Den här serien ska jag och Anders sätta oss och se nu!

2010-01-31 / 23:59:32


J*vla Dessan! Jag tror du har smittat mig din lilla puppa. Jag mår skit i magen och det är ditt fel, tänk om jag blir sjuk nu då! Räcker det inte med att jag har legat i sängen en vecka med ryggvärk! VA?!

Haha nej jag bara skoja, jag är inte så arg som jag låter, mest en dryyg människa. MEN.... Jag skojjar INTE om att jag mår skitdåligt. Så kanske en magsjuka på gång??


Här är min lilla smittsysters blogg!!
/volvoloveeer

Städdag!

2010-01-31 / 14:00:18
Nä USCH! fyfan säger jag bara. Man måste ha motivation till de annars går det INTE!














































Ja nu ska jag gå å fortsätta! SUCK!!
/volvoloveeer

I sängen!

2010-01-31 / 01:11:24
Ligger i sängen nu med Dess, ska göra ett försök att sova. Tänkte att jag skulle försöka kliva upp i "normal" tid imorn och faktiskt tänkte ta ut hästarna själv=) (men jag har ju Dessans hjälp om det inte skulle funka:P).. Vaknade imorse iaf och har gått hela dagen utan nästan som hellst smärta i ryggen. Förhoppningsvis så är det "frisk", eller till sitt gamla vanliga onda :), och jag ska tusan aldrig mer klaga på den här smärtan jag har i vanliga fall när jag fick känna hur det kunda ha vart.. Fasen jag kunde ju inte ens sitta/stå knappt gå.. Huvva, hoppas det inte kommer tillbaka!

Imorn tänkte jag tom att jag skulle göra ett försök att mocka ;). Och städa här hemma skulle inte vara dumt:P,
Fick ju faktiskt en dammsugare av min supersnälla faster Iris :D!! Så nu slipper jag sopa :P hö hö!

Nä nu får ni sova så gott alla tokstollar:P..
/volvoloveeer

Pappa! Skaffa en sån här!!

2010-01-29 / 00:15:46
/volvoloveeer

Tyson vart liten:P

2010-01-28 / 23:08:47
/volvoloveeer

Till Anders, världens bästa pojkvän!!!!

2010-01-28 / 19:21:08

Inte för att du kommer att läsa det här, men det finns andra människor som läser min blogg och då vill jag berätta vilken underbart snäll och fin människa du är. Blir både rörd och förbannad just nu när jag ligger och knaprar tradolan i sängen med bloggen, medans du är ute i stallet och mockar. Jag blir tårögd av din snällhet att du ställer upp och står i mitt stall och mockar åt Mina hästar. Visst så gillar du dom, jag har sett hur du brukar stå och kela med dom (när ingen ser) :P, men du har absolut inget intresse för dom, eller är ens ditt ansvar. Men du gör de, du gör det för min skull.. Vet du hur fint det är? Samtidigt blir jag förbannad över att jag inte kan göra det själv. Att jag skaffat djur som jag nu inte kan ta hand om. Men som jag sa till mia, man kan inte låta bli och skaffa djur och tänka: NÄÄ, Jag kan inte skaffa mig en häst/hund (lr vad det nu kan vara) för jag kanske råkar bli sjuk.. Nä så kan man helt enkelt inte tänka heller, men sjuk jobbigt att bara ligga å inte kunna göra saker.
Och det är inte bara hästarna du tar hand om, du ställer upp och köra mig dit jag ska, igår tex körde du mig till sollefteå, hämtar saker till mig etc etc..

Du är helt enkelt VÄRLDENS BÄSTA KILLE<3!!





Jag lovar dig älskling, såfort jag är på benen så ska jag bli din personliga butler ;)

/volvoloveeer

Nu har jag fått mitt sagt =)

2010-01-28 / 17:58:17
Idag var jag ner på hammarn och fick säga mitt, hur jag tyckte och kände osv. Såg nästan ut som han var lite rädd då han började smöra gärnet och att han hämskt mycket gärna och gladeligen skulle skriva en remiss till ortopeden i östersund.. Och tradolan utskriven för flera veckor fram över tyckte han också att jag skulle ha.
Men jag sa att jag ville ta det lilla lugna med dom små rackarna, eftersom dom är väldigt beroendeframkallande.
Men enligt han så kunde man inte bli beronde så länge man hade ont. Förbannade skitsnack..

Aja det är ju faktiskt upp till mig om jag äter dom:P..
/volvoloveeer

SÖK ETT ANNAT JOBB FÖR HELVETE!

2010-01-27 / 23:29:02
Idag var jag och Sandra på hammarn då jag hade fått en tid hos dom OTROLIGA skickliga doktorerna på hammarn (NOT). Berättade om min sjukdom och att jag har en skolios sen innan, och att jag var rädd att det hänt något med ryggen eftersom jag har vart sängliggandes sen i sändags, och ryggskott som dom trodde VET jag att det inte är då jag inte har problem alls att resa min ur sängen, eller är "stel". Känns som någonting ligger i kläm liksom. Då fick jag glatt tillbaka: Nu är det såhär att din skolios är så pass liten så den är inget ens att diskutera, och jag kan GARANTARE att dina ryggsmärtor inte alls har något med skoliosen att göra. Gå hem och vila så ska du se att det blir bättre.. TYP så lät de.. Åkte hem med min smärta och ringde genast sollefteå sjukhus, dom är så otroligt bra där borta så jag drog en vit lögn om att jag redan bafann mig i sollefteå å att jag genast måste få komma in pga mina ryggsmärtor. Det gick alldeles utmärkt så jag och Anders for iväg i snöstormen och fick vänta ett bra tag, göra en röntgen,, vänta ett tag till och VIPS så hade dom den RIKTIGA lösningen på mina smärtor. Skoliosen var ju då en faktor men den visste jag ju om eftersom jag har dagliga smärtor av den, men nu hade hela min ryggrad vridit sig och tagit med sig nån/några nerver som klämmer. Myyyysigt (INTE)! Fick några tradolan utskrivna, och imorn tänkte jag höra av mig till ortopeden och ge med mig om en operation. Dom har nämligen rekomenderat operation för några år sen, men feg och tjurig som man är så har man dröjt ut på de..


 Men hur i Helvete kan doktorn på hammarn säga att min skolios var så liten och att han kunde Garantera att smärtorna hade Ingenting med den å göra. Jävla pappskalle. Ska dit imorn och Kräva mina 150:- tillbaka (inte för att det är någon stor summa, men för lilla fattiga mig är det ganska mycket). Sen har jag god lust å stämma den jäveln. Detta är typ 4 lr 5 gången jag får fel ordenation, eller felmedicinering. Som jag brukar säga, man får mer hjälp av en bilmekaniker än dom på hammarn. USCH! Så det känns ganska jobbigt nu, hur jag ska göra med hästarna å allt. Jag kan inte låta min sambo göra hela jobbet dag ut och dag in.. Stackarn.. Någon som vill låna en söt shettisbebis?^^ Nä nu ska jag vara lite social med Sandra här, kände att jag behövde få skriva av mig lite:P.

 Jo, måste bara säga att doktorn var typ hundra år och har tydligen svårt att hålla tätt där bak så han fes Sandra nästan i fejjan. Haha!! Och inte en reaktion från han:P haha!!

Tack å adjö för mig!

GÅ INTE PÅ HÄLSOVÅRDSCENTRALEN I HAMMARSTRAND! Vem vet, du kan bli sjukare när du går än när du kom. Man ska Inte bli brydd när det gäller dom!
/volvoloveeer

Fan fan fan!!

2010-01-25 / 15:53:57

Ryggen är fortfarande kaputt. Helt jävla Oanvändbar,, hur fan ska jag klara av och mocka idag?? Ååå fan fan fan också! Aja nu har jag för ont för att skriva också! INTE COOLT!!

/volvoloveeer

hum hum ordet...

2010-01-25 / 12:34:42




/volvoloveeer

INTE COOLT

2010-01-24 / 17:51:30
med ryggskott!!!!
/volvoloveeer

Haha så det kan bli roliga rykten:P

2010-01-24 / 16:52:17

Nu ska ni få höra någonting väldigt lustigt.. Anders kom hem igår och berättade att han hade hört att JAG var gravid.. Jag menar,, vart får allt folk allting ifrån?? Nu är ju jag en sån person som inte bryr mig vare sig om folk snackar skit om mig, eller om nån hittar på de mest knepiga rykterna om mig.. Men man blir ju en aning fundersam vart folk får allting ifrån??
Jag tyckte som sagt att det här ryktet var ganska roligt:P, och vore bara rolig info och veta vem som startade de:P haha!

/volvoloveeer

Ajajajajajaj!!!AJ!!

2010-01-24 / 14:42:47
Vaknade idag med världens ryggont, har nog aldrig haft såhär ont i ryggen i hela mitt liv. Kan varken sitta eller stå. Känns skitjobbigt och framförallt trist och ligga i sängen hela dagen när man är en sån utemänniska som jag:P..
Nä förstår faktiskt inte alls vad jag gjort igår?? Hoppas att jag blir bättre tills imorn, för då är det ju faktiskt gympa:D..

Nä nu ska jag fortsätta med att göra Ingenting här i min säng:P




Taget från barnen i bullerbyn!

Inte ska du vara ängslig för en lös tand. För det är bara när man själv har en lös tand som det är läskigt.. *haha*
/volvoloveeer

Ångest!

2010-01-20 / 23:14:39

Idag har jag gått runt med en sån himla ångest. Vet inte om det jag gjorde var rätt eller fel? Just nu känns det helt rätt iaf, men så har det tyvärr inte vart hela dagen.. Hoppas iaf att jag gjorde rätt, och jag ska göra mitt bästa av situationen..

/volvoloveeer

sjuuuuuuk

2010-01-20 / 01:00:09

Ligger nu i sängen med säkerligen 50 graders feber:p.. *hehe*! Näråå!
Satte mig i soffan å skulle kolla på rosa the movie, så jag drog på pelletskaminen på max, och körde värme till 28 grader. Men jag bara fortsatte och frysa som en gnu, hade på mig en jacka i soffan men en filt över mig också.
Å fan nu ska man snart upp och ta ut hästarna också:S.. Aja jag får väl se det från en ljusa sidan... Jag höll mig frisk under båtturen:D..

Hoppas hoppas jag känner mig bättre imorn.. Orkar inte vara sjuk, jag hade ju sett fram imot och träna Baltin lite också..

Aja nu har jag inte så mycket mer att skriva ikväll..













/volvoloveeer

Lek med hundarna:)

2010-01-19 / 15:32:38






Fick dock inte en lika bra bild på Balto då han inte kunde stå still:P

Fler bilder finns på bilddagboken (volvoloveeer)

/volvoloveeer

Grattis Anders!

2010-01-19 / 10:44:14

Min och Sandras konstverk:)..
/volvoloveeer

Gympa & bak!

2010-01-18 / 20:53:08

Nu är jag nyss hemkommen från gympan, kan ju säga att det KÄNNS att det har vart lov från gympan nu över jul å nyår! Fasen vad jobbigt det var..
Nu ska jag snart sätta igång och baka, Sandra är snäll och hjälper mig med det, och Anders har jag kört iväg hemifrån under tiden så man får vara i fred:P..

Tjolahopp!

/volvoloveeer

Fan vad vi stressade!

2010-01-18 / 11:45:28
Åkte i fredagsmorse klockan 7 från näset.. Hade gott om tid så vi tog det luuugnt!! Stannade i uppsala och åt å snackade.. Sen på nått jävla vänster vart det lite halvbråttom så vi gav oss iväg. Idun Johan & Mia åkte först eftersom dom hade en gps så vi bara följde efter dom. Allt såg ut att flyta på rätt bra ända tills dom vände och körde tillbaka, å vi följde efter.. Efter ett tag ringde vi dom eftersom Dalle var orolig att vi var påväg till Gärdet (dvs Fel hamn) men dom följde gpsen som var inställt på rätt så vi förlitade oss på den.. Efter ett tag så passerade vi GÄRDET!!!! Vi hade alltså kört FEL! Jippie, Ingen kan stockholm, vi stannade till några ggr å frågade folk vart värtahamnen/frihamnen låg, men Ingen hade en aning. Då kan man ju tänka att man är jävligt långt bort om ingen ens har en aaning.. Båtens avgång var 17:00 och när klockan var 16:35 hade vi fortfarande inte hittat. Tror vi hittade rätt där någongång runt 16:45, vi sprang lätt en km med väskorna, mitt hjärta höll på att stanna av all stress å spring.
Kom fram till luckan då tanten säger: Ska ni till finland? Då får ni springa fort! GHAAA! Fan vad vi sprang, precis när vi kom fram till båtens ingång så höll dom på att ta bort den där "gången" mellan gaten å båten:S.. Det var liite Titanic över det hela när Jack vann resan..

Väl inne på båten så la jag mig på golvet å höll på att dö, kläderna var genomsvettiga å benen darrade.. Efter ett tag tog vi oss ork att leta efter våran hytt, skööönt å duscha tänkte jag å byta om.. JO JÄVLAR! Jag har glömt ALLA mina kläder och tagit med mig Anders & Jontes öl ist.. FAN FAN FAN!!
Gick på båtens enda klädaffär i säker 1-2 timmar å letade, det var dyrt, smått, fult, stort, ja INGENTING passade.. Men till slut hittade jag och Dalle en klänning i normalt pris, och jag som Aldrig använder klänning kände mig så himla Obekväm i klänning.. Huvva:S..

Annars var resan mycket trevlig och allt löste sig ju till slut, även om de flesta av oss hade gett upp hoppet på den här kryssningen innan vi ens hade hunnit fram!

Bilder sen kryssningen finns på bilddagboken (volvoloveeer)
/volvoloveeer

Nu far vi! OCH JAG SÄGER BARA EN SAK!!

2010-01-15 / 06:22:50
KIPPIS!
/volvoloveeer

yees

2010-01-14 / 08:51:35
Nu är allt klart, bytta personer och inbokade.. Nu är det bara resan sen sitter vi på båten imornkväll:)..''Pössinöss!









(ursäktar mina extremt tråååkiga inlägg, men var tvungen att skriva) :P
/volvoloveeer

Måste bara

2010-01-14 / 08:49:43
skriva att jag sitter och väntar på att dom ska godkänna anders som ansvarig över jonte och dalle, Lyssnar även på jordens sämsta musik medans jag väntar.. Tänk om dom inte kan följa;S,, Måste säga att dom SUGER på att berätta saker, nu har jag fått 3 olika svar ifrån dom. Det är alltså 21 årsgräns på kryssningen och dom är 19&20
/volvoloveeer

God morgon!

2010-01-14 / 08:13:43

Nu har man klivit upp i ottan också så, så man kanske har en chans att somna ikväll.. Låg i vred och vände på mig halva natten i hopp om att kunna somna. Sheena låg i fotändan å tog upp typ halva sängen:P, men hon är söt ändå ;)..
Nä nu ska jag ta å ringa till silja å boka in tommy & jonte vilket jag och Mia totalt hade glömt bort å göra.. :S

/volvoloveeer

Hos Sandra!

2010-01-14 / 00:57:17

Japp, nu är dom hemkommen:), Anders var snäll och körde hit mig med sin sista diesel i bilen, men sandra var snäll och ska köra ner han på hammarn imorn på hans möte..
Inge brun vsr hon heller:P, antar att du är brunare Katrin ^^.. Synd att vi inte hann å ses, men antar att det inte dröjer så länge innan du är hemma nästa gång :)..

Nu ska jag och Sandra sätta på ugly betty, sist jag sov här såg jag första avsnittet, har ju aldrig sett det någonsin:P (är nog en av många som aldrig hade sett de) :P, men jag får se om det är någonting jag skulle kunna fastna för. Kändes inte som det i första iaf:P.

Nä nu ska jag sluta tomskriva;P..

Kajsa: På måndag kör vi:D, jag ör FETT pepp^^!! Nu ska kilona rasa:P *haha*!

/volvoloveeer

Snart som i övermorn;)

2010-01-13 / 11:44:08

I övermorn åker vi:D!

Uppstigning klockan 4, ut i stallet och mocka å sen fika lite sen drar vi! Kommer ju vara helt slut när vi kommer fram, men tur att vi är flera stycken som kan köra:P..

Idag är planerna iaf att vi ska städa här hemma, tvätta upp all tvätt å packa å dona. Dessan ska ju bo här och vara djurvakt till mig så det kan ju vara bra om det inte ser allt för hämskt ut när hon kommer så hon inte vänder om å åker hem igen:P, och sen får vi hoppas att hon håller det ungefär lika fint tills vi kommer hem;) för det vore grett å komma hem när man är bakis och skittrött och det är städat här hemma:D

Pust å suck! Känner att jag verkligen inte har någonting att skriva om nu för tiden:S.. Det händer väl för lite i mitt liv nu helt enkelt:P..

Ha de!

/volvoloveeer

Promenad!

2010-01-12 / 16:04:34
Tog en promenad med hästarna idag, det är så skönt väder ute nu. Bara runt -10 nu! Rena sommarvärmen ju:D..
Så jävla typiskt att man ska glömma kameran hemma då:(.. Men det var såå härligt och Anders sprang runt med hästarna i djupsnön, dom bocka å sprang å sprang:P.. Manni sprang runt runt runt i en cirkel runt Anders å han var så fin. Höga benlytf och jag tror (om jag inte inbillar mig) så börjas hans ben räta till sig:D, och såg ingenting om att var stel i ngt ben alls idag! :D... Så lyckat!
Bilder finns på bilddagboken (volvoloveeer).


Men lyckades få lite andra bilder:)



/volvoloveeer

SMS ROULETTE *haha*!!

2010-01-09 / 20:38:31

Jo jag vet! Nu har det inte blivit mycket skrivade på ett tag. Men det känns som jag inte har så mycket att skriva om bara, att det är bättre och skriva när jag verkligen känner att jag vill skriva någonting än att skriva 10 inlägg om dagen som inte är ett dugg nödvändiga:P.. Visserligen gav det en hel del läsare, men det känns bättre att dom som läser mig blogg nu läser den för att dom är intresserade eller bara allmänt nyfikna:P..

Hur som hellst så var vi hos P-man på inflyttningsfest igår och det var skitnice:).. Det kom mycket mer folk än vad jag trodde att det skulle göra, och jag drack lagomt mycket:D (så skönt dagen efter när man inte druckit så mycket) 
Senare på kvällen så spelade vi SMS ROULETTE! Fasen vad många "pinsamma" sms man var tvungen att skicka till folk:P, så jag ber verkligen om ursäkt till dom jag skickade till med tanke på tidpunkten:P.. Men jag tror att Mia hade det värst HAHA! Men roligt hade vi iaf:D
Tyvärr så kom vi hem väldigt sent då vi var tvungen att köra in Mia och Edin in till stan. Så jag la mig hemma i sängen någongång runt 10 tror jag. Sov till 4, sen har jag bara strövat på här hemma. Ska ut i stallet nu och mocka och ta in hästarna, sen ska jag äta (man blir så hungrig såhär "dagen efter").
Senare ikväll har jag bestämt "träff" med Sandra & Katrin. Ska bli nice och höra hur dom har/haft det där borta i spanien:)..

Nu ska jag använda Mias ord som hon "smittade mig med igår!

 


P.s Bilder kommer in på bilddagboken  senare ikväll=)    (volvoloveeer)

/volvoloveeer

Här får ni se hur Underbart det är:P

2010-01-07 / 20:51:14
/volvoloveeer

Kallt kallt!

2010-01-07 / 14:49:34
Jag är less på kylan!

Men det värmer iaf att vi ska på kryssning:D:D!!
/volvoloveeer

- 34 grader!

2010-01-06 / 23:18:27

Rekord vill jag lova att det är denna vinter tror jag.. Fy fan vad kallt det är. Man kan ju knappt gå ut och röka utan att ciggen ska frysa fast i käften på en! Sen när man ska gå in så fryser handen fast i dörrhandtaget:P..

Huvva:S!!!




                                                                                         Hur kallt har ni??

/volvoloveeer

Nu drar vi snart:D:D!!

2010-01-06 / 23:08:42

Japp! Ni läste rätt! Har nyss vart inne å bokat kryssningen. Ska bli sååå Otroligt skönt att komma iväg. Mina supersnälla systar ställde upp med både pengar å djurvakt!

Fyfasen vad jag ska ta vara på avrenda minut och njuta som faan av denna tur..

(Hörs det att jag inte kommer ut ofta:P) haha!


Här är båten vi ska åka med:D!


Paaaarty party!

/volvoloveeer

Kryssning kryssning!

2010-01-06 / 15:39:59

Ja den där kryssningen som jag funderat på i ett sekel snart. Kommer den verkligen bli av? Har inga pengar då vi ska fara, och väntar jag så får jag åka ensam:P..
Nä men jag ska försöka fixa, annars får jag nog sitta hemma i soffan å glo bara:(..

Nu ska jag ner på hammarn å handla middag, har bjudit Even och Marcus på middag idag!

Bye bye!

/volvoloveeer

Love<3

2010-01-05 / 22:45:50


Ja det är kvällens beroende:P...

Kajsa- Jag ska uppdatera oftare:P, men har inte haft någon inspiration på sistone:P
/volvoloveeer

Idag ska jag vara tråkig, så det kommer bara upp några bilder:P

2010-01-03 / 13:48:20

<--Sandra! Mera bilder på Sheena kommer senare när jag träffar henne:P.. Kolla också bdb, går fortare å ladda upp många bilder där än på bloggen!
/volvoloveeer

Utedag:D

2010-01-01 / 20:27:00
Idag har jag haft en utedag med barnen och hästarna.. Hur skönt som hellst att vara ute en hel dag! ;)
/volvoloveeer

Titta vad han kan=)

2010-01-01 / 12:09:48

Detta är ingången till andra hagen mot skogen.



Pontus är typ lika hög som den översta








Och se vad han gjorde igår..





Min lilla hoppmästare;).

Ska bara få igång honom så tar vi transporten upp till ridhuset å hoppar lite:)..

/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se