktigt 100.

2010-02-19 / 10:32:46

Anders mår bättre idag, men fortfarande inte hundra. Han mår inte illa iaf. Ringde och skulle ändra tiden om det gick men dom hade bara en annan tid, och den var klockan 5, och det känns alldeles för sent! Men jag ska ut och fixa det sista till hästarna nu sen sticker vi in till stan. Får fixa mig i ordning där borta ;)..

/volvoloveeer

Inte nog med det!!

2010-02-18 / 23:49:48
Så har jag känt den där förbaskade ryggsmärtan som jag hade för ett tag sen, som tur är bara korta stundet åt gången.
Men antar att det inte är så konstigt när jag har en skolios och fick ju veta sist att ryggraden börjat "vrida" sig, och plockat med typ nån/några nerver, så det var därför jag hade så ont.

Nä usch och fy! Nu tänker jag gå och lägga mig, som sagt:





HÅLL TUMMARNA FÖR ATT ANDERS ÄR BRA IMORN (OCH JAG) :P 



                                                        
/volvoloveeer

Stan imorn??

2010-02-18 / 23:45:11
Jag har sett fram emot den här resan i en vecka nu. Planerat in i minsta detalj å allt:p.. Men nu mår Anders skitdåligt. Han har bara legat å mekat  kallsvettas, å illamående, stackarn :(. Jag som hade tänkt gå ut imorn va fan!
Om alla hjälper mig och hålla tummarna så mår han bättre imorn :D! Hoppas hoppas :P..
För det jag ska in för EGENTLIGEN är synoptik för att kolla synen (jag & Anders). Och det känns onödigt med pengar om bara jag åker in, då måste vi åka tillbaka igen sen när vi ska kolla Anders syn, och vi har ju nog lite pengar som det är redan tycker jag!



Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill...........


                                
/volvoloveeer

Skönt att vara barn!

2010-02-18 / 12:17:49

Barnen sitter just nu och käkar lunch, och snart ska vi ut med hästarna. Gud vad jag önskar att jag hade såhär mycket energi på dagarna som dom här barnen har, fatta vad mycket man skulle få gjort, städa diska dammtorka och ändå har jättemycket energi kvar. Sen på kvällen bara kunna tvärslockna:P, ja fan vad skönt..



Sötungarna!




/volvoloveeer

Uppe med tuppen!

2010-02-18 / 07:59:11
Eller uppe med barnen kanske man också kan säga:P.. Vaknade imorse typ klockan halv 6 av en av tjejerna som inte kunde sova nått mer, men jag låg kvar i sängen tills ungefär halv 7 nästen, vi låg i sängen och ritade och vek papper. Visade hur man viker och målar en "loppa" som jag fick lära mig på de dagiset dom går på, dom hade samma dagisfröken såg jag igår som jag hade när jag var liten, dvs ett X antal år sedan:P..

Nu sitter barnen i köket och målar för fulla muggar, dom var snart klar sa dom så ska vi fika lite frukost snart.
Har ni hört ordet Snart någon gång ni som har barn eller syskon:P hehe!!
Sen efter fikat så ska vi ta vårat pick å pack å dra bort till mig å släppa ut mina hästar å ge dom lite frulle.
Sen tänkte vi ta en slädtur efter Pontus=).



                                    
/volvoloveeer

Barnvakt

2010-02-17 / 19:28:26
Japp, då sitter man på hammarn nu och är barnvakt åt 2 jättegulliga barn. Sitter och tittar på barnprogram nu ska snart lägga dom så jag återkommer =)!


Ha en trevlig kväll allihopa:D
/volvoloveeer

Kärlek kallas de va?? ^^

2010-02-17 / 19:01:19



Ska jag lacka denna färg??? ;-)
/volvoloveeer

På fredag blir det stan!

2010-02-17 / 15:06:45
Funderar på att kanske handla lite kläder ^^ (Om plånboken tillåter) :P!



Nya skor behöver jag absolut, och funderar på dom här. Var dom inte coola?? ^^






Nya byxor skulle ju inte heller sitta fel. Men eftersom jag är pank så kommer det nog inte bli ngt klädköp för min del :(




/volvoloveeer

FJUNIS! Titta vad jag hittade till dig!

2010-02-17 / 13:38:19
Den här tycker jag absolut att du ska skaffa :D. Jag kan köpa den åt dig ;-) hö hö!


 Haha! Jag älskade den här tröjan ^^!
/volvoloveeer

Ny frisyr!

2010-02-17 / 12:34:45
Klicka på bilderna för att förstora!



1

2

3



Vill ha en "cool" frilla samtidigt som den ska vara lättsam, och nr 3 är väl kanske inte direkt lättsam, men cool ;)..




Ngn som kanske kan skicka en länk eller nått på en länk till en cool frilla??
/volvoloveeer

Lite morgonskratt kanske??

2010-02-17 / 10:56:02

I ett tidigare inlägg skrev jag om den här sidan. Så galet roligt ;P!
Det är ju nästan svaren som är roligast:P




Till:
Pappa
Sms: Du borde komma hit så snart som möjligt! För jag är kåt och snart kommer jag börja använda varenda grönsak i köket. ;)
Svar: Håll dig borta från köket!!!

Förklaring: Skulle skicka detta till mig pojkvän som jag saknade. Råkade dock skicka detta till min pappa och det va lätt pinsamt. Efter det snackade vi inte på 4 veckor. :/



Till: Min Chef
Sms: Åh min chef! är så jävla jobbig. Han pressar mig, den jäveln han är ett pervo som är ute efter ett ligg varje natt, såg han på Collage klockan 3 på natten JÄVLA GUBBE, hatar mitt jobb gör det bara för pengarna >.< Vad ska jag göra!?  
Svar: För det första, skämtar du med mig?
för det andra, jag är inget pervo och är inte ute efter ligg. Du kan komma tillbaka och jobba när du har skämts klart!

Förklaring: Skulle skickas till min bästis Molly.
och skickade fel, du fattade inte hur mycket jag skämdes. Ville bara dö!


Till: Storasyrran
Sms: Logga in på msn fort. Jag måste skicka en bild på på en jävla finne jag fått på snoppen Är det normalt eller?  Haha
Svar: Du skickar fan inte den bilden till mig.

Förklaring: Skickade dettta till min syster istället för min flickvän som säert hade skrattat åt bilden. Hon är rätt galen och skrattar åt allt. Men min syster tyckte att jag var skitäcklig. Tur att jag inte tagit en bild med mobilen och skickade ett felmms.




                                  

/volvoloveeer

Nostalgi!!

2010-02-16 / 23:06:50
/volvoloveeer

Tjaa!

2010-02-16 / 22:52:46

Har inte haft tid att uppdatera idag. Som jag brukar säga, jag har inget jobb eller skola, men på nått jävla vänster så är dagarna för korta för att hinnas med. jag fattar inte:S..
Nåväl, inte har jag iaf vart på byn och hälsat på 2 små urgulliga barn jag ska vara barnvakt åt imorn & torsdag, ska bli spännande och roligt, jag menar jag är ju ganska van vid barn med tanke på att jag har 7 syskon:P.

Nu ska jag och Anders sätta oss och titta på Supernatural ;-) YEEY! Den e bäst!

















Haha kände att jag var tvungen att lägga upp den här bilden! *haha*.



/volvoloveeer

Fettisdag

2010-02-16 / 14:28:59
Är det idag, men jag ska faktiskt bespara mig och äta semla tills på fredag, för jag tänkte nämligen baka dom själv ;)



Går inte att ladda upp bilder så jag försöker senare ikväll. Alltid roligare att läsa en blogg när det finns bilder:P höhö
/volvoloveeer

Bloggfel???

2010-02-16 / 14:25:54

Jag kan inte ladda upp bilder på bloggen..

Någon annan som har samma fel?

/volvoloveeer

Dålig fram & bak!

2010-02-15 / 21:26:55
Jag och Kajsa åkte på gympan men jag var tvungen att avbryta efter halva:S. Har ont både i ryggen och magen. Tryckte i mig en massa värktabletter innan jag åkte och trodde det skulle hjälpa, men ICKE! Jag är ju tamefan som en jävla 90 årig tant i kroppen! Undrar hur jag kommer vara när jag är 50? Antagligen rullstolsbunden eller ännu värre, förlamad! 


                                                      
                                                        

                                                   Någon som vill ge mig en sån?? ;)
/volvoloveeer

Lyckat!

2010-02-15 / 13:07:02

Men kort:P, Anders kom hem ganska sent igår så vi åt våran middag typ runt 10-11 tiden på Kvällen:S, sen vart jag så trött så jag gick och duscha och la mig i sängen så Anders kröp ner han också under täcket så satte vi på en film på datorn :)..


                                   

MUMMS!

/volvoloveeer

Förbaskade djur :@

2010-02-14 / 19:17:15
Mina djur har gått å blivit totalt "rubban i knoppen" (om man får lov och säga såna :P), satt i köket idag och msn:ade i lugnan ro när jag plötsligt ser ett brunt "streck" svischa förbi utanför fönstret, kollade ut och får se Pontus springa omkring helt panikslagen. Sprang ut (höll på att glömma skorna) å får se att Maestro var på vägen, ropade på honom så kom han genast springande till mig (som tur var) =). Kollade igenom hagen som var såå hel och fin såå, inte en enda hängande tråd någonstans, han har alltså hoppat ut, kanske blir en hoppponny av han:P..
Katten har vart lika cp som vanligt så inget speciellt konstigt med de igentligen.
Sen har vi Hunden! Stod i vedbon å vägde upp hö till hästarna när jag hör hur det står någon och knackar på dörren så jag gick dit, hon berättade då att min hund hade vart uppe på näset så hon hade hittat honom där. MORR! Han har aldrig gått av denna gård utan tillåtelse. Jag vet att det finns en tik som höglöper just nu, men Tyson har aldrig brytt sig om löptikar förut så jag vart ganska chockad! Men kan ju säga att han skämdes ganska rejält alltså när han fick sig en rejäl utskällning från mig!

 <---- Jag!
/volvoloveeer

Mia berättade en gång..

2010-02-14 / 12:34:42
För mig om denna sida, och fan vad jag skrattade när jag gick in HÄR!

Ligger i sängen nu och ska strax gå ut och mocka å köra hästen, sen tänkte jag att jag skulle ta en tur upp till Jossan å hälsa på, händer ju inte så ofta :S. Sen tänkte jag att jag skulle överraska Anders med en fin middag och kanske en efterrätt, hoppas bara att jag klarar av att laga den här rätten, har aldrig testat den förut. Vad det blir för mat skriver jag senare idag (kanske nån bild också ;).

Nä nu ska jag skynda mig ut medans solen fortfarande lyser =)
/volvoloveeer

Happy valentine´s day!

2010-02-14 / 02:02:35
Japp idag är det ju Alla hjärtans dag. Ensam och övergiven ska jag sitta å :´( buhuu!

Jaja gubben min kommer hem på kvällen så jag tänkte överraska honom med en god middag som Sandra hade föreslagit till mig. Sen en mysfilm på kvällen :)..




Vad ska ni göra på alla hjärtans dag??
/volvoloveeer

Vet ni vad jag just insåg!!

2010-02-13 / 22:27:23

Jag och Sandra skulle sätta oss ner och hyra en film hemma på tv:n (för dyra pengar MORR), då jag just insåg att dom har värsta alla hjärtans dag erbjudande och hade hur många filmer som hellst att hyra GRATIS!!! :D
Så vi börjar med Ghost!



/volvoloveeer

NÄÄ!

2010-02-13 / 19:13:55
Jag vände när jag kom till dörren:P, det är så sugit kallt ute, jag längtar tillbaka till den tiden när jag aldrig frös, jag kunde åka spark i linne liksom. Aja bara nått jag får acceptera och klä på mig helt enkelt..

Idag har iaf vart den mest låååångtråkiga dagen på lääänge. Jag brukar oftast ha "fullbokat" med alla djuren å städning å allt annat man ska gå hemma och pyssla på med. Men idag, jag har inte haft lust med Någonting, och tusen miljoner minusgrader ute så dit ville man ju inte heller gå i Onödan!
Så vad gör man när man har tråkigt?? Jo man tar första bästa bild i photofix:P


Före                                                                                       Efter


Före                                                                                       Efter




Ja som sagt har man tråkigt så har man:P


/volvoloveeer

Hej & Nej!

2010-02-13 / 17:55:42

Jag satte inte lösenord för att jag inte ville att ngn skulle läsa min blogg, för då skulle jag inte haft en blogg. Jag gjorde de av andra skäl :P..

Sen har jag bara vart såå otroligt less på det här med å uppdatera etc etc..

Men ikväll så ska jag komma med en uppdatering ^^, men nu måste jag gå ut i stallet mocka annars blir de så sent

/volvoloveeer

.

2010-02-12 / 21:32:13
.













































































































































































.
/volvoloveeer

Konstigt??

2010-02-10 / 11:27:49
Ja det är märkligt att det bara är " 4 st " som läser mig blogg när det visar en helt annan siffra på statestikstickan.. Hmm?!? :S..

Aja men då gör det ju inget om jag tar å sätter lösen på min blogg då:P..



Ha de bra ^^




/volvoloveeer

Bloggpaus!

2010-02-07 / 17:31:59

Ja jo! Jag är nog inte redo än att sätta igång bloggen igen:P...
Men det går givetvis å följa mig och se alla bilderna på bilddagboken. Där jag också heter  volvoloveeer..


Ses där allihopa :D

/volvoloveeer

Vilka läser min blogg?? ^^

2010-02-05 / 01:57:36

Har hur många besökare som hellst varje dag, men jag fattar inte vilka de kan vara. Några vet jag ju, men dom där några är ju inte direkt ens i närheten av siffrorna här på bloggen!

Roligt iaf att någon är intresserad, eller nyfiken kanske man ska kalla de för:P!

Gott natt på er nyfikna läsare där ute!

/volvoloveeer

Fy fan!

2010-02-04 / 20:53:46

Tror ni att det var lite jobbigt på träningen eller?? Å fy fasen, tror jag slet ut mig totalt:P, får se om man orkar att gå upp för trappan å duscha! :P

Jo det ska jag göra nu, sen blir det:



:D

/volvoloveeer

OBS! Tråkigt inlägg

2010-02-04 / 15:40:31

Precis! Ännu en dag försvann utan att man hann och se den!
Hovslagarn har vart här å fixat hovarna på dom små. Pontus har fått en hålvägg i hoven också:S. Någon som vet varför dom får de? Hovslagarn visste inte iaf.
Nä som sagt ett tråkigt inlägg så jag ska sluta, ska gå ut i stallet och mocka nu.. Skriver mer ikväll (efter träningen) :D
Kajsa du är väll på?? ^^ ;)

/volvoloveeer

God morning!

2010-02-04 / 10:44:53
/volvoloveeer

Nu blir de...

2010-02-03 / 22:19:15
 Dark angel
/volvoloveeer

Värsta rycket!

2010-02-03 / 19:04:53

Hade precis vart ute i stallet å mockat när jag kom in och skulle byta om och tvätta av mig, efter jag gjort de så började vika in en tvättkorg, tänkte att när jag ändå höll på med den kunde jag lika gärna ta andra tvättkorgen:P. Sen tänkte jag att när jag ändå gjort de så kan jag lika gärna passa på å renbädda sängen, å då kan jag ju lika gärna damma mattorna. Och eftersom jag ändå plockat upp mattorna så kan jag ju lika gärna dammsuga och tvätta mattorna i tvättmaskinen. Och sen fortsatte jag mig och jobba neråt, dammtorning, tvättning etc etc.

Ja det är då det går som bäst och fortast å städa, när det inte är "planerat", det ska "bara bli" :D!



                                                            

/volvoloveeer

BMI

2010-02-03 / 15:22:09

Jag måste bara berätta att jag gjorde ett BMI-test för ett tag sedan, och jag hamnade på övervikt (vilket inte alls var Oväntat:P), men enligt testet så skulle jag gå ner 5,5Kg för att uppnå min "normalvikt". VISST!

55Kg kanske :P

*haha*

/volvoloveeer

Lek och snö!

2010-02-03 / 15:20:10
Nu är jag hemma igen och Äntligen fått en rök. Mina cigg tog nämligen slut borta hos Sandra, sen när vi åkte till affärn och skulle införskaffa oss mer cigg så var dom slut. Och det är den Enda affärn i hela bospgårn som har dom ciggen jag vill ha! Så det var bara och stå ut.
Träffade Kajsa och Balto en sväng och släppte hundarna (Balto & Sheena), Tyson fick minsann inte vara med, han bara förstör:P. Han ska hålla vakt så ingen leker utan han iaf!

Här kommer några bilder iaf:





/volvoloveeer

Toalettbesök & mat!

2010-02-03 / 10:34:46

Haha det där kanske inte passade så bra ihop:P
Men det här är första gången jag sitter på en toalett och bloggar:P.. Sitter och pratar med Sandra medans hon badar=)..
Sitter och pratar om fettma gör vi också, hur svårt det är att gå ner i vikt för vissa (jag är inräknad där), hur mycket man än vill gå ner i vikt så går det inte. Man ska ju äta små portioner och många gånger, men när man sitter vid matbordet och har en av dom absoluta favoriträtterna på bordet så är det ganska svårt och inte hugga in rejält så att säga:P..
Nä nog pratat om de..

Idag så ska jag satsa på och skotta fram min sulky och ta en sväng med Pontus, hade ju precis börjat sätta igång han när min rygg bestämde sig för och inte orka vara med nått mer!
Nä nu ska jag ta och gå ut och ta en rök, sen ska jag ringa och tigga skjuts hem :P..








                                                

/volvoloveeer

Tror jag ska...

2010-02-03 / 01:11:10
Göra ett ryck och försöka uppdatera bloggen lite mera:P.. (för min egen skull).. Roligt sen när man kan gå tillbax och kolla vad man gjorde, hur man kände å för att inte tala om bilderna ^^.

Som tur är så är det ju frivilligt att läsa en blogg, så alla som Inte vill läsa den antar jag inte ens läser detta:P..

Nä nu ska jag ta och sussa, men ska försöka starta imorn då ^^!




Gnatt

/volvoloveeer

Old lady..

2010-02-02 / 23:58:13
Tänk så gammal man börjar bli.. Känns som hela livet snart har passerat, och vad har man hunnit med? Ingenting typ!
Det finns en massa saker på listan som jag vill hinna göra innan det är för sent, men allt kostar pengar.. Och det är ett STORT hinder kan jag ju tala om för er gottfolk! :P..

Jag fick sån himla ångest när jag såg den här filmen.

/volvoloveeer

Den här har vi beställt nu:D

2010-02-02 / 13:59:19


Den här serien är sjukt bra! Rekomenderar verkligen att ni ser den..
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se