gått ner minst 25 Kg

2011-02-23 / 09:42:55
God morgon gott folk! Vaknade idag klockan 07,30 gick ner å hämtade datorn slog på pelletskaminen å funderade på hur kallt det var ute, när jag kollade ut var det -35 jävla grader!! Kan ju säga att det kommer bli ganska sparsamt med ciggen idag iaf :P.
Hundarna har inte vart ut än så jag kanske ska ta å kliva upp å gå ut med dom, men det var ju så varmt å skönt här under täcket :P hehe!
Idag tänkte jag att jag skulle träna lite hemma på mitt wii, men man drar sig lite för det är så grymt jobbigt :P, men jag måste ju bli av med magen på nått sätt :P. Men till sommarn ska jag iaf ha gått ner minst 25 Kg ;).
Någon fler än jag som har ett viktmål till sommarn?? (känns ju bättre om man är 2 eller fler) ;)
/volvoloveeer

Big brother

2011-02-22 / 18:15:59


Nu håller jag på att kikar på Big brother här. Var ett tag sen man följde den serien så det ska bli spännande ;)
/volvoloveeer

gymmet

2011-02-22 / 16:37:15
Kom hem från gymmet för ett tag sen, Jonte följde med och testade på lite, han ska ju vara hemma ett tag nu framöver så det kanske blir ett gymkort för han med =).

När vi kom hem så var det en lastbil som hade åkt av vägen här utanför, på samma ställe som audin som också landade där för några veckor sedan :P. Sen kom det poliser ambulans och brandkår, ett himla pådrag bara för en avåkning av vägen tycker jag.
.
Igår var jag till Boberg och hälsade på Jenny och hennes gullungar. Fikade å pratade lite sen gick vi ut med barnen en sväng å lekte även med hennes labbekorsning lite ;)
Nu var det slut med alla fina bilder för nu måste jag sätta igång med dammsugningen tänkte jag =)
/volvoloveeer

Äntligen

2011-02-19 / 16:20:21
Äntligen har jag fått igen min kamera, rena turen att det gick på garantin för "felet" med kameran var att den var full med tobak :P *harkel*!
Men hur som helst har jag en kamera som fungerar nu så nu blir det lite bilder på bloggen =).

Idag har jag bortat bort ett X antal kilo från Tyson, klippt båda hundarnas klor och rensat öronen på båda jyckarna. Vart en himla massa hår på golvet så då passade man såklart på att dammsuga nedervåningen igen. När jag får pengar så ska jag köpa mig en ny dammsugare så man slipper bära den mellan över/unervåningen för ryggen. Tvättade en tvättmaskin och tog å diskade, så lite har jag hunnit med ändå=). Nu ska vi ta och åka ner på hammarn om bilen startar dvs :P.

Lägger in lite bilder sen igår och idag (nu när jag har en kamera) :D:D!



Katterna som mamma fick av Linda!


Jag som tyckte att jag köpte en bil med stort bagage, men kanske det är lite litet ändå?


Simon


Tyson som blivit bortad idag! (Detta är bara liiite av högen som blev, den innan kastade jag för den flög ut över hela golvet)


Sen kan man använda dammsugarn på de hår som bara ligger löst på hunden!


Titta vad fin han blev =), min fiina fina älskade hund <3


Avslutar med en bild på mig då :P



På återseende hörrni!!!

/volvoloveeer

Är det inte typiskt??

2011-02-17 / 19:15:12

Kan börja med att meddela att jag fortfarande är sjuk. Igår kväll när jag gick och la mig kom febern tillbaka så jag har svettats och frysit om vart annat inatt. Imorse när jag vaknade så kunde man näst intill vrida ur tröjan som jag hade på mig.
Imorse ringde jag till läkarn för att höra vad det kan vara för fel på mig, jag har aldrig vart sjuk såhär länge förut och jag har absolut aldrig haft såhär ont i hela kroppen kroppen förut. Det känns som en blandning mellan blåmärken/som ngn har sparkat på mig/å en rejäl träningsvärk.
Snorig slemhosta å allmänt hängig. Ringde till både hälsocentralen och 1177 och båda var helt säker på att jag åkt på den här vinterinfluensan! Är det inte typiskt??
Så jag kan ju meddela nu att det kommer nog inte bli nån boda borg för min del på lördag! FUCK!!!

Imorn får jag iaf tillbaka min kamera så nu blir det lite bilder igen här på bloggen ;)


  <--- Jag!!

/volvoloveeer

änglagård 3

2011-02-16 / 21:20:35





Nu har jag vart å sett änglagård 3 på bio. Jag hade mycket högre förväntningar på filmen av vad folk har sagt om den så det var lite av en besvikelse. Jag tyckte den inte var dålig men den kan inte mäta sig med ettan och tvåan enligt mig!
Hundarna hade jag hemma och i vanlig ordning så hade Billy öppnat sovrumsdörren å traskat ner, som tur är var så hade jag stängt in Tyson i vardagsrummet med galler. Vetta fasen vad dom där 2 skulle hitta på ensamma, antagligen typ döda varandra :S.
Nu ska jag ta å tända upp här hemma och bara chilla hade jag tänkt mig, och sen gå och lägga mig och se vad morgondagen har att bjuda på =)

/volvoloveeer

älskling Miliam

2011-02-12 / 20:12:02

Idag har det bara vart lugna puckar här hemma, måste ta det lugnt ett tag nu så jag inte får feber igen, orkar inte vara sjuk längre :(.
Sitter barnvakt ikväll å dom sitter å kikar på melodifestivalen just nu så jag passar på att skriva ett inlägg :P.
Sandra Stoffe och min lilla älskling Miliam är här i helgen. Ikväll blir det bara myspys och imorn blir det bingolotto å jag tänker bli rik ;).

Å fortfarande inga bilder som sagt va!

Ha de gött å håll er frisk gott folk =)

/volvoloveeer

kastrering

2011-02-09 / 15:39:01
Nu har jag skickat iväg min kamera på lagning så nu blir det väldigt få bilder här framöver :P.
Nu håller jag ÄNTLIGEN på att bli frisk igen, var nyss ute på en promenad och på den korta stunden så känns det redan som min kondition håller på att försvinna :S, men imorn är det gympa som jag tänkte gå på så får vi se om jag fortsätter håller min frisk. Tänkte även besöka gymmet imorn mitt på dan så får vi se hur det går =).
Nu har jag även bokat en tid för Tyson och hans kastrering, den 25 ska vi iväg, jag är redan nervös, tänk om han inte vaknar upp igen? Nä huvva jag får tänka possetivt :P.

Nu ska jag ta och dra ner på hammarn en sväng å fixa lite aktivia å se ifall magen blir bra av de!

/volvoloveeer

Gissa vad jag fick hem med posten idag?

2011-02-03 / 15:32:11
Idag mår jag hur bra som hellst =), men jag har sovit som en j*vla kratta inatt alltså, fy fasen alltså.
Somnat vaknat somnat vaknat, svettas fryser svettas fryser, ingenting har vart som de ska :P.
Igår fick Anders till sin bil så nu har jag min bil (fick dock tillbaka den utan soppa) men men,, jag tar mig ju till gympan iaf :D!

Gissa vad jag fick hem med posten idag?







Så nu kan jag dansa hemma också :P hehe! Nämen kanske träna upp min kordinationsförmåga iaf ;).



/volvoloveeer

synd om mig och Dess

2011-02-02 / 21:23:52
Idag är jag sjuk, feber å ont i halsen. Har tillbringat hela dagen i soffan med Sven å kära syster Dess som också är sjuk, magsjuk för att vara exakt så nu lär man ju åka på de också :( jag som inte har haft det sen 1995!!
Imorn är det gympa och jag hoppas verkligen att jag kryar på mig=).
Om ni saknar bilder på bloggen så kan jag meddela att det kanske tar ett tag innan det blir ngn eftersom min kamera har sagt tack å gnatt nu på riktigt, men jag har ju ett år kvar på garantin & försäkringen så det är ingen fara med de ;).
Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva förutom att det är väääldigt synd om mig och Dess idag ;)


/volvoloveeer

Burn in hell bilj*vel!!

2011-02-01 / 15:03:16

/volvoloveeer

Håller det på att bli vår tro?

2011-02-01 / 13:39:39
Håller det på att bli vår tro?
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se