Cruising imorn "Sollefteå"

2010-05-29 / 01:28:11

Japp!


Imorn är det som sagt va cruising i sollefteå, och då är man på hugget igen:D.
Anders är ute och mekar med den hopplösa bilen igen, men jag har ingen lust att åka volvo 740 på cruising igen:P, det gick ju ann förra veckan när vi parkarade bilen och gick eftersom alla var samlade på samma ställe. Men imorn är det ett varv vi åker i (och dom är VÄLDIGT kräsen på vilka bilar som kommer in och inte kommer in när det gäller sollefteås big meet), så min gamla Bettan kan ju drömma och glömma insidan av de varvet:P.
Men förhoppningsvis så får Anders och Sven till det ikväll=), pappa har trixat lite med startmotorerna (båda är kass) men som det lät på Anders nyss så måste "Herr magicfinger" fixat det^^! (Tack pappsen)!
Ja vi får hoppas på det bästa iaf!






                                        Håll tummarna för oss ;)







/volvoloveeer

Sex and the city 2

2010-05-28 / 10:50:16
Igår var jag inne i stan och såg SEX AND THE CITY 2!!! 


                



           
            (SANDRA) Titta vad Carrie har för skärp på sig:P haha



Fan, jag har längtat efter den filmen i ett år nu typ. Hoppas hoppas att det kommer och komma ut en trea:D.
Jag tyckte faktiskt att andra filmen var bättre är den första filmen, men inget slår ju serien:P..
Nej jag rekomenderar att alla ser den, den var verkligen superbra ;).

Inatt när vi kom hem och öppnade dörren så osade det kattpiss i hela huset, kattafan har pissat inne IGEN!
Varför vägrar hon gå på lådan? Just nu har jag kastat ut henne på bron, och min hankatt som hon just blivit kompis med sitter där med henne och försöker visa att man kan faktiskt gå på lera & gräs:P. Hoppas hon fattar snart att man kan kissa ute^^!

Sandra ligger uppe och sover, likaså Tyson, fick nyss en lätt hjärtattack när jag kom in från morgonröken och upptäckte att hunden inte var med mig ut, han brukar ju alltid följa med mig ut på min morgonrök så man tänker ju inte på det tillslut:P, men när jag ropade på han så hörde jag bara en stor suck uppifrån så han ville inte alls komma ner:P haha!

Nä nu ska jag återgå till min städning här hemma, blir inte mycket gjort nu för tiden här hemma, är ute och far någonstans hela tiden. Ska fara iväg idag också å göra ett jobb, vad gör man inte för en extraslant? Jag är ju pank (ovanligt va??)


/volvoloveeer

Tyson sjunger!

2010-05-24 / 13:03:55
Tyson som hör sig själv sjunga (yla) i datorn och sjunger med. Låter ju inte allt för ljuvligt, men han är väll som sin matte, NADA sångröst:P haha!




Lyssna och NJUT!

/volvoloveeer

Vad är det för fel på min hund??

2010-05-24 / 11:33:49

Ifjol fick min hund rävskabb, när jag började hans behandling så gick det snabbt över, men nu kliar han sig igen så jag for in till veterinären men han kan inte sluta klia sig trots att jag har behandlat honom. Pappa lånade hunden i helgen eftersom vi har vartit på cruisingen i ösd, och när jag fick tillbaka jycken så har han en liten kal fläck vid höften men inget sår i den. Skulle ringa veterinären imorse men försov mig såklart! MORR!
Men nu har han kliat bort ännu mera hår efter natten och jag vet inte vad det är?? Såhär vart det inte ifjol, så jag misstänker inte att det är rävskabb han har!?
Jag tror jag måste fixa en akuttid idag inne i östersund eller nått, för jag tycker så synd om stackarn! :(

Nä huvva, nu ska jag försöka ringa veterinären igen!

/volvoloveeer

Cruisingbilder

2010-05-23 / 20:34:59

Anders började med och skulla laga bilen i förrgår (fredags), han var ute halva natten men fick inte riktigt klart den. Fortsatte på lördagen men inte kunde komma på vad det var för fel, men sen gick skiten igång. Trodde att den skulle starta när vi skulle åka, men Icke!!
Ville ju iväg så vi tog min volvo och drog in till stan! Parkerade kärran längst bort på travet i en volvohörnan:P!

Tog inte så himla många bilder, men jag hade grymt trevligt iaf, trots att det inte alls var mycket folk! Men det är ju sällskapet som räknas ;)




Skål på er gottfolk ;)

Glasögormarna!

Vi fick ju aldrig igång ramblern så det fick bli min bil:P, Anders verkar ju inte allt för glad över att måste åka 740 in på en cruising:P haha!

Väl framme inne i stan, var rätt bra med folk ändå! Hade väntat mig mycket mindre faktiskt:P





Ja det där var några av alla bilder som togs igår. Vart ju en del fler bilder, men dom kommer upp senare på bdb som vanligt ;).

/volvoloveeer

Misstänkt mord bakom Gamla teatern

2010-05-23 / 15:44:02

Östersund

 

En 34-årig man har hittats död bakom Gamla teatern. Der är oklart hur mannen avlidit. Men polisen agerar som att det vore ett mord.

Relaterat

Artikelbilder

Teknikerna från Sundsvall fotograferar på platsen.

Teknikerna från Sundsvall fotograferar på platsen.

 

Polisen uppger att mannen har hittats strax före klockan nio på en garageuppfart bakom Gamla teatern.

– Det var ett norskt par som bodde på hotellet som skulle köra ut sin bil när de hittade honom på garageuppfarten, säger Bengt Stadin, vakthavande befäl

Mannens identitet är fastställd, men anhöriga är ej underättade. Det är oklart hur mannen avlidit.

– Det vet vi ju inte. Men med tanke på hur han anträffats kan vi inte utesluta att det skett på grund av annans vållande, säger Bengt Stadin.

– Vi kör på fullt ut. Visar det sig att det är ett naturligt dödsfall eller en olycka så är det lättare att backa tillbaka, säger fortsätter han.

Han uppger till Expressen att det fanns blod vid mannens huvud, men att det är oklart om det är mannens blod. Han uppger också att mannen inte är hemmahörande i länet.

Teknikerna från Sundsvall kom till platsen vid 13-tiden och de har visat ett ganska stort intresse för den uteservering som Gamla teatern har. De har också fotograferat i det buskage som ligger mellan garagenedfarten och huset som ligger på andra sidan.

Polisen har nu gått ut med en önskan om att få tag i personer som befann sig i området runt Gamla teatern under tidsperioden lördag kväll–söndag morgon. Tipsare ombeds ringa 114 14.


Läs här

/volvoloveeer

Äntligen!

2010-05-23 / 04:14:51
Alltid lika skönt när man kommit hem från en cruising, har sovit sista biten så lincorna har fastat i ögorna så jag se bara en massa sudd:P.
Tyvärr så kan jag inte lägga ut några bilder just nu eftersom jag inte har kameran just nu, förhoppningsvis ligger den i bilen.
Kan ju tala om att det vart en annorlunda resa som varken jag eller någon annan hade väntat sig:P..

Skriver mer om detta när jag vaknat, för nu tänker jag mysa ner mig breve pojkvännen och hans kompis. Sen blir det natti natti kan jag ju tala om ;)..


Sov gott!
/volvoloveeer

JAG HAR BLIVIT...

2010-05-22 / 11:40:31
... MOSTER...




               
/volvoloveeer

I väntan.......

2010-05-22 / 11:39:10
Nu sitter och jag väntar (vilket jag gjort ett tag) på alla pojkar som ska göra sig klar så vi kan bege oss in till stan snart. Ska iväg på marknad och cruising hade vi tänkt.
Bilder om denna dag/kväll kommer in på bloggen imorn, bara att hålla utkik ;)


/volvoloveeer

Solig och varm dag!

2010-05-21 / 13:28:20
Solen skiner för fullt idag och just nu sitter jag hemma hos pappa! Har vart hos faster och hjälpt henne och stänga lite hage idag, och som vanligt när man har världens chans att ta världens finaste och vackraste bilder så har man inte kameran med sig:(.
Om jag ska vara helt ärlig så drar jag mig in i det längsta med och åka hem, för det ser för jävligt ut hemma:P, igår for vi till bispen och åt pizza för jag har ingen lust allt och vara hemma och göra mat:P..
Nu ska jag väcka pappa som fortfarande ligger och sover:P.






Ha en underbar solig dag allihopa :D
/volvoloveeer

Första dagen på gräset!

2010-05-20 / 23:25:55



Idag släppte jag ponnysarna på betet. Manni var skitglad och bara hoppade och sparkade som en galning:P haha!
Dom tycker att det är så himla skönt att slippa stå i den gamla vanliga tråkiga leriga hagen hela dagarna:P.




/volvoloveeer

Visibly CLEAR 2 in 1

2010-05-20 / 17:59:12




Idag har en kompis köpt den här till mig när hon besökte staden, den kostade 67:- och jag är en människa som inte alls vill lägga dyra pengar på smink/ansiktsrengöring/etc etc, så jag tycker att den är värd pengarna. Den är dryg också så den lär ju räcka ett tag. Men frågan är om den är uttorkande? Jag har ju skittorr fejja och jag vill ju hellst av allt inte vakna upp en dag och ansiktet ligger kvar på kudden:P




Är det någon av er som har/haft den här?
/volvoloveeer

Massa bilder bara!

2010-05-20 / 12:59:39

Anders lagar middag till mig på våran 2årsdag!

Det regnar som fan ute, man ser inte så bra, men det tog i som fan iaf!

Vi har vart tillsammans i 2 år nu. Tiden går väldigt fort!

Hundfan har troligtvis fått rävskabb igen, men han går på behandling nu.

Vackra flickorna!

Sandras "vanliga" virriga jag inne i klädbutikerna. Här skulle vi in fram och tillbaka för hon skulle köpa en BH! Ser någon en BH på bilden? :P haha!

Tyson å hans flaska alltså:P


Sandras brorsas söta hundvalp!

Vissa får paket fast dom inte ens fyller år:P

 

                                        <3Sötnosen min<3
/volvoloveeer

Sjuka djur!!

2010-05-20 / 12:28:23

Har ju inte berättat om min resa till veterinären igår känner jag.
Kan ju börja med och säga att jag har en katt som har vart hängig, men fort blivit dålig och hunden kliar sig mycket så jag misstänker rävskabb, så jag fick en akuttid igår i sollefteå.

Började med katten iaf, tog blodprov kollade igenom katten, inget förstår riktigt VARFÖR hon är hängig, mer än att hon är smått uttorkad och alldeles svag. Blodvärdena såg bra ut, förutom att hennes levervärden såg skitdåliga ut. Jag förstår verkligen dig Kajsa hur jobbigt det är att måsta ta beslut på plats, jag fick då välja mellan att ta ner henne på plats eller att åka direkt till östersund och få en dropp påse av dom, sen vidare till Falun för röntgen och ev operation. Pratade med han som ägde katten innan mig, vi var väldigt förvirrade hur vi skulle göra, jag frågade om det inte var någonting jag kunde göra hemma, men det fanns det inte!
Jag sa att jag skulle fundera på vägen hem iaf, och vi var välkomna tillbaka om vi skulle bestämma oss för att ta ner henne.
Tog hem henne och gjorde en socker/saltlösning och gav henne ett laxermedel som heter microlax (väldigt liten dos givetvis), jag tänkte att nu får det bära eller brista! Blir hon sämre så har jag min sambo som lovat att ta ner henne på plats för hon ska inte behöva lida.
Hon gick på lådan direkt efter laxermedlet och bajsade ut en stor hård svart klump, sen kokade jag lite fisk åt henne (var tvungen att ge henne någonting som inte var så kraftigt för hennes mage eftersom hon inte ätit på flera dagar) som hon åt lite lite av, men tillräckligt mycket för att jag ska vara nöjd.
Tyson fick samma medel som jag fick förra året då han hade rävskabb, gjorde ett skrapprov på honom där, men veterinären kunde inte se något spår av skabb, men den är tydligen svår att upptäcka:S.
Imorse när jag vaknade så var katten på bättringsvägar och hunden har fått sin första behandling. Nästa behandling ska han ha om 14 dagar.
Fortsätter att hålla ett öga på kissemissen för hon är värd en chans, men jag fick mig en tankeställare igår när vi var hos veterinären så idag har jag försäkrat mig katt med veterinärvård upp till 40000:-.

/volvoloveeer

Natti natti!

2010-05-19 / 23:13:04
Nu ska jag krypa till kojs, har vart vaken sen strax innan 7 imorse och det är inte jag van:P haha!
Ville bara lägga in en fin bild på min vackra hund innan jag somnar =)

Det kommer in en massa bilder imorn som Inte kommer nyka upp på bilddagboken, så håll utkik för er som är nyfikna:P..






Natti natti
/volvoloveeer

Sex and the city!

2010-05-19 / 17:23:22
Som alla vet (som känner mig) så är jag värsta sex and the city fanet:P, och nu den 27/5 har den andra sex and the city filmen kommit ut. Tror jag fasen ska gå på den, det som tar imot är att jag är folkskygg som satan:P, och min rygg pallar inte med biostolarna! Men fördelarna med och se filmen väger faktiskt över nackdelarna:P.









Är det någon som tänker gå och se den??
/volvoloveeer

18 Maj

2010-05-18 / 21:36:13
Idag klev man upp i ottan för att duscha och dona med katten (den som är sjuk), ett inlägg om det kommer senare ikväll. Sen kom en kompis hit och plockade upp mig sen drog vi till sundsvall. Har vart där mest hela dagen, sen direkt hem, ta hand om djuren sen åka direkt till A och vara barnvakt. Ungarna sover såklart nu så det är lugnt och skönt:P.. Ska faktiskt gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorn också och köra barnen på dagis sen ska jag hem och städa. Det ser ut som ett bombnedslag hemma hos mig just nu, hunden har kliat sig så mycket dom här 2 dagarna, det ligger hårtussar överallt!

Nu vill jag skriva någonting mycket roligare, men jag har inte så mycket roligare. Min handläggare på FK tvingar nu mig att besöka en doktor pga ryggen och mina leder, annars blir det inga pengar. Så det ska bli spännande och höra vad en helt ny doktor säger om min "kropp & hälsa" som aldrig har träffat mig förut:P.

Har jagat en hovslagare hela dagen idag, men inget tycks ha tid med min lille fan:P Vill få han verkad imorn eller i övermorn hellst för jag vill släppa han på betet så fort som möjligt.

Nu kanske ni märker att det inte finns så mycket mer att skriva så jag återgår till tv:n:P..


Ha en fortsatt nicig kväll och hoppas att jag inte drog ner humöret på er nu:P..


/volvoloveeer

Lite andra bilder!

2010-05-18 / 09:23:10


Hinner inte skriva så mycket just nu, ska skynda mig nu in i duschen, sen har jag lovat en kompis att följa med till sundsvall.

Men jag kan berätta nu iaf att jag var till veterinären igår med 2 v mina djur, och det är ju en historia för sig, hinner som sagt inte skriva den nu, men jag skriver den när jag komma hem.

Ha en fortsatt bra dag allihopa ;)
/volvoloveeer

Hur fasen får man bort skit i fejjan?

2010-05-17 / 09:18:38





Har testat båda dom här nu, och blir inte av med allt skit i ansiktet, typ alla pormaskar å sånt. Visibly clear torkade bara ut mitt ansikte nå fruktansvärt, och nu har jag nyligen börjat med en mousse som ska vara bra, men jag tycker inte ens mitt ansikte känns rent efteråt. Det blir som ett skum som man ska massera in i ansiktet och då givetvis skölja av, men men, får väll se hur bra den är!





Någon annan som har någon bra förslag på hur man får bort äckliga pormaskar i fejjan??

/volvoloveeer

Lättförlåten :P

2010-05-16 / 19:27:09
Jag bestämde mig för att stanna hemma iaf, och piffade upp mig lite tills han kom hem, rådfrågade med en manlig vän om klädseln var "rätt" också:P.. (dock kommer ingen att få se vad jag hade på mig) :P haha!

<--------- Haha nicig bild, men den bjuder jag på :P





Hur kan man fortsätta vara "sur" när man ser det här??


  


Nog för att jag aldrig är långsur, och speciellt inte mot en pojkvän, varför ska man sura liksom? Men ibland  kommer det ju stunder då ma blir sur/arg/ledsen/besviken etc etc..
Men han är förlåten, NÄSTAN! ;)











       
/volvoloveeer

SKIT Å PISS!

2010-05-16 / 16:18:39
Just nu känns det så. Känns som jag är den ensammaste människan i världen just nu. Haha nä nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig själv, men min kära gubba har ju tydligen bestämt sig för att göra våran 2 årsdag så kort som möjligt eftersom han inte ens har åkt från stället han är på, och som han vart på sen i onsdagskväll.
Funderar starkt på att totalt skita i våran "sk 2 årsdag" och dra till garaget och kolla bromsarna på bilen istället.
Kan ju även tillägga att jag stått och dammsugat och skurat som en galning för att jag trodde att han var påväg hem, och middag tänkte jag minsann överraska honom med också, men nu vette fan! Tror jag drar!




Eller vad tycker ni??
(kan han göra dagen kort, så kan jag göra den kortare)



/volvoloveeer

Speciell dag!

2010-05-16 / 11:00:24
Som jag skrev igår så är det en speciell dag idag. Jag och min pojkvän firar nämligen 2 år.
Tänk, idag är det hela 2 år sen vi träffades, det är fucking unbelievable. Tiden går verkligen snabbt alltså :S
Anders är just nu borta hos en polare men kommer hem senare under dagen, och snäll flickvän som man är så var tanken att jag skulle städa och överraska honom med en god middag och kvällsmys ;) Hur låter de då?








Är det någon som har matförslag?
/volvoloveeer

Hej och hopp alla glada!! I´m back! ;-)

2010-05-16 / 01:20:02
Åter igen satte jag lösenord på min blogg, och det är dels därför att jag inte alls har haft någonn lust med att blogga i överhuvud taget, och dels för att jag tänkte ändra min design igen, men nu får det vara nog med ändrandet av min design:P, jag blir ju less på mina designer hela hela tiden :S..
Aja nog pratat om de!

Idag har det (som nog ingen missat) varit den varmaste dagen hittils och VARMT var ordet. Sandra har vart här med mig idag, och vi har gått ut och gått med hundarna och hästarna, jag har mockat hagen, städat lite på gården, gjort en noga ryktning på båda mina pållar:).¨
Första promenaden så badade Tyson i ån här nedanför mig, sen när vi kommer hem och lämnat hästen så gick vi tillbaka till ån så hundarna fick leka av sig, och Tyson fick bada (han Älskar att bada). Sheena badade lite hon också, första gången hon simmar, hennes andra dopp var ganska gulligt då hon doppade hela huvudet:P haha!








Här kommer iaf lite kort sen idag



Tysons finfina skutt rakt ut i vattnet! Han gillar vatten den mannen ^^


Sheena spanade in en massa fiskar under vattnet, tror det var dom hon hoppade efter sen:P


Haha! Är han inte för sööt med sina magplask! Vad jag ÄLSKAR den hunden <3


Är inte våra hundar dom vackraste som finns Sandra?






Nä nu får det va nog med bilder:P.. Ska lägga mig i sängen nu och sussa, för imorn är en SPECIELL dag ^^

/volvoloveeer

Städa städa städa!

2010-05-06 / 02:37:57

Hjälpte en kompis och städa lägenheten nu i helgen, vi höll på i 17 timmar på 63 kvm. Och då var det inte riktigt noga heller. Men iaf så kom jag och tänka på, hur ofta städar man hemma RIKTIGT?? Hmm.. Ne just de, man dammtorkar dammsugar å skurar typ. Idag tog jag mig ett ryck och städade 6 timmar på toaletten på övervåningen. Tog Rubbet, plockade isär fläkten och rengjorde den, avloppet i duschen är så ren att man skulle kunna surpla vatten ur den:P haha! Närå! Men det var väldigt rent=), och om man nu ska finna någonting roligt med och städa så är det väll resultatet när man städat:P, och när man vart och handlat nya saker som man får plocka fram när man städat, var och handlade igår på rusta isf, nya mattor å lite färg till hallen. JAPP! Jag ska måla om den imorn, just nu är den mörk blå å trist, så jag köpte lite ljus färg som jag hoppas på ljusar upp hallen lite, och matchande mattor till de hela. Hoppas verkligen att det blir bra, ska måla alldeles ensam:P, har nämligen aldrig målat förut (förutom på papper) ;P höhö!

Nä nu ska jag banne mig gå och knyta mig, så himla slut efter denna låååånga städdag, ändå hann vi bara övervåningen, så imorn blir det måla och storstäda köket! Ut med allting ur skåpen och torka torka & åter TORKA! Mina händer håller på att falla samman:S!
Nä nu märker jag att jag börjar svamla en massa i nattmössan:P.. Så det är bäst att jag kanske går och sussar nu!


P.S! Jag har fått tillbaka min KAMERA! Så nu blir det lite bilder i bloggen imorn:D, kan ju bjuda på en och annan bild från städningen till alla som vill se, haha! För att inte tala om måååånga pregnant pics ^^, så himla roligt och se hur Sandras mage växer och växer.
Och appropå de, nu är det bara typ 2 veckor kvar tills jag blir MOSTER! Spännande!:D!!!

















Och P.S (igen)!

Vet att typ ingen är intresserad av detta, men jag måste skriva de ändå:P, Men ni kan ju få en varning först!

                                                   LÄS INTE



Jag har bestämt mig för att låna ut Manni i sommar , han ska på hingstbete för 1 åringar. Jag känner att jag måste ta en paus ett tag från hästarna, och det kan vara bra för Manni att få komma bort och leka lite med andra i sin egen ålder, Pontus börjar (eller han har vart det hela tiden) riktigt less på han:P, han är ju tråkig och gammal och vill absolut INTE leka:P! Och dessutom så får jag och Anders chansen att bygga om hagen, vi vill ha en parkering framför huset med singel, och fräsa upp gräsmattan (hagen) bakom huset och så om nytt gräs där. Sen drar jag hagen mot grannen och uppe i skogen. Slipper ju bli så mycket lera dom ska behöva stå i då!
Pontus åker till till sin mamma medans, men jag kommer att ta hem dom snart ;). För den 31 juli då ska jag minsann på utställning med Manni om allt går som jag tänkt :)











Gnatt på er gottfolk!

/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se