Jahopp!

2011-08-31 / 11:13:01
Igår var jag iväg till frissan å tog bort det överflödiga på huvvet, sen drog jag å syrran iväg å spårade med hundarna =). Idag gick de kanon för Billyfjanten, jag la under en massa träd så han fick krypa under, å gissa vad! Han GJORDE DET! :D, det hade han aldrig gjort om det inte låg lite blod där, annars hade han hoppat över det :).
Senare på kvällen kom Kricke hit så vi spelade såklart Mario 8 bitars, och lite Zelda på wii :).
Beställde lite ur hööks igår, lägger ut bilder när grejjerna kommer =)
Nu ska jag fika, bilder kommer in senare..
/volvoloveeer

Tur man har larm hemma..

2011-08-29 / 21:19:43
Jag kan sitta hemma helt ostört och poppa hur hög musik jag vill, å känner jag för att sjunga ut min otroligt falska stämma så gör jag det utan att behöva vara rädd att det är någon som "kommer på mig" för jag har 2 helt underbara vakthundar som varnar mig när någon kliver in en fot på gårn..
Hit kommer ingen ljudlös!!


/volvoloveeer

Mycket projekt samtidigt..

2011-08-29 / 16:21:59
Har nyss blivit klar med bästaste Anders CV, sen skickade jag in en jobbansökan i Tierp åt honom.
Nu sitter jag och väntar på att en tvättmaskin ska bli klar och besök från karln som vi ska köpa veden av så jag kan diskutera mängd och pris..
Toaletten uppe ska jag ta en rejäl städning med, bära ut allt och ta rubbet, väggar tak golv skåp fönster seglar etc etc =)
Sen drar jag upp på Näset och kör lite träning med hundarna, tänkte testa lite Fjärrdirigering med Tyson, och Billy blire fritt följ med idag =)
Fullt upp med hundarna nu framöver ^^
/volvoloveeer

Sista dagen på veckan!

2011-08-28 / 18:13:57
Idag har det inte hänt mycket här hemma måste jag säga, legat i soffan och haft jordens ryggvärk ifrån gårdagen, var på byn en sväng och inhandlade mat och gotta (såklart)..
Sen drog jag en sväng till syster och passade bästaste Miriam medans mamma Even fick måla klart rumme åt jänta si..

Nu ska vi laga mat, sen ska vi kolla på denna film



Sen blir det..



/volvoloveeer

Tävling!

2011-08-27 / 21:57:55
Idag har det som sagt vart tävling på klubben.
07:35 befann vi oss i skogen i pålgård för att göra i ordning inför tävlingen. Har gått upp å ner i skogen några gånger, sen tittat på en massa duktiga hundar som letat folk i skogen =).
Sen drog jag hem en anabbis och hämtade hundarna och min kamera som jag såklart glömde :P..
Efter lunchen fortsatte vi med uppletande av föremål, jag tycket sånt är så roligt och se på =).
Sen var det budföring platsliggning och sist var det lydnaden. Det var dock en massa som var missnöjd över sitt resultat och drog hem, så i slutet återstod det endast 2 hundar. Tråkigt att folk åker hem bara för några dåliga poäng, man kan ju fortsätta för skojjighetens skull tycker jag =)
Efter allt var slut så åkte vi hem å gjorde i ordning en flarra blod å annat smått å gott å drog till klubben igen med Kajsa å tränade lite lydnad, la ett blodspår. Körde ett å annat agilityhinder med han (Billy) å, men han är ju lite stor för hindren :P, försökte få han att gå i tunneln men han fastnade nästan :P hehe!
Nu har jag inte så mycket mer att tillägga om denna dag så jag går och sjunker ner i soffan och ska försöka hålla ögonen öppna och titta på ett avsnitt av eureka :)
/volvoloveeer

Hopp i säng

2011-08-26 / 23:37:12
Det är precis vad jag tänker göra nu för imorn blir det tävling på klubben =).
Ska försöka ta några bilder ;)




Gnatt



/volvoloveeer

Oj!

2011-08-22 / 17:49:36
Nu var det verkligen ett tag sen det skrevs någonting i denna blogg..
Som ni kanske förstår så har det hänt en hel del saker sen jag skrev sist men jag kan börja med att "berätta" med bilder så blir det roligare =)



Titta vad stor min lilla plutt har blivit genom åren <3







Fiskekväll i krokvåg med Katrin Martin & Sven..





Datorn krånglar som vanligt för mig så det blir inte fler bilder än dom här just nu. Men som vanligt kommer alla bilder att finnas här!

Men jag kan minsann lägga till detta filmklipp bara för att det är en sån grymt rolig låt ^^

/volvoloveeer

18 dagar kvar

2011-08-18 / 02:04:05
Idag har jag gjort både det ena och det andra så jag är supertrött och har megaont i ryggfan trots att jag stoppat i mig en massa skittabletter :(.
<--- klicka på bilden för att se större!

Men jag har iaf lyckats få en himla massa fina bilder under dagen vad som har hänt men dom kommer jag ladda upp imorn för nu ska jag sussa.
Imorn bitti blir det till att kliva upp tidigt och dra iväg till veterinärn med katta å snöpa bollan av han ^^ *mohahaha*
Just nu så sitter Anders och spelar på datan och Kricke och jag ligger i soffan och smaskar på en massa popcorn och spelar Zelda på Wii =)
YEEY!!
Kan ju också påminna om att nu är det bara 18 dagar kvar tills jag börjar med mitt projekt!!!
Ååå nu råkade jag såklart se Manne när ja kollade igenom bilderna på datorn, fasen vad jag saknar den pållen, det mest sura är att jag tappat bort numret till hon som köpte han, inte ens namnet kommer jag ihåg.
Jag har skrivit till hon som sålde han åt mig, men hon verkar bara vara en nonchalant kärring som endast vill tjäna pengar, fick skit och ingenting för hästen inkl NY sele och sulkyn! Men vad skulle jag gjort? Jag fick han ju inte såld själv, eller NU inser jag ju att jag skulle ju faktiskt ha bett om hjälp av ngn annan men det visste jag ju inte då, hon verkade ju så trevlig DÅ!!
Så fort han vart såld, och för att påminna så hade ljugit en massa om han att han tex var inriden ( 1,5 års hingst) och en massa andra saker som jag inte kommer ihåg nu, bytt grimman hade hon också gjort, jag skickade med hans fina utställningsgrimma som var en aning för stor så han skulle ha någonting att växa i,  ist så byter hon till nå beige trasigt skit som satt för trångt så han hade fått skavsår!
SKITKÄRRING!! Nu vart jag arg å!!
<--Klicka på bilderna för att se större
Jag hoppas hoppas av hela mitt hjärta att min lilla plutt har det bra nu, det är verkligen megajobbigt och inte veta hur han har det, men jag vet iaf att han inte är såld, det kan jag se
------------------>HÄR! <-------------------
Nu ska jag sova, som sagt ska jag upp tidigt så sömn måste jag ha :)
/volvoloveeer

Hej alla glada!

2011-08-17 / 13:54:11
Igårkväll fick jag mitt städryck som jag väntat på hela dagen, man är så himla nöjd när man är klart med allting och bara kan ställa sig i duchen och sen ta på sin nytvättade "pyjamas" och titta på film.
Igår vart filmen Eureka, men när vi kommit till andra avsnittet så somnade jag ^^..





Nu ska jag klä på mig och börja med att tvätta å vika en himla massa tvätt, sen far jag till krokvåg å ska fiska :)


/volvoloveeer

Vilken jävla läcker bild asså!!

2011-08-17 / 00:57:15
/volvoloveeer

Piggelin!

2011-08-16 / 11:39:13
Nu är jag på bättringsvägen, febern är borta och idag flög huvudvärken också bort. Nu återstår bara halsen och hostan + nästäppan!

Lite bilder bara för å pigga upp bloggen =)







Schema för dagen:

* Städa här hemma (
ser för jäkligt ut när man bara legat och tage nya glas ma ett) :P
* Tvätta
* Fixa tid hos frissan
* Handla mat
* Promenad med hundarna
* Spåra med Fjant


Detta är vad Ida ska hitta på idag!



Lycka till (
Te mä)
/volvoloveeer

Inte hänt mycket!

2011-08-14 / 22:56:20

Idag har det inte hänt mycket här på Näset, jag och Anders har legat i en soffa hela dan, fast till skillnad från Anders så är jag sjuk ;P. känner mig alldeles tjock i huvudet och å det spränger, snore rinner å febran gör mig tokig. Svettas och fryser om vartannat :(.

Men nu ska jag inte sitta å klaga, om man ska se det possetivt så är det ganska mysigt att bara ligga ner och inte bry sig om någonting och bara ligga å tycka synd om sig själv ;-)..
Jag har nyss kollat klart på snålvatten & jäkelskap, fatta vad roligt att sitta i publiken, allt skulle bli hundra gånger roligare =)

/volvoloveeer

Ett hund mindre men inte ett djur fattigare!

2011-08-12 / 23:32:16

Nu har vi nyligen kommit hem från sollefteå och har lämnat av Bubben och Urax, pratade nyss med mamma och hon tycker redan att Urax är helmysig, Bubben hade avslutat här på kvällen med en lååång promenad och det tycker jag låter helt underbart :D!
Men jag vill inte direkt säga att jag är ett djur fattigare för jag fick nämligen en fräse i utbyte :P, eller 2 rättare sagt men Dessan tog honkatten.
Nisse och Tingeling är inte alls förtjust i den lilla nykomlingen så stackarn sitter under fotöljen och känner sig inte alls välkommen :(, men det blir nog bättre om ett tag skulle jag tro =).

Nu ska jag ta å ringa K sen ska jag kika film med gubben innan de blir nattinatti så vi får se hur det artar sig med "lillfräsen"
=)









Åsså sen tog jag lite bilder på lillsyrran som nu snart är en riktigt stor tjej =)




/volvoloveeer

Klicka!

2011-08-11 / 16:47:19

I förrgår kom lillebror Benjamin hit, och redan när han satte in foten innanför dörren så klickade det mellan Urax och han, hon följer honom överallt och lyssnar på han jättebra.
Hon har legat inne hos honom ist för inne hos oss på nätterna, och han gillar henne jättemycket redan.

Som jag skrev innan så "terrar" hon ju Billy och det kan inte fortsätta, han är ju som ni vet redan mycket osäker mot andra hundar (och människor) och jag vill inte att det här ska förvärra saken.
Jag & Anders trivs redan megabra med Urax men tyvärr för både Urax och Billys bästa så kan hon inte stanna här :(.

Men förut idag så slog det mig att Bubben kanske vill ha en hund? Men som alla vet så är det ju inte bara att "slänga runt" ett djur för och kolla om det funkar så det är en del att fundera på om det funkar med tider motionen och intresset.
Har pratat lite smått med honom och han låter ju possitiv men han är ju även realistisk och säger själv att han inte klarar av en hund helt ensammen utan mammas hjälp så det är ju mycket upp till henne.

Jag har föreslagit att vi kan börja på kurs i sollefteå så han får lära sig mer för intresset finns ju =). Skulle inte skada mig och Billy om vi började på kurs vi också, tycker sånt är megaskoj :D!






Men som sagt va så måste man planera så allt stämmer och fungerar i praktiken liksom.



Nu ska jag ta mig en funderare på hur jag ska göra med allt ikväll.. Har lovat att vi ska titta på film nu sista kvällen innan Bubben åker hem igen samtidigt som syster vill att vi ska komma å hälsa på, å samtidigt så vill K att jag ska följa med henne på bilbingo. Hmm..
Tror ändå att jag kollar på filmen med dom här som det var sagt å lovat först..
Men nu är det promenad med hundarna så ska jag visa Bubben massa lekar å aktiviterer man kan göra med hunden på promenaden :)


På återseende ;P

/volvoloveeer

Gårdagen idag!

2011-08-11 / 10:49:25

Igår vart det inte mycket tid över till någe bloggskrivande så jag tar det idag ist =).
Igår var jag Katrin och Bubben iväg med båten å fiskade och kallt som fasen vart det men det vart en liten gädda å nån lit´n aborre :)







Fick se några renar å som vägrade flytta sig från vägen så dom fick lite motion :P





Några andra kort:



Kossa MUU!


Sån skön stil tycker jag =)









Nu ska jag börja min "morgon"! Ha en bra dag!



/volvoloveeer

Vi dränker fisken!

2011-08-09 / 22:58:41
Det var K idé när vi fiskade ikväll :P.
Såhär var det, K fick en fisk och vände sig om mot mig med spöt och jag skrek självklart som en liten flicka eftersom jag är dörädd för fiskar, när vi väl hade fått ner fisken och spöt på backen så ville ingen av oss igentligen ta i den äckliga vidriga fisken så K:s  idé om hur vi skulle "mörda" fisken var att vi skulle dränka den! =)

Fiffigt va?? =)




Det är så himla mysigt ute nu när hösten börjar skyga sig på, mörket på kvällen så man kan tända ljus och lampor i fönstret och bara sitta inne och mysa framför kaminen.
Lukten ute är så himla frisk och det är lagomt svalt om dagarna. Fina färger börjar framträda mer och mer.
Det enda negativa med hösten är att det blir en liten påminnelse om att vintern är påväg :(,
annars är nog hösten min favoritårstid faktiskt =)



Ikväll får jag besök från min lillebror som ska bo här tills på fredag så imorn ska vi (om vädret tillåter) fara iväg till stugan och ta båten på en liten fisketur =)
/volvoloveeer

Detta har hänt idag!

2011-08-09 / 16:27:52
* Cyklat med Fjant
* Gick en sväng med Urax och tränade lite kontaktövningar
* Tränat lite freestyle med Tyson + en massa massa bus med snyggvovven..
* Tvättat
* Putsat fönster

Nu ska jag ta å laga nån mat sen ska jag slappa =)


/volvoloveeer

Dag 2 med den nya hunden hemma

2011-08-09 / 13:44:46

Första natten har nu gått med den nya hunden här och det gick alldeles utmärkt, hon är megagosig och väldigt lyhörd.
Anders har redan fäst sig vid henne, redan när vi träffade henne igår så såg man att dom fastnade för varandra =).
Finns igentligen bara ett problem här och det är att hon terrar Billy, hon har gått på Tyson några gånger men det är ju ingenting allvarligt, hon smånafsar liksom. Tyson tar det coolt och går därifrån (precis som hon vill) men Billy blir skitskraj för henne och skäller tillbaka och gör en grej av det, hoppas der blir bättre annars måste jag tyvärr lämna tillbaka henne. Vill inte att Billy ska bli mer osäker än vad han redan är :(.

Nog om det negativa och till det positiva =).
Idag ska vi träna lite inne tänkte jag så jag får lära känna henne lite grann och se vad hon kan och vilka ord hon förstår =).
Sen blir det en skogspromenad men tyvärr så törs jag inte släppa Urax eftersom jag ej vet hur hon funkar ännu så hon får gå i kollel, men hon får ju springa lös här hemma där det är inhägnat iaf =)




Ha en fortsatt bra dag!!

/volvoloveeer

Nu är hon här =)

2011-08-08 / 18:38:32

Titta vilken liten vovvsing som har kommit hit idag =).
Hon heter Urax och är en blandras, hon kommer bo här, hur länge vet jag ej, upp till hur allt går!





Nu tänkte jag att jag skulle ta en långpromenad och bekanta mig lite med henne.








Uppdaterar mer ikväll om hur det går!

/volvoloveeer

Underbara natt!

2011-08-08 / 13:46:41
Inatt har jag legat vaken mest hela natten, det var så otroligt mysigt att vakna då och då och bara mysa ner sig under täcket och krama om den man älskar.
Regnet slog ner på taket och vi hade fönstret öppen, det var precis lagom och perfekt värme/kyla i rummet, sängen var nybäddad och nyduschad var vi båda 2.
Det kan nästan inte bli bättre ;)


Nu på morgonen har jag bara tagit det lugnt och njutit av att det är faktiskt städat här hemma, ska bara ta och torka av i köket ovanför köksluckorna men jag tror jag gör det imorn ist :P

Haha! Måste bara berätta om min frilla, som många andra frisyrer så är den helt hopplös nu när mitt hår är kort, och såhär ser mitt hår ut när jag bara handdukstorkat och låter det vara!



Haha ja.. Ska man skratta eller gråta?? :P
Men med lite tålamod och starka hårprodukter så går det att få lite ordning och reda där uppe i skatboet =).





Känner att det är dax att uppsöka en frisör, har känt det ett bra tag nu men man kommer ju aldrig iväg :(.






Nu har jag inte tid längre, måste fixa till lite här hemma för sen kommer ev en ny medlem till familjen =)
/volvoloveeer

Vad är detta för nått??

2011-08-08 / 09:37:24
/volvoloveeer

Städdag ute/inne!

2011-08-07 / 22:51:25




Idag har vi haft en städdag ute och inne så nu är det riktigt fint här =).
Dock en del tvättmaskiner kvar men den så ...





/volvoloveeer

Tillökning i familjen!

2011-08-07 / 19:03:33
Imorn blir vi troligtvis en fler i familjen =)


Mer info kommer sen!!






/volvoloveeer

Ett nytt tricks!!

2011-08-06 / 05:14:06
Ikväll var vi hos far och grillade lite, men när vi kom dit så satt ju gubben i telefon i dryga timmen så jag stod där i garaget och väntade på att han skulle prata klart. Jag började med att fördriva tiden genom att busa med Tyson, sen började vi köra lite slalom (mellan benen), back igenom, gå runt (gå runt mig och hoppa över mitt ena ben som jag sträcker ut), backa etc etc.. Då kom jag på att jag skulle lära han ett nytt trick :D..
Han har ju kunnat vacker tass sen han var 8 veckor, men jag har vart stenhård på att det ska vara höger tass så han ger mig inte andra tassen, finns inte i hans värld.
Och jag som ville göra sådär "give me five" fast med foten och varannan tass om ni förstår, jag sträcker fram vänterfot och han ger mig höger tass, jag byter och sträcker fram höger fot och han ger mig vänster tass.
10 min senare satt det som smort ;). Att jag inte gjorde nått stort av den hunden som ung, han är ju ett GENI!! Det är ju bara jag som är handlingsförlamad och helt fantasilös :/.
/volvoloveeer

Min lilla prins!

2011-08-05 / 19:11:40

Är så himla stolt över Billy ibland måste jag verkligen säga, han har gjort så himla stora framsteg sen han kom hit till oss.
Både psykiska & fysiska framsteg.



Såhär såg Billy ut när han kom till mig, mager & rädd.
Han är ju givetvis fortfarande rädd, han är ju en grandis :P men en mycket mycket stor skillnad är det. När han först kom så gick det knappt att ta hit folk, han satte igång att skälla, såg livrädd ut och fortsatte med skällandet tills dom gick ungefär.
Kan ju inte ljuga och säga att han slutat att skälla men det är en enorm skillnad då han endast skäller tills dom klivit in.
Men sen beror det ju på vem som kommer, med vissa människor som jag vet är rädd för honom (och jag klandrar ingen som är rädd för han, för han är ju en stor best) *hehe*. Men då får han sitta inne på sitt rum både för hans och besökarnas bästa :P.


Billy när han kom, 58 Kg











Nu är han såhär fin =), han är också mycket mycket grövre, han har börjat bygga muskler och är skitavacker ju =).
Jag skulle vilja ställa ut han någongång när han inte är lika rädd för andra människor & hundar såklart ;)

Här är herr Fjant idag, ca 80 Kg!





Som sagt så är jag såå stolt över min lilla prins, men det är en lång väg kvar i den sociala träningen, antagligen en livslång träning men det är roligt när man ser framsteg, det får en att vilja fortsätta och ha hoppet vid liv!





Övrig info om dagen

Vart på brödbiten och fikat med Even & Miriam, sen drog jag iväg till pålgård å gick på promenad med Jossan (och hundarna såklart)
=)

/volvoloveeer

Much better!!

2011-08-05 / 12:51:51
Idag mår jag mycket mycket bättre =). Var nog bara tällfälligt :P, eller jo jag vill ju fortfarande flytta ;).
Igår satt jag och tittade på lägenheter hus & gårdar i uppsala!

Idag ska jag iväg och fika med syster och finaste systerdottern sen drar jag å hälsar på Jossan en sväng medans hon är hemma ;). Vad mer som bjuder på får vi se mot kvällen då jag skriver ett nytt inlägg med eventuella bilder ;)






   Nu blir de rederiet..
/volvoloveeer

Äre inte typiskt så säg??!!!

2011-08-05 / 02:09:06
Och nu kan jag inte sova heller för att jag legat hela dan!!


Äre inte typiskt så säg??!!!
/volvoloveeer

Sjukdom??

2011-08-04 / 19:18:56

Idag har jag känt mig hängig hela dan, blir anfådd bara jag ställer mig upp typ, kallsvettas och yberont i rygghelvete. Och inte nog med det så måste man ha ont i magen också.. Usch och fy!!
Men frågan är om det är fysiskt eller psykiskt?? Mår verkligen inte bra av att bo kvar här, ingenting att sysselsätta sig med och bara blä och skit med allting.
Hoppas på att få flytta härifrån snarart så man kommer på fötter igen..

Men jag håller mig hemma idag i soffan på utifall det är smittsamt ;)







Älskar min pluttinutt <3

/volvoloveeer

Detta har hänt idag!

2011-08-04 / 01:03:39

Idag var dagen väldigt seg måste jag säga, det har vart kvavt så man knappt kunna andas och till råge på de så tror vi att vi håller på att bli sjuka jag och Anders för båda 2 har vart som 2 zombies idag, hur som hellst så kom det jordens skur med åska också, men inte tillräckligt med åska för att ta bort de kvava tyvärr.
Sen vart vi plötsligt bortbjudna till pappa på middag så vi for iväg å grillade.
Sen försvann regnet och åskan så jag for och fiskade en snabbis innan det mörknade med Even.

Tog några kort också som jag kastar upp här..



Kan det inte alltid få vara sommar??




Hittade mina gamla tyglar som måste ha hängt där i ca 12 år nu :P




Testade lite närmare närbilder, jag börjar lära mig att köra manuellt :D




Skulle försöka mig på en cool närbild på bilen men misslyckades totalt men insåg sen att jag visst kunde lägga upp den för den vart ju fasiken cool ju ;)..


Nu ska vi se sista säsongen av two and a half men, har man börjat och kolla blir man helt beroende ju, synd bara att skämten inte blir lika rolig när man sitter och stirrar på det hela tiden.
Roligare om man ser det en gång i veckan eller så...








/volvoloveeer

Någon som vill köpa??

2011-08-02 / 18:19:18




=)
/volvoloveeer

finväääre

2011-08-02 / 13:04:40
Just nu sitter jag och passar mosters lilla <3 medans syrran gör sig fin å håret hos frissan.
Vädret är underbart ute och badning står högst upp på listan.. Någon som vill hänga på??
Senare under kvällen funderar jag på att åka å fiska, men det är ju samma bekymmer jag har varje gång, jag vägrar ju ta i fisken ;P *hehe*!!


Nä nu ska jag ta och byta på den här fröken och göra lite lunch =)
/volvoloveeer

Gókväll gókväll!

2011-08-01 / 23:35:09
Idag har det inte hänt mycket här på Näset, men senare på kvällen tog jag med mig jyckarna och drog till lillasyster och efter jag vart där så hann jag bara komma hem så drog jag vidare ännu en gång till ragunda och hälsade på Hobbe som fick lära mig med kameran =), han visade en massa saker jag inte hade en aning om så förhoppningsvis så blir det finare bilder framöver ;)...

Imorn blir det lite träning med dom här busarna!!



<3
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se